Şimdi Ara

Mf4:1554 Mf3:992 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DeBroglie

quote:

Orijinalden alıntı: bluemussels

quote:

Onca tıpın üstüne o endüstri niye yazılır anlamam önce ne olacağına karar vermeliydin

Dostum çocukluğumdan beri boğaziçi endüstri hayallerim vardı.O zamandan beri istiyordum.O yüzden onu en başa yazdım.Peki neden diğer endüstri müh. yazmadım dersen? Tercih dönemimde ailem çevrem tıp okumam için çok baskı yaptı.Hep iyi taraflarından bahsettiler.Hocalarımda aynı şekilde... İstemeyerek tıp seçtim diyemem.İyice düşündüm taşındım tıp seçme kanısına vardım.

Allah kolaylık versin o zaman ama gerçekten senin için çok üzüldüm ne güzel ODTÜ , İTÜ endüstri dururken sosyal ve aktif bir yaşam seni beklerken
    Diz çürüteceğin , gözlerini bozacağın 6 sene ardından 4 sene de TUS seni bekliyor
    Hayatında başarılar..

Teşekkürler... Evet bunlarıda düşündüm biter mi onca yıl dedim kendi kendime. sonra baktım geriye her zaman istediklerimizin olmadığını gördüm. onca yıl çalışmışız karşılığı bu mu dedim istediğim okula yerleşememek miydi. Yine de pişman değilim.Tıp okumayı gerçekten istemeye başladım.Yani bütün zorlukları göze alarak oraları yazdım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onca tıpın üstüne o endüstri niye yazılır anlamam önce ne olacağına karar vermeliydin

Dostum çocukluğumdan beri boğaziçi endüstri hayallerim vardı.O zamandan beri istiyordum.O yüzden onu en başa yazdım.Peki neden diğer endüstri müh. yazmadım dersen? Tercih dönemimde ailem çevrem tıp okumam için çok baskı yaptı.Hep iyi taraflarından bahsettiler.Hocalarımda aynı şekilde... İstemeyerek tıp seçtim diyemem.İyice düşündüm taşındım tıp seçme kanısına vardım.

Allah kolaylık versin o zaman ama gerçekten senin için çok üzüldüm ne güzel ODTÜ , İTÜ endüstri dururken sosyal ve aktif bir yaşam seni beklerken
    Diz çürüteceğin , gözlerini bozacağın 6 sene ardından 4 sene de TUS seni bekliyor
    Hayatında başarılar..

Teşekkürler... Evet bunlarıda düşündüm biter mi onca yıl dedim kendi kendime. sonra baktım geriye her zaman istediklerimizin olmadığını gördüm. onca yıl çalışmışız karşılığı bu mu dedim istediğim okula yerleşememek miydi. Yine de pişman değilim.Tıp okumayı gerçekten istemeye başladım.Yani bütün zorlukları göze alarak oraları yazdım.

Başarılar diliyorum..
    Benim de derece yapan arkadaşlarım başından beri mühendislik isterken hep dersane ve aile etkisiyle tıpa gönderildi çoğu da bıraktı yeniden hazırlanıyor hatta biri geçen sene odtü endüstriye yerleşti ve tıpta her geçen gününe lanet ediyor..

• quote:

1.TERCİH BOĞAZİÇİ ENDÜSTRİ
    2.TERCİH HACETTEPE TIP İNG
    3.TERCİH İSTANBUL CERRAH PAŞA TIP İNG
    4.TERCİH İSTANBUL CERRAHPAŞA TIP
    5.TERCİH İSTANBUL İSTANBUL TIP
    6.TERCİH MARMARA İNG TIP
    7.TERCİH ANKARA TIP
    8.TERCİH EGE TIP
    9.TERCİH GAZİ İNG TIP
    10.TERCİH GAZİ TIP
    11.TERCİH İSTANBUL MEDİPOL TAM BURSLU TIP
    12.TERCİH YEDİTEPE TIP TAMBURSLU
    13.TERCİH ACIBADEM TIP TAM BURSLU
    14.TERCİH BEZMİ ALEM TIP TAM BURSLU
    15.TERCİH BAŞKENT TIP TAM BURSLU

4. tercih.Büyük bir beklenti değişikliği olmazsa öğrencilerde.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayatında başarılar..

Başarılar diliyorum..
    Benim de derece yapan arkadaşlarım başından beri mühendislik isterken hep dersane ve aile etkisiyle tıpa gönderildi çoğu da bıraktı yeniden hazırlanıyor hatta biri geçen sene odtü endüstriye yerleşti ve tıpta her geçen gününe lanet ediyor..

Haklısın sana katılıyorum.Hatta benim abimde aynen bu şekilde tıpa gidip bıraktı ve tekrar sınava girdi müh. okudu.Şu an çok mutlu iyi kide bırakmışım dedi.İnşAllah aynı şeyler benim başıma gelmez.

• endüstri imkansıza yakın. cerrahpaşa hayırlı olsun
  • açıkta kaldın kısfmet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoMerCyOsKAR

açıkta kaldın kısfmet...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.