Diş dusunuyordum gelmedi şimdi çok kararsızım bu sıralama ile sizce napmaliyim
Ytü mimarlık abdullah gül mimarlık Ytü makine Ytü elektrik
Hangisini yazmalıyım hangisine yatkinsan demeyin çünkü kafam o kadar karışık ki duygusal karar veremiyorum mantıklı karar vermem lazım sizce hangisi ??
Ben olsam mimarlik yazardim. Özel nedeni falan yok,sadece daha zevkli geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: bulgurlar
Ben olsam mimarlik yazardim. Özel nedeni falan yok,sadece daha zevkli geliyor.
Sence hangi mimarlık yazmalıyım? Ytü daha avantajlı şehir güzel ama a.g.ü sunduğu avantajlar var
17.5 k ile ytü makine yazdım dostum,makine istemeseydim itü inşaat zorlardım olmadı ytü elektrik,elektronik ve haberleşme yazardım,diş de olabilirdi.
quote:
Orijinalden alıntı: maqnet0
17.5 k ile ytü makine yazdım dostum,makine istemeseydim itü inşaat zorlardım olmadı ytü elektrik,elektronik ve haberleşme yazardım,diş de olabilirdi.
Şu %30 ıngilizce olmasa hiç düşünmeden yazardım makine mühendisligi
Mimarlığında mühendisliğinde bokunu çıkardılar ama dil yaparım falan diyorsan mühendislik sec
Diş istiyorum demişsin bence dişin altindaki saglik alanlarini dusun ftr,diyetisyenlik,eczacilik,odyoloji,konusma dil terapistligi,ergoterapi vb.
Fereval41F
kullanıcısına yanıt
İngilizcem kötü ama sonuçta lise müfredatı ortada sadece grammer öğretiyorlar. Ama halledilir sanırım yanlış mi düşünüyorum ?
Dostum ftr nin durumu ortada ben mezun olana kadar işsizlik ve düşük maaş bekleniyor. Eczacılık ise yasadan sonra eskisi gibi değil. Odyoloji mezun vermemiş o tehlikeye girmek istemiyorum. Dişe çok odaklandim başka bir şey düşünmedim şimdi gelmeyince sağlık sektörü ilgimi cekmiyor. Yukardaki mesleklere kaldık kısacası ve karar vermek zor senin önerin nedir
quote:
Orijinalden alıntı: retina33
Dostum ftr nin durumu ortada ben mezun olana kadar işsizlik ve düşük maaş bekleniyor. Eczacılık ise yasadan sonra eskisi gibi değil. Odyoloji mezun vermemiş o tehlikeye girmek istemiyorum. Dişe çok odaklandim başka bir şey düşünmedim şimdi gelmeyince sağlık sektörü ilgimi cekmiyor. Yukardaki mesleklere kaldık kısacası ve karar vermek zor senin önerin nedir
Anladım hocam siz bilirsiniz ben olsam odyoloji,konuşma dil terapistligi falan yazardım :)
quote:
Orijinalden alıntı: LiteraryN
quote:
Orijinalden alıntı: retina33
Anladım hocam siz bilirsiniz ben olsam odyoloji,konuşma dil terapistligi falan yazardım :)
Alıntıları Göster
Ben olsam İtü Uzay yazardım. Hayalimdeki sıralama
Mourinhology
kullanıcısına yanıt
Uzay falan turkiyelik degil bunlar
retina33R
kullanıcısına yanıt
Ben bu sene gidemiyorum bari siz gidin, içimde kaldı valla. Bu kadar çok bölümü değerlendiriyorsun bunu da koy kenara, güzel bölüm. HAYALİM LAN.
quote:
Orijinalden alıntı: Mourinhology
Ben bu sene gidemiyorum bari siz gidin, içimde kaldı valla. Bu kadar çok bölümü değerlendiriyorsun bunu da koy kenara, güzel bölüm. HAYALİM LAN.
Dostum aşağılamak için söylemedim hatam olduysa affet. Umarım seneye senin için en iyisi olur başarılar şimdiden
Up
Düşunmeden yıldız mimarlık tabii ki. İs hayatına atılacaksın. Sence İstanbul ile Kayseri bir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: bulgurlar
Düşunmeden yıldız mimarlık tabii ki. İs hayatına atılacaksın. Sence İstanbul ile Kayseri bir mi?
mf4 de istanbul,ankara daha çok sanayi şirket yapısı gelişmiş şehirleri tercih et bence
quote:
Orijinalden alıntı: kmk4444
mf4 de istanbul,ankara daha çok sanayi şirket yapısı gelişmiş şehirleri tercih et bence
Alıntıları Göster
18 k ya diş vardı sanki.Bir araştır istersen.
maqnet0
kullanıcısına yanıt
Dostum mf3 23bin mf4 18bin malesef
Tabiki ytu kardesim agu yu bosver ikisi bir degil :)