Şimdi Ara

MF4 TERCİHİ İÇİN KAFAM KARIŞIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar, şimdi benim kafam biraz karışık şöyle birşey var benim MF1 : 146 Bin , MF4 : 147 Bin ama normalde Bilgisayar Mühendisliği istiyordum ama gelen okulların hepsi çok berbat lise düzeyinde anadolu okulları sadece SELÇUK ÜNİVERSİTESİ hariç tabi burada mühendislik fakültesinde ki Bilgisayar Mühendisliği gelmiyor, Teknoloji Fakültesinde ki 2. öğretim Bilgisayar mühendisliği geliyor. İkinci düşündüğüm şey ise Dokuz Eylül Üniversitesin de hemen hemen aynı şey Bilgisayar Bilimleri buraya araştırdım yani okulun iyi olması sonra bölümde ders verecek hocalar 1 Profesör, 2 Doçent, 6 Yardımcı Doçent olması ve izmir olması her şeyiyle cezbediyor mesala Selçuk Üniversitesinde dersime girecek 3 Doçent, 2 Yardımcı Doçent var mesala sonra şehir kötü ve teknoloji fakültesinde biraz daha başarı kötü mühendislik fakültesine oranla yani Dokuz Eylül her türlü cazip geliyor yani sadece bölüm tedirgin ediyor acaba kamu da kpss de bir bilgisayar mühendisi gibi muamele görür müyüm yada özel kurumlar da felan sonuçta Bilgisayar mühendisliği ve Bilgisayar Bilimleri çok benzer şeyler okuduğum karşılaştırma açısından hani hangisi okunursa okunsun yapıcağım - çalışacağım yerler aynı - şeyler aynı.. Tabi birde alternatif olarak çok iyi bir okul ve çok güzel akademik kadroya sahip EGE ÜNİVERSİTE' SİN de Matematik bölümü var mesala burada iyi bir akademik kadrodan aldığım Matematik eğitimi ile 3.sınıfta seçeceğim Bilgisayar Bilimleri Ağırlıklı Matematik alanı ile de okulumdan mezun olup aynı şeyi seçebilirim. Özet olarak bu 3 tercihten birini seçmekte çok kararsızım yani acaba hangisi benim için en mükemmel olur bilemiyorum. Bilgili ve kültürlü arkadaşlarımı bu konuda yardıma davet ediyorum. Şimdiden yardımcı olup, fikirlerini ve bilgilerini paylaşacak tüm arkadaşlara çok teşekkürler..

• Ben olsam DEÜ Bilgisayar Bilimlerine giderdim sanırım yazılım ağırlıklı . şehirde güzel
  • Zaten Türkiye de itü hariç bilgisayar mühendisliği diye okutulan bölüm aslında bilgisayar bilimleri. Senin yerinde olsam direk olarak deü bilgisayar bilimlerini yazardım.
  • Hocam ben de benzer sıralama yaptım, DEU Bil. Bilimleri'nin sorunu şu, Akademik kadroya bakarsanız Bil. Müh. mezunu adam 1-2 tane. Çoğu alakasız sayılabilecek yerlerden mezun. Ben de düşünüyorum ama kararsızım, mezuna kalabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.