Şimdi Ara

MF4 38k geldi intihar ediyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İtü geometik baska bişe , harita mühendisliğini araştır boş meslek değil arkadaşlarımdan okuyan var temel mühendisliklerden sonra düşünülebilecek bide teknik üniversitede okumanın avantajı,ben ytü elektrik okuyorum başka bişe sormak istersen pm at yardımcı olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huytergan

İtü geometik baska bişe , harita mühendisliğini araştır boş meslek değil arkadaşlarımdan okuyan var temel mühendisliklerden sonra düşünülebilecek bide teknik üniversitede okumanın avantajı,ben ytü elektrik okuyorum başka bişe sormak istersen pm at yardımcı olurum

geometrik te harita mühendisliği değil mi
  • intiharsaldirisi İ kullanıcısına yanıt
    Onu bende tam bilmiyorum ama ytü ve çoğu okulda harita müh diye geçiyo

• benim de 40k bilgisayar istiyordum sonuç çok kötü geldi 25k>40k fizikten kaydırma yapmışım.nereyi yazayım sizce bi tercih listesi yapsanıza bana bu arada öğretmen lisesi çıkışlıyım ek puanım var boğaziçi odtü mat öğr falan da tutuyor napsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrew Lincoln

benim de 40k bilgisayar istiyordum sonuç çok kötü geldi 25k>40k fizikten kaydırma yapmışım.nereyi yazayım sizce bi tercih listesi yapsanıza bana bu arada öğretmen lisesi çıkışlıyım ek puanım var boğaziçi odtü mat öğr falan da tutuyor napsam?

boğaziçi tutuyosa abidik gubidik mühendisliklere gireceğie koşa koşa gir. fıstık gibi üni hayatını yaşa hemde manyak hoca olursun paraya para demezsin.

bir saniye düşünme.
    ciddi söylüyorum.
    hocam pardon boğaziçi değil odtü tutuyor o nasıldır?
  • quote:

onu obilmiyorum ama boğaziçi olsa direk git derdim. ankara oturmuyosan odtü bilmiyorum zor yani istanbuldan mı gidicen ta matematik için
    boğaziçi mat ünlüdür.
  • başka intihar mezunu var mı
  • quote:

ne karar verdi
    daha karar vermedim hocam kara kara düşünüyorum
  • İü bilgisayardan arkadaşım var eğitim olarak gayet iyi bir bölüm özellikle hardware eğitimleri baya iyiymiş.
    Bazı bölümler vardır üniye bakar bazıları vardır ki kendini geliştirmeye bakar. Bilgisayar müh. de öyle bir bölüm.
    Sen üniversite zamanı boş boş oturup kendini geliştirmezsen zorlanırsın fakat C,C#,Asp.NET,Php,Java gibi diller öğrenip kendini geliştirirsen işsizliği bırak seni kaparlar. İlla teknik üni istiyorsan ve yazılıma kayacaksan YTÜ Mat. Mühü araştırabilirsin ama pek tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygs2013

İü bilgisayardan arkadaşım var eğitim olarak gayet iyi bir bölüm özellikle hardware eğitimleri baya iyiymiş.
    Bazı bölümler vardır üniye bakar bazıları vardır ki kendini geliştirmeye bakar. Bilgisayar müh. de öyle bir bölüm.
    Sen üniversite zamanı boş boş oturup kendini geliştirmezsen zorlanırsın fakat C,C#,Asp.NET,Php,Java gibi diller öğrenip kendini geliştirirsen işsizliği bırak seni kaparlar. İlla teknik üni istiyorsan ve yazılıma kayacaksan YTÜ Mat. Mühü araştırabilirsin ama pek tavsiye etmem.

umutlandım biraz internette hiç bilgi yok bu iü ünversitesi hakkında yeri bana ykın aslında avcılar

• quote:

Orijinalden alıntı: intiharsaldirisi

quote:

Orijinalden alıntı: ygs2013

İü bilgisayardan arkadaşım var eğitim olarak gayet iyi bir bölüm özellikle hardware eğitimleri baya iyiymiş.

umutlandım biraz internette hiç bilgi yok bu iü ünversitesi hakkında yeri bana ykın aslında avcılar

http://ce.istanbul.edu.tr/Dersler.aspx?egitimTipi=1
    Ders programını bir incele bence. Dediğim gibi tanıdığım mezunları 7-8 binle çalışıyorlar iş sıkıntısı da yok. Tamam bir itü ytü değil ama onlardan sonra iü bilgisayar müh. elbet gelir.
    Ayrıca şu yazıyı da okumanı tavsiye ederim.
    http://www.bilgisayarmuhendisleri.com/sayfa.aspx?s=88

Sonuç olarak dostum 38 bin olan adam işsiz kalırsa 60 bin olan adam napsın. Sakin ol ve mantıklı düşün

• Bakcaz artik ya olmazsa calisip ayni anda mezun kalcam yapcak bisi yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.