< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5265BA72 -- 23 Temmuz 2024; 11:20:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tm 3k tercih önerileriniz?
-
-
hocam bilgi ve mefi direkt ele. ytü marmara arasında tercih yap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neden hocam? bilgi'yi lse programı için düşünmüştüm, mef ise gelişmekte olan bir üniversite gelecek vaadediyor gibi gelmişti ve genel olarak memnuniyet konusunda da zirvede, sebebinizi merak ettim.
Akdeniz YBS öneririm eğer boun YBS tutmuyorsa
Yıldız iktisat iyidir. Sakin akdeniz makdeniz yazma forumda bu sadece şaka amaçlı
sağ olun hocam, ybs almayayım.
biliyorum hocam bu dalgayı, iktisattan ziyade işletmeyi düşünüyorum ilgi alanlarım işletmeye daha paralel.
O zaman yıldız isletme hayırlı olsun. Ortalamani yuksek tutarsan çap yapabilirsin. Yıldızın cap imkanları geniş
hocam bilgi bildiğim kadarıyla bir şirkete satıldı ondan sonra eğitim kalitesinde düşme olduğu söyleniyor. bilgi bence çok iyi bir vakıf değil. hocam mefin en büyük eksiği kampüsünün olmaması ve tek binadan oluşması. kampüs hayatı sıfır
ytü iktisat/işletme yazmanız sizin için daha iyi olucaktır.eğer mezuna kalmazsam ytü iktisat yazmayı düşünüyorum
Bounda gelen herhangi bir tm bölümü
Ben de 3311. Oldum yıldız iktisat düşünüyorum hocam
Daha iki yıl önce 3k yaptın mı ODTÜ, Bilkent yazılıyordu şimdi millet zar zor YTÜ Marmara'ya gidiyor
YKS2026 TM Ögrencisi: Abi 1k yaptım hacettepe econ gelir mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pîr -- 23 Temmuz 2024; 13:10:50 >
3k ile. Yıldız işletme mi vallahi zamanında yüzüne bakmadık bu okulların . Neyse devran değişti demekki.
Kardeşim Kadir Has ekonomi mezunu psikoloji çapı yaptı. Dil eğitimi çok iyi İngilizcen iyi seviyede mezun olursun. Yazmak istersen araştır .
Abi yütü marmara iktisat, işletme fln hiç olcak işler değiller bu arada. Boun pdr, felsefe yanılır şaşırır adam olursun belki de 100kdan alan teknik okul işletmesi hiç olcak iş deel.
doğru hocam bu olayı duydum, ben de sırf lse programı için düşünmüştüm. mef de dediğin gibi kampüs hayatı yok ama gelecek vadediyor. bana ytü işletme gibi gözüküyor şimdilik, okulu bırakıp hazırlandığımdan ve yaş da ilerlediğinden ne yazık ki mezuna bırakma opsiyonum da yok:(
şimdiden hayırlı olsun hocam, sıralamalarımız çok yakınmış
sorma hocam kahroluyorum o eski sıralamaları görünce zaten, 2020 mezunuyum fen lisesi çıkışlıyım biraz fen lisesi kurbanı oldum ne yazık ki mühendislik yazıp gittik.
valla sorma hocam, 2020 mezunuyum ben de eski sıralamalar nerede şimdikiler nerede. kadir has'ı da araştırdım biraz fakat tüma anketi sonuçları ve bursu kıl payıyla kaçırmamdan dolayı elemiştim.
yaş kaç hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
YKS2026 TM Ögrencisi: Abi 1k yaptım hacettepe econ gelir mi |
YTÜ işletme yaz 3k yim diye yazmamazlik yapma zaten 50 kişi alıyor 30 kişisi 3-7 k arası. Gidip saçma sapan bölümler yazma yok PDR yok sosyoloji grafik tasarım vs. Durumun iyi degilse özel üniversite de yazma adamlar BMW ile gelir sen otobüsle gidersin 5 sene üzülür hayatı sorgularsin
|
Benzer içerikler
- yıldız teknik üniversitesi mavi diploma veriyor mu
- deneme forum
- elektrik elektronik mühendisliği maaş
- kyk ütü yasak mı
- aktif başvuru dönemi bulunmamaktadır. kod numarası 99
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X