Şimdi Ara

MG ZS KULLANICILARI KULÜBÜ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
303
Cevap
37
Favori
66.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Slmlar link çalışmıyor galiba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Berkaydmn B kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bende yaşadım servise gittim sensör arızalı dedi sadece

• Herkese merhaba. Öncelikle hepinize kazasız, güvenli sürüşler dilerim. 2 gün önce 1.0 luxury plus aracımı teslim aldım. İlk izlenim olarak söyleyebileceğim araç gerçekten çok sessiz çalışıyor. Klima performansı ise efsane. İzmir’in sıcağında çok kısa sürede aracı çok iyi soğutuyor. Daha önce kullandığım bir çok araçtan çok daha iyi diyebilirim. Farların aydınlatmasını çok yeterli. Hatta fazla iyi diyebilirim. Şehir içi 100 km. yeni bitirmeme rağmen yakıt ortalaması 9 lt. civarında. Rodaj dönemi olduğunu düşünürsek sanıyorum bir miktar daha (en fazla 0,5 lt.) düşecektir. Ses sistemini kalite açısından beğenmedim. Keyifli bir müzik dinleme hissiyatını alamıyorsunuz. 360 kamera sisteminin görüntü çözünürlüğü gerçekten çok kötü ancak işe yarıyor. Bunun dışında ilk izlenim olarak kalite açısından olumsuz bir şey söyleyemem.

Özellikle uzun zamandır kullanan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum. Benim araçta fren pedalında çok boşluk hissiyatı var. Frenin tepkisini hissetmek için biraz baskı uygulamanız gerekiyor. Fren sıvısını kontrol ettiğimde minimuma yakın duruyordu. Araç yeni olduğu için balata eskimesi kaynaklı olamaz. Daha önce kullandığım bütün araçlarda durum böyle değildi. Sizin araçlarda da benzer bir durum var mı? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• edimsamsun55 E kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir parça degisimi yaptılar mı ben 2 ayrı servise gittim ikiside ilk kez görmüşler bu arızayı. Birde hangi servisten yardım aldınız ?

• Samsun Asal a götürdüm bilgisayara bağladılar önce arızayı bulamadılar hatta akşama kadar sürdü

• 5412534469

• Herkese merhaba. Daha önce belirttiğim gibi aracın kliması gayet iyi soğutmasına rağmen, ön camın açısı, camın özelliğinin sıcağı kesmede yetersiz kalması ve göğüslüğün aşırı ısınması nedeni ile ön koltukta oturanlar ciddi şekilde sıcaktan etkileniyor. Araç soğumuyor hissiyatı oluşuyor. Aslında klimanın performansı gayet yeterli. Özellikle sıcak şehirlerde yaşayanlar siz bu sorunu çözebildiniz mi? Çözdüyseniz nasıl çözdünüz? Teşekkürler.

• secur_iti S kullanıcısına yanıt
    Ön cam üretilmiş şeffaf ısı filmleri

Llumar air80, solargard ultra performans 80 vs.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MG'den gelen sıfırıyla değiştirme mesajını gördünüz mü? Değiştirmeyi düşünen var mı?

• xinna X kullanıcısına yanıt
    50.000₺’ye arabayı sıfırlamak bence iyi aslında. Ama başka nasıl masraflar çıkar acaba?

Ben bugün arabayı yıllık bakıma bıraktım. Bakım zamanı gelmemiş olanlar için 7-8 bin lira masraftan kurtarmak demek bu. Yani onu 50.000 değil 42.500 gibi de düşünebiliriz.

Bir de Garanti’nin tekrar başlayacağını düşünürseniz hem garanti süresini uzatmış oluyorsunuz hem de muayeneyi bir yıl ertelemiş oluyorsunuz. Bunlar da iyi avantajlar diye düşünüyorum.

Ama işte arabanın üzerinde ufak gamzeler var. Park edilen yerde kapıyı açarken çarpanlar mı dersin. Mahalledeki veletlerin bisikletle geçerken sürtünmesi veya kuryelerin motorları sürtmesi gibi kılcal bile olsa küçük çizikler var. Muhtemelen bu tarz şeyleri dert edecekleri için kabul etmeyeceklerdir zaten değişimi.

• arkafaslar mg zs watsup grubu. İsterseniz watsupta topluluklardan arayaraktq ulasabilirsiniz. Aracı almayı düşünen arkadaslara tavsiye ederim. Aydınlatma muthiş. Vites pürüzsüz. Ayagınız alışıncada yokuş performansı çok iyi. Sessiz yumusak konforlu

• secur_iti S kullanıcısına yanıt

Hocam çok guzel arac 2500km oldu. Gayet yumusak kaliteli. Sessiz tabi kide 5 6 yıl rahatca kullanılır...tavsiye ederim.

• Bugün MG SZ LUXURY PLUS ARACIMIZI ALDIK. KÖR NÖKTA NASIL ÇALIŞMAKTA. AYNALARDA KIRMIZI BİR IŞIK YANMASI LÂZIM DEĞİL Mİ. ARAÇ AYARLARINDA BİR YERİ Mİ AÇMAK GEREK ANLAMADIM.

• Aranıza katıldım mg zs luxury plus 1.0

• ayti61 A kullanıcısına yanıt
    kör nokta çalıştığında bende 360 kamerada kırmızı ışık(üçgen bir şekil,sağ veya sol nereden araç yanaşıyorsa) yanıyor hocam

• djangobjk kullanıcısına yanıt

Kazasız belasız kullanın

• Merhaba Bende yaklaşık 1,5 ay önce ZS LUXURY PLUS aldım. Aracın kullanımı çok konforlu genel olarak çok memnunum fakat 2 sorunum var

1. su sesi var gelen hala devam ediyor başlara göre azaldı. Klima gazıyla alakalı olabileceğini söylediler (22 Temmuzda servise gidecek bakılacak).Bende deniyorum genelde klimayı açınca ses geliyor ilk açışta ve arabaya gaz verince arada tekrarlıyor sürüş esnasında
    2. kasislerden yavaş geçerken bozuk yolda düşük hızda iken sallantı olduğunda gıcırtı sesi kuş sesi gibi bir ötme sesi şeklinde yoğun olarak gelen bir ses var.Aracı iyice dinlediğinde sanki ses arka koltuklardan geliyor gibi.bu ses ilk defa köy yoluna girdikten sonra başladı.başlarda hafifti şimdi aşırı rahatsız edecek şekilde yoğun.Böyle bir durum yaşayan var mı
  • PELİNGüney P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bende yaklaşık 2 hafta oldu. Pek deneyimleme şansım olmama rağmen her ikiside mevcut. Şimdilik bana sıkıntı verecek şeklide değiller ama size serviste ne söyleyeceklerini de merakla bekliyorum

• PELİNGüney P kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olaun

Servis su sesi ile ilgili aracın yalıtım problemi olduğunu kabul ediyor ama bir şey yap(a)mıyor.

Diğeri başıma gelmedi hiç.

• Bir de yakıt tüketimi olarak ilk aldığım gün 6 Temmuz'da fulledim. 1.780 tl civarında tuttu. 40 lt yaklaşık. Şu an 150 km kalan göstermekte. Gidilen yol 300 km. Ortalama 10.8 lt 100 km.
    Biraz basınca 12 lt gördüm ama bu ilk depo bana "0" Araçta ilk 2 deponun günahı olmaz dediler. Umarım rodajını jhızlı tamamlar yoksa 1 hafta da 1.800 tl fena rakam olur aylık.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.