Bildirim
MF4 sıralama 34406 Tercihler
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
korkmayın cevap atanın adresini bulup evini molotoflamıyorum. Sadece tahmin yürüteceksiniz -
3 bence rahat gelir gibi. 2. tercihinin de gelme ihtimali var. Geçen sene o civardaki bilgisayarlar epey düşüş yaşamıştı, bu sene de olabilir; belki olur da sınırdan girebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: barman
3 bence rahat gelir gibi. 2. tercihinin de gelme ihtimali var. Geçen sene o civardaki bilgisayarlar epey düşüş yaşamıştı, bu sene de olabilir; belki olur da sınırdan girebilirsin.
hedefim 3 ün gelmesi ama 2010 da 33700 müş 2011 de 34000 olmuş yani 300 kişi atmış sadece bu beni korkuttu açıkçası -
quote:
Orijinalden alıntı: expotion101
quote:
3 bence rahat gelir gibi. 2. tercihinin de gelme ihtimali var. Geçen sene o civardaki bilgisayarlar epey düşüş yaşamıştı, bu sene de olabilir; belki olur da sınırdan girebilirsin.
hedefim 3 ün gelmesi ama 2010 da 33700 müş 2011 de 34000 olmuş yani 300 kişi atmış sadece bu beni korkuttu açıkçası
Vallahi her şey ihtimal üzerine kurulu. Arz-talep ilişkisine dayalı tamamen. Geçen sene İTÜ Uzay Müh. tam hatırlamıyorum ama sanırsam 27klardan 21klara felan gelmişti. Yani aksi de yaşanabiliyor. Kesin bir şey söylenemez; ama yine de ben geleceğini düşünüyorum bu sefer.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: expotion101
quote:
hedefim 3 ün gelmesi ama 2010 da 33700 müş 2011 de 34000 olmuş yani 300 kişi atmış sadece bu beni korkuttu açıkçası
Vallahi her şey ihtimal üzerine kurulu. Arz-talep ilişkisine dayalı tamamen. Geçen sene İTÜ Uzay Müh. tam hatırlamıyorum ama sanırsam 27klardan 21klara felan gelmişti. Yani aksi de yaşanabiliyor. Kesin bir şey söylenemez; ama yine de ben geleceğini düşünüyorum bu sefer.
inşallah hocam benim de temennim çok büyük süprizlerin olmaması
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X