Şimdi Ara

mf4 35 k sıralama bilgisayar mühendisliği oyla geç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

mf4 35 k sıralama bilgisayar mühendisliği oyla geç

(En Son Oy Tarihi: 8.8.2018)
Giriş
  • sıralama başlıkta arkadaşlar eğitim açısından en iyisi hangisi, ingilizce eğitimi hangisinde daha iyidir. bunlara göre cevaplarsanız sevinirim.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de 35 k yım türk alman eem den sonra türk alman bilgisayar yazmayı düşünüyorum
  • arkadaşlar mf4u biliyosunuzdur gazi inşaat 42351den 44bine gelir mi

• İyte, Gebze

• Ankara Üniversitesi Nasıldır.öğretim dili İngilizce okuyanlar dan bazıları iyi bahsediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 35 k ya egitim olarak secilebilecek 2 uni var iyte ve gebze.Nerde yasamak istedigini secmelisin izmirde yunanistana daha yakin bir dagdami yoksa istanbul kocaeli il sinirindami?Ben 26k dayim 1 aydir arastiriyorum bilgisayar mezunlariyla gorustum hepsi marmara bolgesinde okunmasi gerektigini butun buyuk sirketlerin istanbulda oldugunu soylediler.Bu yuzden gebze yazdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jackk001

35 k ya egitim olarak secilebilecek 2 uni var iyte ve gebze.Nerde yasamak istedigini secmelisin izmirde yunanistana daha yakin bir dagdami yoksa istanbul kocaeli il sinirindami?Ben 26k dayim 1 aydir arastiriyorum bilgisayar mezunlariyla gorustum hepsi marmara bolgesinde okunmasi gerektigini butun buyuk sirketlerin istanbulda oldugunu soylediler.Bu yuzden gebze yazdim.

26kdaysanız marmara denesenize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesildaladam -- 23 Temmuz 2017; 19:9:26 >
  • yesildaladam kullanıcısına yanıt
    marmaranın mühendisliklerini genel olarak beğenmiyorlar, gebze nin teknik üniversite olması çok avantaj sağlıyor marmaraya göre.1.tercihim hacettepe 2.tercihim gtü oldu bu yüzden.
  • Yerinde olsam kesinlikle türk alman yazardim dostum .

• Neden türk alman üniversitesi yazmalıyız acaba.Akademik kadrosu yetersiz gibi.yeni bir bölüm almanca eğitim var sanırım erasmus olanağı yok emin değilim

• Dokuz Eylül arkalarda kalmış eğitimi mezuniyet sonrası iş imkanları çok mu kötü okuyan varsa aydınlata bilir mi

• Up oylayalım lütfen

• Dokuz eylülün eğitimi tabiki de iyidir . Fakat bilgisayarın İstanbul'da okunmasının büyük bir artısı var. Yazılım ile ilgili bütün büyük şirketler İstanbul'da neredeyse. Bunun üzerine GTÜ proje-ödev odaklı eğitim (amerikan sistemi) sistemi ile kişiyi gerçekten araştırmaya ve sorunları çözmeye iten çok iyi bir eğitime sahip.Ki bir üniversitenin öğrenciye katması gereken ilk 2 özellik bunlardır . Daha ilk senenin ilk döneminin ilk haftasından itibaren ödevler verilmeye başlanır. Oldukça zorlayıcıdır fakat kaliteli bir eğitimde zorlayıcı olmak zorundadır zaten . Zorlanmadan , ter dökmeden kim ne elde ediyor :D Eğer iyi bir şekilde çalışır isen 3.-4. sınıfta bir şirket de iş bulman neredeyse kaçınılmaz diyebilirim.
  • Up oylayalım lütfen.

• Yukarı bizde aynı durumdayız bu sıralamalarda tercih yapmak gerçekten zor.Forumda Genel olarak çok fazla gebze öneren var.Diğer üniversiteler için fikir beyanı maalesef az.
  • Bilgisayar mühendisliğini ingilizce okuman büyük avantaj olur. Tercihlerindeki üniverstielerin hepsi standart ve standart üstü eğitimi verecektir. O yüzden benim tavsiyem ankara yönünde

• Dentrassi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ben de ankarayı düşünmeye başladım zaten

• persaoust P kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi ingilizce büyük avantaj :) Aslında bütün mühendislikler için avantaj çünkü yabancı makaleleri okuyabiliyorsun, türkiyede kaç kişi doğru düzgün alanıyla ilgili makale yazıyor ? Yurt dışı olanakları, iş bulurken yabancı dil bilmenin avantı vs vs. Herneyse. Ama yabancı dil bilgisayar mühendisliği için bir tık daha önemli. Çünkü yerli kaynak çok az. Hani inşaat mühendisliğinde felan o tür mühendisliklerde yine yerli kaynaklar var faka9t bilgisayar mühte çoğu yabancı olacak. En basitinden yazacağın kodlar bile ingilizce olacak.

Ama şunu kesinlikle unutma ! Eğitimin türkçe eğitimden çok daha zor olacak. Sonuçta önce hazırlıkta yeni bir dil öğreneceksin, hazırlık bile zor olacak. Hazırlığı geçtin diyelim, lisans eğitimibinde ingilizce olacak. Diper üniversitelerde kii adam dersleri türkçe görürken sen ingilizce göreceksin. Orda hocaların kurduğu cümleler türkçe, terimler yabancı dil olurken senin hocan sana en basit cümleyi bile ingilizce söylecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentrassi -- 24 Temmuz 2017; 22:4:2 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.