Şimdi Ara

MF4 18bin ACİL YARDIM!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mimarlık makine elektrik hangisini onerirsin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • retina33 R kullanıcısına yanıt
    1 mimarlik 2 makine 3 elektrik

• nk34.3 N kullanıcısına yanıt
    Mimarlık için çevre gerekiyor diyorlar sizce ne kadar doğru

mf3 kaç geldi sıralama? van yüzüncü yıl 19bin ile kapatmış tutmuyor mu ?
  • kovaladımsevdiğimi kullanıcısına yanıt
    23bin mf3 benim gelmez hocam. Siz bunlar arasında hangisini secerdiniz

ytü mimarlık düşünürdüm. ailenle konuş burslu diş hekimliği falan biraz araştır hangi okulların ücretleri ucuz ne kadar falan sonra ailenle konuş. yerinde olsam ailemle ciddi bir konusma yapardım baktım olmuyo ytü mimarlık. her ne tercih yaparsan yap hayırlısı olur inşallah
    Konuştum abi de diş ücretleri pahalı mimarliga da sıcak bakmıyorlar akrabaların çoğu makine okumuş benim de okumami istiyorlar

kardeşim sen ne istiyorsun diş istemiyor musun ailene anlat durumu eğer illede kabul etmezlerse mimarlık mı istiyorsun yoksa makine mi bunun kararını ver. ailene bakma sen ne istiyorsun o önemli
  • elektronik haberleşmeye bir bak hocam bence
  • Çok yakın arkadaşım yazıyor bu bölümü ama ben tam anlamadım bölümü

Dostum anlattım hatta ben demeden çağırdılar beni yanlarına bak su ücretlilere dediler. Baktım. Fiyatı söyledim bir şey olmaz dediler ama suratları bozuldu ben bu zorluğu yaşatmak istemiyorum

• Kardeş sıralamalarımız aynı mf4 18k mf3 22k benim de
    Agü bilgisayar yazdım ben
    Yerinde olsam Agü mimarlık yazardım gibi
    Ama sonuçta bu senin ne yapmayı daha çok sevdiğine ve ilerde hangi mesleği yapmak istediğine kalmış bence

• Dostum agü ücretsiz yurt bi miktar para ve laptop yada tablet veriyormuş ama ytü markayken bunlar için agu gitmek mantıklı mi bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: retina33

Dostum agü ücretsiz yurt bi miktar para ve laptop yada tablet veriyormuş ama ytü markayken bunlar için agu gitmek mantıklı mi bilmiyorum

Hocam haklısın Ytü'ne tercih edilir mi tartışılır ancak Abdullah Gül Üni. Vakfını gayet büyük ve tanınmış şirketler destekliyor.Birebir kariyer koçluğu kapsamında bir nevi okurken işini buluyorlarmış gibi bir şeyler görmüştüm ancak ne kadar doğru bilmiyorum..Ayrıca hazırlık sınıfında 3 aylığına Amerika ya yolluyorlar..Bir de sadece 20 kişi alması beni etkiledi açıkçası

kardeşim bak burada arsızlık yapmayı kesinlikle istemem sevmemde ama durumu sana anlatabilmem için yazmam lazım. benim ailem zengin beni ben isteseydim kıbrısta veya okan gibi düşük puanla tıp alan üniversitelerde okuturlardı. ancak ben gurur yaptım ve gazi inşaat müh. yazdım. inan şuanda o kadar pişmanım ki sana anlatamam ne hale düştüğümü. internette biraz araştır hükümet mühendislik kavramını tamamen yok etti. artık mühendis adı altında ucuz ücrete çalışan işçi sınıfı oluşturuluyor. kendinizi ileride büyük firmalarda hayal edemiyorsanız ben ortalama 5 binimi alır stressiz bir hayat yaşarım diyorsanız ileride çok büyük bir hata yaptığınızı anlayacaksınız. internetten biraz araştır izle özel sektör teknoloji fakültesi mezunları gibi mühendis istiyor yani uygulama anlamında kuvvetli teorik anlamda tamamen cahil mezunlar istiyor. çünkü bu sınıfın gözünün yükseklerde olmayacağını iyi biliyorlar. sana mühendislik fakültesine gelmeni kesinlikle önermiyorum. şuanda en iyi sektör sağlık ve kimse kimseyi kolay kolay hekim yapamaz. sanayi sektörü ile sağlık sektörü aynı şeyler değil. sanayi sektöründe teorik bilgiye gelişmemiş ülkelerde ihtiyaç yoktur ucuz çalışanla işler yürütülebiliyor ancak sağlık sektöründe teorik bilgi olmazsa olmazdır. umarım ne demek istediğimi anlıyorsundur. ben pişmanım siz yapmayın haftalardır burada sizleri uyarmaya çalışıyorum sektörün ne halde olduğunu çok iyi biliyorum. ama sizlere sektörün karanlık yönleri gösterilmiyor biraz araştırırsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

• mimarlık yazılabilir,
    Dostum haklısın her yıl fazla mezun var ama inşaat biraz tanıdık kaynaklı sektör değil mi yani şöyle diyim mesela A kisisinin babası muteahhit oluyor çocuğuna sen mimar ol bana cız yada sen mühendis ol bizim inşaatta çalış şeklinde gönderiyor onun dışında bu sektörde tanıdığı olmayıp okuyan biri boşta kalıyor yada düşük maaşa razı oluyor . Ama bunun makine ile alakası yok bence ytü makine okuyunca dil de yapınca yanında bence iş sorunu yaşamam güzel bir maaş alırım. Ben biliyorum zaten ilk başladığımda düşük maaş olacak 1 1.5 ama sonra artar bence benim düşüncem bu

• Mühendislikleri 20 kişi ama mimarlık 105* kontenjan kalabalık biraz herkese iş yetişmez

Dogru kardesim illa ki her meslekte cevrenin etkisi oluyor tabi

• Up başka yorum yapacak yok mu ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.