Şimdi Ara

MF4 6000 TERCİH YARDIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MF3 5900 MF4 6000 tıp istemiyorum aslında mühendislik istiyorum ama istediğim yer olmayacaksa mecbur tıp da yazacağım.Sizce nereleri düşünmeliyim?Nerelerin gelme ihtimali var özellikle MF4'ten?

• İtu endustri ve itu elektronik haberlesmeyi dusunebilirsin veya ucak muhendisligi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirde oturuyorsan Ege üniv'i seçebilirsin kampüs,konum,eğitimi falan gayet kaliteli deniyor. Ama İzmir de oturmuyorsan ve başka bir ile gideceksen itü ye gir.
    Önerim inşaat mühendisliği ama endüstri de iyidir
  • Aynı durumdayız benim mf3 4500 mf 4 5600 . mf 4 te istediğim yerler olmadığı için mecbur tıp yazcam gibi görünüyor.
  • İstanbul Medeniyet Üni. Tıp Fakültesi hakkında bilgisi olan var mı?
  • İnşaat mühendisliği boğaziçinden sonra en iyi itü var o da 12.ooo den alıyor.Adam 6 bininci olmuş.Sıralamanı yakma kardeş.Ne güzel 5900 olmuşsun kullan bunu mf-3üne yazık etme.
  • Peki sizce Samsun OMÜ Tıp mı yoksa Akdeniz Tıp'ı mı tercih etmeliyim? Dokuz Eylül ve Yıldırım Beyazıt Tıpların gelme şansı var mı? (Samsun'da yaşıyorum.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dgs ile hemşirelik tercih etmek
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sıralamamız aşağı yukarı aynı benim mf3de mf4 de 5700
    aynı durumdayız mf4 de istediğim yer gelmedi(odtü bilgisayar)şimdi ya tıp yazcam yada itü uçak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.