1.TERCİH BOĞAZİÇİ ENDÜSTRİ 2.TERCİH HACETTEPE TIP İNG 3.TERCİH İSTANBUL CERRAH PAŞA TIP İNG 4.TERCİH İSTANBUL CERRAHPAŞA TIP 5.TERCİH İSTANBUL İSTANBUL TIP 6.TERCİH MARMARA İNG TIP 7.TERCİH ANKARA TIP 8.TERCİH EGE TIP 9.TERCİH GAZİ İNG TIP 10.TERCİH GAZİ TIP 11.TERCİH İSTANBUL MEDİPOL TAM BURSLU TIP 12.TERCİH YEDİTEPE TIP TAMBURSLU 13.TERCİH ACIBADEM TIP TAM BURSLU 14.TERCİH BEZMİ ALEM TIP TAM BURSLU 15.TERCİH BAŞKENT TIP TAM BURSLU
yani?
quote:
Orijinalden alıntı: info2
yani?
Bizim söylememizle orası çıkacak diye bir kaide otur bekle sonuçları.
Hangisi gelir tahminim cerrahpaşa tıp ama ben hacettepe yada boun endüstriyi çok istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: cengiz837
quote:
yani?
konuyu açan ben değilim
quote:
quote:
quote:
yani?
konuyu açan ben değilim
Seni alıntı yaparak ona yorum yapmışım pardon.Sana lafım yok kardeş ..
quote:
Orijinalden alıntı: bluemussels
1.TERCİH BOĞAZİÇİ ENDÜSTRİ 2.TERCİH HACETTEPE TIP İNG 3.TERCİH İSTANBUL CERRAH PAŞA TIP İNG 4.TERCİH İSTANBUL CERRAHPAŞA TIP 5.TERCİH İSTANBUL İSTANBUL TIP 6.TERCİH MARMARA İNG TIP 7.TERCİH ANKARA TIP 8.TERCİH EGE TIP 9.TERCİH GAZİ İNG TIP 10.TERCİH GAZİ TIP 11.TERCİH İSTANBUL MEDİPOL TAM BURSLU TIP 12.TERCİH YEDİTEPE TIP TAMBURSLU 13.TERCİH ACIBADEM TIP TAM BURSLU 14.TERCİH BEZMİ ALEM TIP TAM BURSLU 15.TERCİH BAŞKENT TIP TAM BURSLU
4. tercih ttar.. hayırlı olsun
quote:
quote:
yani?
doğru söylüyorsun da tahmin istiyorum sadece
quote:
Hangisi gelir tahminim cerrahpaşa tıp ama ben hacettepe yada boun endüstriyi çok istiyorum
bi bitmediniz heeeumuna oim
quote:
quote:
quote:
yani?
konuyu açan ben değilim
Alıntıları Göster
bencede cerrahpaşa gelir
quote:
bencede cerrahpaşa gelir
saol dostum peki boun endüstri ile hacettepe tıp gelme ihtimali nedir
quote:
quote:
bencede cerrahpaşa gelir
Alıntıları Göster
cerrahpaşa gelir boun endüstri imkansız gerisi şans
quote:
quote:
bencede cerrahpaşa gelir
Alıntıları Göster
Onca tıpın üstüne o endüstri niye yazılır anlamam önce ne olacağına karar vermeliydin
quote:
Orijinalden alıntı: ornitin
cerrahpaşa gelir boun endüstri imkansız gerisi şans
teşekkürler 3 soruyla boun endüstri hayalleri suya düştü
quote:
quote:
bencede cerrahpaşa gelir
zor ama ihtimal var tabi
quote:
Orijinalden alıntı: DeBroglie
Onca tıpın üstüne o endüstri niye yazılır anlamam önce ne olacağına karar vermeliydin
budur. Müh. Ve tıp bambaşka alanlar. Gönlünde müh. Olmak varsa tıpta işin zor
quote:
Dostum çocukluğumdan beri boğaziçi endüstri hayallerim vardı.O zamandan beri istiyordum.O yüzden onu en başa yazdım.Peki neden diğer endüstri müh. yazmadım dersen? Tercih dönemimde ailem çevrem tıp okumam için çok baskı yaptı.Hep iyi taraflarından bahsettiler.Hocalarımda aynı şekilde... İstemeyerek tıp seçtim diyemem.İyice düşündüm taşındım tıp seçme kanısına vardım.
quote:
quote:
Dostum çocukluğumdan beri boğaziçi endüstri hayallerim vardı.O zamandan beri istiyordum.O yüzden onu en başa yazdım.Peki neden diğer endüstri müh. yazmadım dersen? Tercih dönemimde ailem çevrem tıp okumam için çok baskı yaptı.Hep iyi taraflarından bahsettiler.Hocalarımda aynı şekilde... İstemeyerek tıp seçtim diyemem.İyice düşündüm taşındım tıp seçme kanısına vardım.
Allah kolaylık versin o zaman ama gerçekten senin için çok üzüldüm ne güzel ODTÜ , İTÜ endüstri dururken sosyal ve aktif bir yaşam seni beklerken Diz çürüteceğin , gözlerini bozacağın 6 sene ardından 4 sene de TUS seni bekliyor Hayatında başarılar..
4. gelir ondan öncesi çok zor
quote: