Şimdi Ara

MF4 TEN TERCİHLERİMİ GÜNCELLEDİM,SON TERCİHİM,YORUMLARI BEKLİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: akisse77

o 9 ve 10 sıradaki marmaraları bence altlara almalısın..yazık edersin kendine

9. sıradakini aldım da,10. sıradakini neden alıyorum? açıklayacak olan varmı
  • ilk 2-3 tercih fantazi yapılır sen 7ye kadar yapmışsında iyi olmamış benim tavsiyem GYTE Bilgisayar ve Elektroniği yaz garanti olsun
  • senin hacettepe dediğin üniversite en az 10 tane marmara eder.. bu sebepten dedim..EGE bile daha iyidir marmaradan

marmara ankaradaki gazi gibi sadece istanbulda olmasından dolayı o başarımlarda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2000_ankara -- 6 Ağustos 2010; 14:48:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akisse77

senin hacettepe dediğin üniversite en az 10 tane marmara eder.. bu sebepten dedim..EGE bile daha iyidir marmaradan

marmara ankaradaki gazi gibi sadece istanbulda olmasından dolayı o başarımlarda..

Ege nin iyi oldugunu biliyorum,ama aslında beni için daha önemli olan üniversite ismi,o yüzden marmarayı oraya yazdım + istnabul da oldugu için,sanayinin kalbi oldugu için..
  • Marmara Elektrik-Elektroniği biraz aşagılara aldım,eğitim kadrosu güzel deil diye,yeni açıldıgı için..peki bilgisyar müh. marmarayı da mı aşagı almalıyım? bilgisi olanlar varsa yorumları bekliyorum,listemde bunu aşagı al şunu yukarı al dediğiniz varsa söyleyin lütfen,nedenini de Güncel..
  • hacettepe bilgisayarı daha yukarı al bence hayalimdeki yerlerden biri ben kazanamıcam bari sen kazan orayı tabii tutarsa puanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

hacettepe bilgisayarı daha yukarı al bence hayalimdeki yerlerden biri ben kazanamıcam bari sen kazan orayı tabii tutarsa puanın.

istanbul içi olmasını daha çok istiyorum o yüzden öyle yazdım
  • 8-9-10-11 civarları gelir gibi
  • Hacettepe bilgisayarı,ege elektrik elektroniğin üstüne aldım,güncelledim
  • 09. Tercih 1351538 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Mühendislik Fakültesi/ Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) -------------- 16800

Bu geldi,Tutturanlara teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ozi01ozi01

09. Tercih 1351538 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Mühendislik Fakültesi/ Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) -------------- 16800

Güzel üniversite, güzel meslek... Tebrikler ve hayatta başarılar...
  • @erasmus78 çok teşekkür ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi01ozi01

09. Tercih 1351538 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Mühendislik Fakültesi/ Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) -------------- 16800

kardeşim bölümden memnun musun?
  • Ula adam kazanmiş bu yaz kazanirsam bende
    Konu acmazsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.