Şurda milyon tane aynı başlıklı konu var biri de bana tavsiye versin rica ediyorum
Sakarya- Endustri. Missss ciddiyim
quote:
Orijinalden alıntı: Sürçme
Sakarya- Endustri. Missss ciddiyim
Hocam aslında İstanbul düşünüyorum ben şehir dışı istemiyorum ama Sakarya olabilir belki diyordum. Teşekkür ederim tavsiyen için
Up
quote:
Orijinalden alıntı: senahizm
Up
koü endüstri iö
quote:
Orijinalden alıntı: emre1270393
koü endüstri iö
Şehir bölge planlama hakkında ne düşünüyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: senahizm
quote:
koü endüstri iö
Şehir bölge planlama hakkında ne düşünüyorsunuz
Alıntıları Göster
bir arkadaşım itü ye gitti pişman oldu gemi makinelerine geçti bunun dışında bir bilgim yok.
quote:
bir arkadaşım itü ye gitti pişman oldu gemi makinelerine geçti bunun dışında bir bilgim yok.
Sağolun hocam. Up
senahizmS
kullanıcısına yanıt
ytü harita?
66 k dayim up
senahizmS
kullanıcısına yanıt
koü makina yaz geç.
quote:
Orijinalden alıntı: huytergan
ytü harita?
Hocam harita hakkında hiçbir fikrim yok. Biraz aydınlatabilir misiniz aklıma yatarsa düşünebilirim çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: electronicman22
koü makina yaz geç.
Makina düşünmüyorum hocam. Bence bir bayan mesleği değil, kendimi bildiğim için söylüyorum tabiki makina mühendisi olan bayanlar da var yapan yapıyor yanlış anlaşılmasın.
Dusundugun yerleri yazsana 66k dayim
quote:
Orijinalden alıntı: Ali_Smyy
Dusundugun yerleri yazsana 66k dayim
Ben yıldız teknik şehir bölge düşünüyorum ilk tercihime yazacaktım ancak şimdi üstteki arkadaşın yazısıyla harita mühendisliği de düşünüyorum hocam. Onun dışında kocaeli endüstri veya Sakarya endüstri olabilir şehir dışı çok istemiyorum.. %25 burslu beslenme ve diyetetik falan da geliyor medipolde tam karar vermedim anlayacağın çok karışık
Up
senahizmS
kullanıcısına yanıt
mf1 den mat.öğr düşünebilirsiniz,tabi öğretmenliğe ilginiz varsa,bayan için end.müh. uygun duruyor ama 60k dan yazılacak endüstriden pek hayır gelmez,birde hayvanlarla aranız iyiyse veterinerlik düşünebilirsiniz hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: electronicman22
mf1 den mat.öğr düşünebilirsiniz,tabi öğretmenliğe ilginiz varsa,bayan için end.müh. uygun duruyor ama 60k dan yazılacak endüstriden pek hayır gelmez,birde hayvanlarla aranız iyiyse veterinerlik düşünebilirsiniz hocam.
Bak kardesim gercekten mezun oldugunda para kaldırmak istiyorsan tek tercihin var : HACETTEPE NÜKLEER ENERJİ MÜHENDİSLİGİ !
*Türkiyede acılıcak nükleer enerji santrallerinde iş imkanın var *En az 5000 TL maas alıcaksın *Türkiyede ki tek Nükleer Enerji bölümünden mezun oluyorsun *Hacettepe abi önü cok acık bir unıversite yurt dısında deli gibi imkanların var *Yorucu bir meslek değil