Şimdi Ara

MF4 58K NERELERİ YAZIYIM SENEYE Mİ KALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kardeşm öncelikle tebrik ediyorum Eğer hedefine yakın bir sıralamaysa git tabi 58k iyidir Başkalarını dinleme (Aksini söyleyen) Ama eğer istiyorsan ve gerçekten çalışacağım diyorsan kal ama içinde hiç bi kuşku olmadan kal . Bende 90kdayım sen bana ne önerirsin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: potterlix

Kardeşm öncelikle tebrik ediyorum Eğer hedefine yakın bir sıralamaysa git tabi 58k iyidir Başkalarını dinleme (Aksini söyleyen) Ama eğer istiyorsan ve gerçekten çalışacağım diyorsan kal ama içinde hiç bi kuşku olmadan kal . Bende 90kdayım sen bana ne önerirsin ?

panpa iyi olduğunu düşünmüyorum moralim bozuk ama tşkler.kalmayı düşünüyorum aslında.kardeş makine,inşaat blgisayar olabilir trabzon,sakarya,afyon,eskişehirde falan bi düşün bence
  • Bence iyi kardeşm 58k ya g^tünü verecek adamlar vardır ya :D 58k için sakın moral bozma ;) Benm istediğim aslında pamukkale üni. Bilgisayar müh. Sence nasıl iyi bir yer mi iyi bir meslek mi ?
  • quote:

Bence iyi kardeşm 58k ya g^tünü verecek adamlar vardır ya :D 58k için sakın moral bozma ;) Benm istediğim aslında pamukkale üni. Bilgisayar müh. Sence nasıl iyi bir yer mi iyi bir meslek mi ?

peki hocam ailem de öyle diyo daha iyiyim saol:)
    üniyi bilmiyorum ama meslek gayet iyi. ama kendini geliştirmen çok öenmli(dil vs.) yoksa gidip gelirsen sadece odtü okusan fayda etmez.bi sene daha çekmem diyosan yaz
  • Rica ederim :) Aslında panik atak la felan uğraştığım için pek verimli geçmedi Yani bir sene daha kalırsam aynı şeyler olacak eminim Bu yüzden giderim ben bu sene :) Umarım sende iyi bi yeri tutturursun Heleki aklında mühendislik varsa durma git derim ama yinede rehberlik hocalarına sormayı ihmal etme
  • geçmiş olsun panpa inş. halledersin bence de kalma o zman. ankarada mühendislik istediğim için biraz zor ama bakıcaz:)
  • Sağolasın :) Hayırlısı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathcliff-19

quote:

Kardeşm öncelikle tebrik ediyorum Eğer hedefine yakın bir sıralamaysa git tabi 58k iyidir Başkalarını dinleme (Aksini söyleyen) Ama eğer istiyorsan ve gerçekten çalışacağım diyorsan kal ama içinde hiç bi kuşku olmadan kal . Bende 90kdayım sen bana ne önerirsin ?

panpa iyi olduğunu düşünmüyorum moralim bozuk ama tşkler.kalmayı düşünüyorum aslında.kardeş makine,inşaat blgisayar olabilir trabzon,sakarya,afyon,eskişehirde falan bi düşün bence

Eskişehir zor 50 k alıyo makina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uppppp
  • Bende tam100de kaldım secicem özel felan farketmez.hayalinde yer oluyorsa gerisi önemli degildir.bu işi sen yapacaksın başkası değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

Bende tam100de kaldım secicem özel felan farketmez.hayalinde yer oluyorsa gerisi önemli degildir.bu işi sen yapacaksın başkası değil

ben en fazla %75e gidebilirm. doğrusun ama benim de kafam da çok bişey yok:(
  • Heathcliff-19 kullanıcısına yanıt
    Benim istediğim yerde 75 yok malesef 50.aileme kalsa azerbaycana tıpa gönderecekler ucuz diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

Benim istediğim yerde 75 yok malesef 50.aileme kalsa azerbaycana tıpa gönderecekler ucuz diye

neyse artık rehberlikçilere danışalım:(
  • Heathcliff-19 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle olacak bakalım hayırlısı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • upup
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.