Şimdi Ara

MF4 18bin ACİL YARDIM!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diş dusunuyordum gelmedi şimdi çok kararsızım bu sıralama ile sizce napmaliyim

Ytü mimarlık
    abdullah gül mimarlık
    Ytü makine
    Ytü elektrik

Hangisini yazmalıyım hangisine yatkinsan demeyin çünkü kafam o kadar karışık ki duygusal karar veremiyorum mantıklı karar vermem lazım sizce hangisi ??

• Ben olsam mimarlik yazardim. Özel nedeni falan yok,sadece daha zevkli geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulgurlar

Ben olsam mimarlik yazardim. Özel nedeni falan yok,sadece daha zevkli geliyor.

Sence hangi mimarlık yazmalıyım?
    Ytü daha avantajlı şehir güzel ama a.g.ü sunduğu avantajlar var
  • 17.5 k ile ytü makine yazdım dostum,makine istemeseydim itü inşaat zorlardım olmadı ytü elektrik,elektronik ve haberleşme yazardım,diş de olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maqnet0

17.5 k ile ytü makine yazdım dostum,makine istemeseydim itü inşaat zorlardım olmadı ytü elektrik,elektronik ve haberleşme yazardım,diş de olabilirdi.

Şu %30 ıngilizce olmasa hiç düşünmeden yazardım makine mühendisligi
  • Mimarlığında mühendisliğinde bokunu çıkardılar ama dil yaparım falan diyorsan mühendislik sec
  • Diş istiyorum demişsin bence dişin altindaki saglik alanlarini dusun ftr,diyetisyenlik,eczacilik,odyoloji,konusma dil terapistligi,ergoterapi vb.
  • Fereval41 F kullanıcısına yanıt
    İngilizcem kötü ama sonuçta lise müfredatı ortada sadece grammer öğretiyorlar. Ama halledilir sanırım yanlış mi düşünüyorum ?
  • Dostum ftr nin durumu ortada ben mezun olana kadar işsizlik ve düşük maaş bekleniyor. Eczacılık ise yasadan sonra eskisi gibi değil. Odyoloji mezun vermemiş o tehlikeye girmek istemiyorum. Dişe çok odaklandim başka bir şey düşünmedim şimdi gelmeyince sağlık sektörü ilgimi cekmiyor. Yukardaki mesleklere kaldık kısacası ve karar vermek zor senin önerin nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: retina33

Dostum ftr nin durumu ortada ben mezun olana kadar işsizlik ve düşük maaş bekleniyor. Eczacılık ise yasadan sonra eskisi gibi değil. Odyoloji mezun vermemiş o tehlikeye girmek istemiyorum. Dişe çok odaklandim başka bir şey düşünmedim şimdi gelmeyince sağlık sektörü ilgimi cekmiyor. Yukardaki mesleklere kaldık kısacası ve karar vermek zor senin önerin nedir

Anladım hocam siz bilirsiniz ben olsam odyoloji,konuşma dil terapistligi falan yazardım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiteraryN

quote:

Orijinalden alıntı: retina33

Dostum ftr nin durumu ortada ben mezun olana kadar işsizlik ve düşük maaş bekleniyor. Eczacılık ise yasadan sonra eskisi gibi değil. Odyoloji mezun vermemiş o tehlikeye girmek istemiyorum. Dişe çok odaklandim başka bir şey düşünmedim şimdi gelmeyince sağlık sektörü ilgimi cekmiyor. Yukardaki mesleklere kaldık kısacası ve karar vermek zor senin önerin nedir

Anladım hocam siz bilirsiniz ben olsam odyoloji,konuşma dil terapistligi falan yazardım :)

Alıntıları Göster
    Ben olsam İtü Uzay yazardım. Hayalimdeki sıralama

• Mourinhology kullanıcısına yanıt
    Uzay falan turkiyelik degil bunlar
  • retina33 R kullanıcısına yanıt
    Ben bu sene gidemiyorum bari siz gidin, içimde kaldı valla. Bu kadar çok bölümü değerlendiriyorsun bunu da koy kenara, güzel bölüm. HAYALİM LAN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mourinhology

Ben bu sene gidemiyorum bari siz gidin, içimde kaldı valla. Bu kadar çok bölümü değerlendiriyorsun bunu da koy kenara, güzel bölüm. HAYALİM LAN.

Dostum aşağılamak için söylemedim hatam olduysa affet. Umarım seneye senin için en iyisi olur başarılar şimdiden
  • Up
  • Düşunmeden yıldız mimarlık tabii ki. İs hayatına atılacaksın. Sence İstanbul ile Kayseri bir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulgurlar

Düşunmeden yıldız mimarlık tabii ki. İs hayatına atılacaksın. Sence İstanbul ile Kayseri bir mi?
    mf4 de istanbul,ankara daha çok sanayi şirket yapısı gelişmiş şehirleri tercih et bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmk4444

mf4 de istanbul,ankara daha çok sanayi şirket yapısı gelişmiş şehirleri tercih et bence

Alıntıları Göster
    18 k ya diş vardı sanki.Bir araştır istersen.
  • maqnet0 kullanıcısına yanıt
    Dostum mf3 23bin mf4 18bin malesef
  • Tabiki ytu kardesim agu yu bosver ikisi bir degil :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.