Şimdi Ara

MF4 25k yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Halitztrk61

Kardeş trabzondasın herhalde bende trabzondayım hangi okuldan mezunsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürk Mantolu

Hocam davutpaşa nın ne eksisi var? Cillop gibi kampüs değil mi?

Galatasaray,Bahçeşehir,Yıldız Beşiktaş Kampüsü,Boğaziçi,İTÜ gibi yerlerin kampüslerine göre çok sönük.
  • alparen11 kullanıcısına yanıt
    Trabzonluyum bursada yaşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    Hocam onun sonu yok sen bulduğuna şükret onlara bakarsan avrupada da o saydıklarını havada karada suda uzayda plazma da ezecek vardır Masaşusets gibi
  • iyte ehb yaz
  • efe.1905se kullanıcısına yanıt
    Neden

• quote:

Orijinalden alıntı: Halitztrk61

Neden

olanakları olsun ,ehb mezun sayısı olsun, egitim kalitesi olsun, ingilizce olması
  • Halitztrk61 H kullanıcısına yanıt
    ama bunun yanında okulun(iyte) konumu ve ulaşımınıda düşün bu yüzden birçok öğrenci rahatsız oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skype1994 -- 1 Temmuz 2014; 17:42:48 >
  • Aynı sıralama. Takipteyim

• ytü elektronik
  • Ben olsam 1e Ytü Elektrik 2ye İtü Metalurji yazardım gerçi şu an bilmiyorum kaç binle alıyor metalurji..
  • Arkadaşlar sıralamama yakın olan mühendislikleri aşağıda sıraladım. Elektrik dışında hiç biri hakkında bir bilgim yok bilgilendirme yapılırsa sevinirim. (Sıralama 25k) YTÜ Davutpaşa kampüsünü beğenmemeniz açıkcası beni şüpheye düşürüyor.

Elektrik mühendisliği YTÜ 27.600
    İmalat mühendisliği İTÜ 24.000
    Mealurji ve malzeme mühendisliği İTÜ 28.600 (İngilizce : 25.300)
    Makina mühendisliği YTÜ 24.000
  • quote:

Orijinalden alıntı: muko_60

Arkadaşlar sıralamama yakın olan mühendislikleri aşağıda sıraladım. Elektrik dışında hiç biri hakkında bir bilgim yok bilgilendirme yapılırsa sevinirim. (Sıralama 25k) YTÜ Davutpaşa kampüsünü beğenmemeniz açıkcası beni şüpheye düşürüyor.

Yıldız Elektrik yaz pişman olmazsın.Davutpaşa'ya alışıyorsun bir süre sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

quote:

Orijinalden alıntı: muko_60

Arkadaşlar sıralamama yakın olan mühendislikleri aşağıda sıraladım. Elektrik dışında hiç biri hakkında bir bilgim yok bilgilendirme yapılırsa sevinirim. (Sıralama 25k) YTÜ Davutpaşa kampüsünü beğenmemeniz açıkcası beni şüpheye düşürüyor.

Yıldız Elektrik yaz pişman olmazsın.Davutpaşa'ya alışıyorsun bir süre sonra.

Hocam bende aynı şeyi düşünüyorum. Elektrik diğerlerine göre çok daha yakın duruyor. Yorum için teşekkürler. :)

• Ytü Makine veya Ytü Elektrik yaz.Makine beşiktaşta bu arada unutmadan :D
  • Elektriğin çalışma alanı dar.Halk arasında çok bilinen bir üniversite olmasa da İYTE eğitim olarak çok sağlam bi üni ayrıca ehm önü açık bir meslek bence hocam.
  • kesinlikle yıldız elektrik makinada olabilir olmadı itü de iyi bir seçenek
  • yanlız elektrik mühendisliğinin çalışma koşullarını araştır derim çok yüksek voltajlarla uğraşıcaksın riskli bir iş yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halitztrk61 -- 2 Temmuz 2014; 9:27:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.