Arkadaşlar MF3 5900 MF4 6000 tıp istemiyorum aslında mühendislik istiyorum ama istediğim yer olmayacaksa mecbur tıp da yazacağım.Sizce nereleri düşünmeliyim?Nerelerin gelme ihtimali var özellikle MF4'ten?
İtu endustri ve itu elektronik haberlesmeyi dusunebilirsin veya ucak muhendisligi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
İzmirde oturuyorsan Ege üniv'i seçebilirsin kampüs,konum,eğitimi falan gayet kaliteli deniyor. Ama İzmir de oturmuyorsan ve başka bir ile gideceksen itü ye gir. Önerim inşaat mühendisliği ama endüstri de iyidir
Aynı durumdayız benim mf3 4500 mf 4 5600 . mf 4 te istediğim yerler olmadığı için mecbur tıp yazcam gibi görünüyor.
İstanbul Medeniyet Üni. Tıp Fakültesi hakkında bilgisi olan var mı?
İnşaat mühendisliği boğaziçinden sonra en iyi itü var o da 12.ooo den alıyor.Adam 6 bininci olmuş.Sıralamanı yakma kardeş.Ne güzel 5900 olmuşsun kullan bunu mf-3üne yazık etme.
Peki sizce Samsun OMÜ Tıp mı yoksa Akdeniz Tıp'ı mı tercih etmeliyim? Dokuz Eylül ve Yıldırım Beyazıt Tıpların gelme şansı var mı? (Samsun'da yaşıyorum.)
sıralamamız aşağı yukarı aynı benim mf3de mf4 de 5700 aynı durumdayız mf4 de istediğim yer gelmedi(odtü bilgisayar)şimdi ya tıp yazcam yada itü uçak...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme