Şimdi Ara

mf4 35 k sıralama bilgisayar mühendisliği oyla geç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

mf4 35 k sıralama bilgisayar mühendisliği oyla geç

(En Son Oy Tarihi: 8.8.2018)
Giriş
  • Yanlız şunu karıştırıyorsunuz , ege ,gtü ,ytü %100 türkçe falan değil :D gtü de kullanılan bütün kaynaklar ingilizce , slaytlar ve bir çok ders de ingilizce . Ve bir kaç üniversite hariç geri kalan %100 ing eğitim veren üniversitelerden çıkanların çoğuda mesleki açıdan konuşabilecek kadar bilmeyerek mezun oluyorlar . Bir yer %100 ingilizce diye hazırlığı süper olmaz yada öğrenciler garanti ingilizce öğrenmez , %30 da olsa %100 de olsa öğrenciler kendi başlarına kelime ezberlemek zorundadır ve bu işin %80 i kelime ezberlemektir . Gramer dir dinlemedir bunlar zaten kendiliğinden halledilen şeyler . Konuşmayı zaten hiç bir üniversite neredeyse öğretmez , onu kendi çabanla aşacaksın . Ayrıca bir yer %100 ingilizce diye bütün dersler ingilizce işlenmez. O hocanın keyfindedir. %100 ingilizce olup 10 dersden 5 inin ingilizce anlatıldığı okullar var . Ankara yazmadan önce okuyanlar ile görüşmenizi tavsiye ederim . Ben geçen sene araştırdım , 5-6 insanla konuşmuştum ve hepsi eğitimin kötü olduğu ve binasınında çok kötü bir yerde olduğunu söylüyorlardı . Bir şekilde facebook üzerinden mi nereden ulaşıyorsanız ulaşın ama orada okuyanlar ile bir konuşun . Ben GTÜ de okuyan biri olarak biraz gayret ile ingilizce ile sıkıntı çekmeyeceğinizi garanti ederim . Bu yıl hazırlığı bitirdim ve şuan udemy üzerinden ingilizce altyazılı yazılım videolarına çalışıyorum örneğin. Ama illa %100 ingilizce olsun diyor isen Dokuz eylül ankaradan bin kat daha iyi bir tercih olacaktır benden demesi .

• Abi gtu varken digerlerine bakmaniz zaman kaybi ya iyte yada gtu egitim acisindan fark yoktur yasayacagin yeri sec.Ben olsam gtu yu secerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara ve Ege yide öven insanlar var. Gebze hakkında da tereddüt ler oluşuyor insanın

• Up son gün

• Benim önerim İYTE olacaktır. Okulu gezdim ve okuyan insanlarla da görüştüm eğitim olarak oldukça memnunlar okulla ilgili muhtemelen tek sıkıntı konumu. Onun dışında okulun bir eksiği olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca Gebze de oldukça iyiymiş diye duydum ama tam fikir sahibi değilim bu konuda. Şimdiden bol şans :)
  • Gebze için bazı yerlerde çok iyi yorumlar var reklamı da çok iyi yapılıyor. İnsanın kafası karışıyor izmir 1. Tercih olacak 2 ve 3 konusunda halen tereddüt lerim mevcut

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.