Şimdi Ara

MF4 38k geldi intihar ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • canlı yayında intihar edicem herkes beni geçmiş canlı yayında boğacam izleyin.

çırak oluyorum artık giremiyorum istanbul bilgisayar veya makine oluyo ama çok kötüymüş diyolar orası
    ytü bile olmadı

• Ya abi niye öldürüyorsun kendini deli misin. Ben boğaziçi istiyordum 3 yıldır. Tutturamadım. Niye sıkıyorsun kendini bu kadar. Herşey olacağına varır ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca mf 38k gayet iyi

• kardeşim benim ailemin geliri yüksek değil bir daha hazırlanamam istanbul üniversitesinden bi bok olamayacağım belli çöpçüyüm artık bu gidişle
  • intiharsaldirisi İ kullanıcısına yanıt
    aynı durumdayız dostum. 39k geldi benim de ne halt yiyeceğimi bilmiyorum, bilemiyorum...
  • İyte inşaat yaz git

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32k da kaldım aynı durumdayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: starksword

İyte inşaat yaz git

il dışı nasıl gideyim kaç para düşnüüyomusun

hep mal mal aptal özel üniversiteler tam bursluları tutuyo ne yapayım özelde işsiz kaldık yandık

• istanbul gelişiyor diyorlardı en son. bir de bilgisayar mühendisliği için istanbul cennet. piyasanın tam içinde olacaksın. boşboş okumazsan iyi yerlere gelirsin. olmadı ege, iyte, deü falan da var.

bir de puanın kaç diye sorsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth hede -- 30 Haziran 2015; 20:21:54 >
  • bilmiyorum ne yapacağım

ytü bilgisayar ytü makine iu bilgisayar iu makine yazarım başkada tercih yazmam çıkmazsa kendimi öldürürüm bi işe girerim burgerde falan anca akşamları çalışırsam arkadaşlar uçjmuş 4k 5k 10k falan hep kafayı yicem utanıyorum söylemiyorum iyi falan diyorum *x

• çöpçülük bölümüne yazılırsız artık
  • işide katıl arkadaşım beyin bedava okumak yalan hayatını kurtar
  • Senden bi cacık olmaz zaten istediğini yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: alcatrazkackini

Senden bi cacık olmaz zaten istediğini yaz

bilyorum zaten o yüzden birazdan intihar saldırısı yapıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: intiharsaldirisi

quote:

İyte inşaat yaz git

hep mal mal aptal özel üniversiteler tam bursluları tutuyo ne yapayım özelde işsiz kaldık yandık

kardeşim sen iyte yaz iyte de öğrenci yurtları uygun illaki kredi burs bir şekilde geçinirsin öğrenci işlerinde çalışanlar var durumu olmayıp umutsuzluğa kapılma sıralaman gayet iyi hayırlısı neyse o olsun

• gebze teknik bilgisayar mühendisliği yaz hem istanbula yakın hem de istanbul kadar pahalı değil bizim istanbulda 1200e kaldığımız evi adamlar 300e kalıyor zaten istanbulda hayat pahalı orada harcayacağı parayla gebzede geçinirsin ayrıca araştırırsan gtü bilgisayar hakkında çok iyi yorumlar var puanının düşük olmasının nedeni isim yüzünden intihar edersende sen bilirsin hayatta her şey para değil ilk 100kya giremeyen kuzenlerim şuan 2 milyardan düşük maaş almıyor her şeyin bir yolu vardır önemli olan üniversiteden sonra çalışman zaten bilgisayar için önemli olan kendini geliştirmek ilk 2 yıldan sonra zaten kimse senin nerden mezun olduğuna bakmıyacak ne bildiğine bakacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpaydin35

quote:

Orijinalden alıntı: intiharsaldirisi

quote:

İyte inşaat yaz git

kardeşim sen iyte yaz iyte de öğrenci yurtları uygun illaki kredi burs bir şekilde geçinirsin öğrenci işlerinde çalışanlar var durumu olmayıp umutsuzluğa kapılma sıralaman gayet iyi hayırlısı neyse o olsun

ytü gelse tüm hayatım kurtarılacaktı . bu halde tekrar hazırlanmam imkansız dersane falanda yok ne bok yicem bütün herkes üniye giderken mal gibi hazırlanırım salak gibi yada İstanbul Üni Avcılar kampüsü yolları görülür bana artık işsizler forumuna üye olayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

gebze teknik bilgisayar mühendisliği yaz hem istanbula yakın hem de istanbul kadar pahalı değil bizim istanbulda 1200e kaldığımız evi adamlar 300e kalıyor zaten istanbulda hayat pahalı orada harcayacağı parayla gebzede geçinirsin ayrıca araştırırsan gtü bilgisayar hakkında çok iyi yorumlar var puanının düşük olmasının nedeni isim yüzünden intihar edersende sen bilirsin hayatta her şey para değil ilk 100kya giremeyen kuzenlerim şuan 2 milyardan düşük maaş almıyor her şeyin bir yolu vardır önemli olan üniversiteden sonra çalışman zaten bilgisayar için önemli olan kendini geliştirmek ilk 2 yıldan sonra zaten kimse senin nerden mezun olduğuna bakmıyacak ne bildiğine bakacaklar

gebze ne hocam gebze yazacağıma iu yazarım

• intiharsaldirisi İ kullanıcısına yanıt
    Ytü harita da düşün derim

• quote:

Orijinalden alıntı: huytergan

Ytü harita da düşün derim

hocam harita ne yapar ne eder hiç bilmem ki itününde tutuyo sanırım geometrikmi ne dir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.