Şimdi Ara

Sözelde 30k yapanlar YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
3
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kuzenim sözeleden sınava girecek. Tavsiyelerinizi bekliyorum. TYT-AYT dengesi nasıl olmalı ? Matematik kaç net yeterli vb. konularda yardımcı olursanız sevinirim.

• yukarı yollayayım
  • dostum ben sayısalım üniversitemi bıraktığım için bu yıl bir sınava girip göreyim dedim iyi birşey gelirse yerleşirim tarzı , 21k sözel yaptım (obp 73). gördüğüm kadarıyla tyt çok önemli, çünkü sözeller genelde aptal gibi mat ve fenin 2+2=4 sorularını bile yapmadan boş geçmişler alan sınavıda yarı yarıya felandı netler . tyt çalışssın biraz da genel kültür 30 k tamamdır.
  • quakeU Q kullanıcısına yanıt
    Bu cevabı takma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematik çalıştırıyorum şu an, günde 30 paragraf çözüyor ve kitap okuyor. Temeli iyi değil. Sizce nasıl devam ettiriyim? (Hedefi gastronomi)

• up
  • Toplamda 100 net yap rahat 20 25 k oluyorsun ama bu yıl 25 k ile 36 k ya giremedim böyle bi sıkıntıda var:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 30 k pek işine yaramaz onun, bu yıl ilk 5 bine girip de yerleşemeyen çok oldu maalesef. Konu çalışıp soru çözsün sadece.
  • sınavexperi kullanıcısına yanıt
    Bu sene sözel 17k geldi hocam birkaç tavsiye verebilirim.

TYT

Türkçe ->Sadece Dil Bilgisine çalışsın paragraf çözmeye ayırdığı vakitleri kitaba eklerse daha iyi olur.(Paragraf için denemeler yeterli olucaktır.)

Sosyal ->Coğrafya+Felsefede akımlara çalışabilir.(TYT'de tarihe gerek yok mantık soruları soruluyor.)

Matematik ->Fikrim yok

AYT

Edebiyat -> Limit el kitabını kesinlikle tavsiye ederim. + Palme soru bankası iş görür.

Tarih ->Ramazan Yetgin videolarına bakabilir. +Karekök soru bankası iş görür.+Çıkmış soruların hepsini çözsün aynıları soruluyor.

Coğrafya ->Kesinlikle Hocalara Geldik videolarına bakmalı biraz goygoy yaparlar ama çok keyifli geçiyor.

NOT:DELTA KÜLTÜR YAYINEVİ'nin ufak kartları var bütün derslerinkini almıştım onlar baya faydalı heryerde çıkarıp okunabiliyor.

NOT2:Kitap okumayı sürdürmeli hocam soruların çoğu mantık gerektiriyor okuduğunu anlayabilmesi önemli açıkça söylemek gerekirse bana sınavı kitap okuma alışkanlığımın kazandırdığını söyleyebilirim.

NOT3:Tarih kitabı okumayı seviyorsa "Jean - Paul Roux Türklerin Tarihi" kitabının önerebilirim hem derslerede faydalı olur.

Dershanede hazırlandığım için pek tavsiye veremedim kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerry Way -- 8 Eylül 2018; 21:33:55 >

• Ilk 10k hedeflesin yoksa açıkta kalabilir

• Dostum 29k yaptım 53k'lık yeri kazandım(gastronomi).İlk üç tercihime garanti gözüyle bakıyordum 5. tercihim geldi.Hedefini yüksek tut yoksa benim gibi yamulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1tiger1

Dostum 29k yaptım 53k'lık yeri kazandım(gastronomi).İlk üç tercihime garanti gözüyle bakıyordum 5. tercihim geldi.Hedefini yüksek tut yoksa benim gibi yamulursun.
    Ayt çalışmaya ne zaman başladın? Tyt de kaç net yaptın özellikle matematik?

• quote:

Orijinalden alıntı: sınavexperi

Ayt çalışmaya ne zaman başladın? Tyt de kaç net yaptın özellikle matematik?

Alıntıları Göster
    Yanlış hatırlamıyorsam yarıyıl tatilinden sonra aytye daha fazla bakmaya başladım ama edebiyatı son aylarda saldım baya.

Bunlarda netlerim.

Sözelde 30k yapanlar YARDIM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.