ne yaptiniz gencler ses seda cikmiyor forumda onceden boyle olmazdi josetti abinizi dinleyip ybs yazdiniz mi |
TM ilk 3k neleri tercih etti ?
-
-
Manavgat ybs
İüç eem
2 tercih verdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
abi ben forumu bu kadar ölü görmemiştim. lisedeyken 2020-2021-2022 de baya vardım başka hesapla ama bu kadar ölü olduğunu hiç görmemiştim açıkçası.
-
mantikli boun gelmiyorsa ardina manavgat ybs yazilir aga
-
2019 ve 2020 prime senelerdi ben de artik sadece tercih doneminde kullaniyorum her sene daha da bitiyor forum :/ ne kadar makara yapsak da bu sene forumu ayakta tutan isim josetti
-
2020 neydi öyle ya kaç tane derece çıkmıştı. yanlış hatırlamıyorsam sınav 2.si mi ne çıkmıştı boun bilgisayar yazmıştı
-
Bunun sebebi çok net, forum ölü olsa da tercih döneminde inanılmaz bi trafik çekiyor. İnsanlar artık yazacakları bölümü saddam gibi saklıyorlar hatta fake hesaplardan kötülüyorlar. Adam akıllı tercih olarak 2k ile sınırlı ea’da kimse bölüm paylaşmıyor. İtü econ, boun ybs, intt, trm falan bunlar çılgın atacak bu sene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bounlukizaraniyor -- 31 Temmuz 2024; 23:6:49 >
itüyü kötüleyip itüyü yazan adamlar vardı ya hatırladım onları
-
kral 1.5k ile odtu isletme arkasina hacettepe isletme yazdim diyen gordum tgde ha cok mantiksiz odtu boun da iyi bolumler tutarken ama bu sene dedigin gibi cilgin atislar olacak onun sessizligi bu
-
uc alandan tek haneli siralama yapan bir arkadas vardi muhtemelen tarihte tek olarak kalacak
-
postun linki var mı acaba merak ettim
-
2020 gurur tablosu diye arat çıkar hocam arkadaş say17 tm1 sözel4 olmuş
hocam aslında bu fikirdekiler olarak birlikte forumu az biraz olsun canlandırmak imkansız değil bence, ne düşünüyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
boun işletme
-
hacettepe aktüerya
-
-
Benimkide hemen hemen aynı olacak seninle tercihler konusunda ama Ankara hukuk önüne gelebilecek bir okul var mı onu arıyorum doğrusu büyük konuşmayayim ama hukuk gerçekten hiç okumak istemiyorum
istemiyorsan çıkart listeden bence, çekilmez ki ankara hukuk rahat bir okul ona rağmen diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekmekarasıdöner1 -- 31 Temmuz 2024; 23:56:17 > -
yazılacak gerçekten hiçbir şey yok o aralıkta. ya 1500 falan yapacaksın ya da hukuk yazacaksın. babiş parası varsa top okullara gidilebilir %50
-
Hocam boşta kalmamak için yapıyorum en sona. Ki en mantıklı seçenekte bu gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- pdf arkalı önlü yazdırma
- altuğ güneş tyt fizik pdf
- ıq paragraf zor mu
- meteksan savunma maaş
- anadolu üniversitesi yetkiniz bulunmamaktadır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X