Şimdi Ara

MG ZS KULLANICILARI KULÜBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
303
Cevap
37
Favori
66.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhabalar hayırlı olsun. Ama genel hatları ile çok güzel ama iki sorun da bende mevcut. Servisi bekleceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllık bakımı mg harici bir yerde yaptıran var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cccetinn C kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Cuma günü servise gitti bakıldı daha önce böyle ses şikayeti ile gelen olmuş bagajdan kaynaklanıyormuş ,bagaja vurup bir şeyler yapmışlar sonra aracı alıp uzun yola çıktık yine aynı sesler var fakat biraz hafifledi gibi. Su sesi ile ilgili söylenende bu araçta kronik bir durummuş aracın yalıtımı ile alakalı motor sıvısına giden hortum açıktan geçtiği için içeri kaynama sesi geliyormuş geçmezmiş.

22. temmuzda tekrar servise gidecek daha detaylı bakılacak Araba gerçekten çok güzel keyifli ama bu ötme sesi inanılmaz rahatsız edici taktımı takıyor insan. Ben çok duyuyorum arabaya binenler pek farkında olmuyor umarım bir çözüm bulunur ama benim pek ümidim yok nedense

• ayti61 A kullanıcısına yanıt

benimde başlarda ötme sesi zaman zaman oluyordu sonrasında çok arttı artış hızını takip edin servis sonucunu yazacağım

• aodo A kullanıcısına yanıt
    Başka yere yaptırdığında garanti etkilenmez mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ebul-Liva kullanıcısına yanıt
    Bosch servislerinde bozmuyor deniyordu. Kimse riske girmek istememiş anlaşılan. Ben de girmeyeyim :)

• Arkadaşlar yeni kampanya hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2024 Mart ayında Ankara Arkas Bayiden Mg ZS 1.0 Luxury Plus araç aldım. Bugün MTV sini ödemek için girdiğimde Ocak vergisinin ödenmediğini gördüm. Bayiyi aradığımda sözleşmeye yazdıklarını, bunu bizimle konuştuklarını söylediler. Böyle bir konuşma hiç yapılmadı. Arabadan fiyat düştük dediği şey meğerse MTV yi ödememeleriymiş. Bir de üstüne faizli ödedim. Diğer MG alan kişilerle konuştuğumda, aynısını herkese yaptıklarını öğrendim. Bütün MG bayileri aynısını yapıyormuş. Sizinle konuşurken sözleşmede ufacık yazıp, sizin de kabul ettiğinizi söylüyorlar

• Aracın gizli özelleri içerisinde video izleme dışında aktif ettiğiniz ve önerdiğiniz bir şey var mı

• Ozilett O kullanıcısına yanıt

Hocam mtv'yi her zaman alıcı öder. Ya satın alırken bayiye mtv masraf adı altında verilir ya da sonradan alıcı öder. Faturada da açıkça belirtilir. Ancak bunu net şekilde konuşmuş olmalıydınız, bayi burada kaçak dövüşmüş. Kurumsal ve büyük yerler bu konulara hiç girmez ve size mtv ile tescil masrafları dahil fiyatı söyler. Yani siz 100bin tl ye anlaştınız diyelim, aracın fiyatı 98bin tl dir kabaca

• Stepne alan oldu mu? Bijon aralığı 5*100 olanlar uyuyormuş sanırım. Bagajdaki yeri ince stepne için yapılmış. Krikolu setlerden arıyorum.

• Slm. Evin önünde biri silecekleri kaldırmış.Silecek açılması ile ilgili ön kaputun cam tarafnın çizilmesi ile sorun yaşayan olmuştu. Nasıl bir çözüm buldunuz?

• Slmlar. Otomatik silecek nasıl aktive ediliyor. Bugün yağmur yağdığında çalışmadı acaba bir yerden açmak mi lazım.

• PELİNGüney P kullanıcısına yanıt

Merhaba. Servise gidebildiniz mi? Bahsettiğiniz sorunlar ile alakalı çözüm üretildi mi? Teşekkürler.

• ilker 60 İ kullanıcısına yanıt

Selamlar, forumda dolaşırken direksiyondan gelen gelwn eklem sesinden bahsetmişsiniz ,aynı sorun benim mg zs de vardı yaklaşık 1.5 aydır arada bir olan bazen yapan bazen de yapmayan bir tık sesi.Arabayı servise götürdüm aracı konrol ettiler sesi onlarda duydu ve videoyusnu çektiler garanti kapsamında diewksiyon kutusunu değiştireceğiz dediler.Daha çok yeni dediler bu şekilde şimdilik kullanın gerekli işlemlerden sonra değiştireceğiz dediler nasip araç 7000km de bazen böyle şeyler olabiliyor demek ki sizin tespitiniz doğru dişlilerde fabrikasyon sorun oluşmuş demek ki kolay gelsin.

• Slmlar. Bu pas pas işini nasıl Hallettiniz. Sürücü tarafındanki topuk bölümü çok kısa sürede eridi. Hangi ürünü kullanıyor sunuz?

• Mg bu araç kamerası ile ilgili bir iyileştirme yapmayacak mı acaba? Arabaya binen herkes kameranın berbatligindan bahsediyor. Kameralara güvenip manevra falan da yapamıyorum.

• masterap M kullanıcısına yanıt

aynı bayi ayrıca volvo bayisi. Volvo alındı sıfır mtv sini bayi ödedi. doğuş oto dan araç alındı mtv sini bayi ödedi. fiat ali uğurlu dan araç aldındı mtv yi bayi ödedi. bu alınan araçlar diğer bayi fiyatları araştırılarak alındı. indirim de yapıldı. MG nin ankaradaki başka bir bayisi aralık ta alınan araca, ocakta 2 mtv birden ödedi. 20 gün lük araca 6 ayın vergisi neden ödetiliyor?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.