Şimdi Ara

MF4 25k yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok kararsızım kafamda birkaç bölüm var lütfen yardımcı olun.
    -ytü makine
    -yeditepe bilgisayar(marmarada olabilir)
    -iyte elektronik ve haberleşme
    -ytü elektrik
    -ytü kontrol ve otomasyon

• Aynı durumdayım çok cenabet bi sıralama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WomanInRed

Aynı durumdayım çok cenabet bi sıralama
    ne yapıcaz ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadasım kesinlikle iyte yi tavsiye ederim en iyi eğitim orada .kampüsü Türkiye'nin en iyi kampüsü olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tm1 ve tm3 sıralamam ne gelir?
    8 yıl önce açıldı
    Tercihlerde Yardım 7.5k
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benide kontenjanı cezbesiyor 40-50 kişi olması çok güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Halitztrk61

hacettepe pc veya itü uzay bence
  • İtü uzayda yazıcam gelir inşallah

• Uppp sizin tavsiyelerinizide bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halitztrk61 -- 30 Haziran 2014; 0:37:15 >
  • quote:

Uppp sizin tavsiyelerinizide bekliyorum
    hocam bi ygs ve lys netlerini yazar mısın sana zahmet 25k için
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger23

hocam bi ygs ve lys netlerini yazar mısın sana zahmet 25k için

Alıntıları Göster
    soruna gelirsem hocam yazdığın bölümler biraz da olsa yakın gibi görünüyor ama ileride meslek hayatında biraz farklılaşıyor bence biraz da 4-5 sene sonrasını düşünerek aralarında bir seçim yapmalısın ve ona göre araştırmalısın yani kendini bundan 4-5 sene sonra hangi pozisyonda görüyorsun hangi diploma ile hangi mesleği yapmayı isteyeceksin ona göre seçmelisin.Yani kısacası hangi eğitimi almanın sana zevk vereceğini ve ileride o konuda uzmanlaşmak istediğini iyice araştırmalısın.Ki seçeceğin üniversitenin de bence sosyal aktivite olaylarına yurtdışı bağlantılarına öğrenci kalitesine dikkat etmelisin ama zaten görüyorum ki yazdığının üniversiteler her konuda seni tatmin edecek düzeyde gibi görünüyor gerek öğrenci kalitesi gerek bağlantılar konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: tiger23

soruna gelirsem hocam yazdığın bölümler biraz da olsa yakın gibi görünüyor ama ileride meslek hayatında biraz farklılaşıyor bence biraz da 4-5 sene sonrasını düşünerek aralarında bir seçim yapmalısın ve ona göre araştırmalısın yani kendini bundan 4-5 sene sonra hangi pozisyonda görüyorsun hangi diploma ile hangi mesleği yapmayı isteyeceksin ona göre seçmelisin.Yani kısacası hangi eğitimi almanın sana zevk vereceğini ve ileride o konuda uzmanlaşmak istediğini iyice araştırmalısın.Ki seçeceğin üniversitenin de bence sosyal aktivite olaylarına yurtdışı bağlantılarına öğrenci kalitesine dikkat etmelisin ama zaten görüyorum ki yazdığının üniversiteler her konuda seni tatmin edecek düzeyde gibi görünüyor gerek öğrenci kalitesi gerek bağlantılar konusunda.

Alıntıları Göster
    Bende 25k dayım. YTÜ elektrik düşünüyorum bana en uygunu o gibi geldi. Fakat ingilizce olayı kafamı karıştırıyor. YTÜ EM yerine İngilizce bir bölüm tercih etsem ne gibi artıları olur? Benim ingilizcem orta derece denilebilecek bir düzeyde ağır gelir diye düşünmüştüm ama pek bir bilgim yok malesef.

• tiger23 T kullanıcısına yanıt
    buyur hocam
     MF4 25k yardım
     MF4 25k yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halitztrk61 -- 30 Haziran 2014; 5:09:39 >

• quote:

buyur hocam
     MF4 25k yardım
     MF4 25k yardım
    İYTE'nin ingilizcesinin çok sağlam olduğunu söylüyor okuyanlar.Ama kampüsünden şikayetçiler.İzmir'e 1.5 saat uzaklıkta orman gibi bir yerdeymiş.Ama benim için eğitim önemli diyorsan kesinlikle git çok iyi bir eğitim alırsın bence.Akademisyenleri çok sağlam gibi duruyor.
    YTÜ'ye gelecek olursak.Ben YTÜ'de okuyorum davutpaşa kampüsünde.Yıldızın elektriğini gözüm kapalı öneririm.Çok sağlam bir fakülte,laboratuvar imkanları çok geniş.Yıldıza gelirsen pişman olmazsın.Sadece ilk başlarda davutpaşayı sevmezsin,bir süre sonra alışırsın.

• PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    Hocam davutpaşa nın ne eksisi var? Cillop gibi kampüs değil mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.