Şimdi Ara

MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.082
Cevap
89
Favori
141.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim aklım biraz karışmaya başladı açıkçası Mg4 için. Jant nedenli titreme, Çin üretimi bridgestone lastiklerin ıslak zemin performansı, Tailand'a kaydırılacak olan üretimin, Türkiye'de yaratabileceği fiyat düşüşü ve değer kaybı. E-C4 için 1285 civarı fiyatlar aldım en full pakete. Arada 100bin fark var ama C4'te cam tavan, deri koltuk, kör nokta, kararan dikiz aynası, inanılmaz konforlu süspansiyon, ön park sensöü, geri görüş kamerası, arka havalandırma ızgarası, katlanır ayna, kablosuz şarj, headupdisplay, koltuk ısıtma, arka karartılmış cam, ön sis farı var. Bunların hiç biri Mg4 Comfortta yok. Tabi Mg4'ün Ncap 5 yıldız oluşu ve 0-100 hızlanması da onun artıları. Sizlerin de fikirlerinizi alabilir miyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -rsyz- - kullanıcısına yanıt
    Merhaba . Citroen hangi bayi böyle bir fiyat verdi ve ne zaman. Bende düşünüyorum bu aracı da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • huseyinkaraca H kullanıcısına yanıt
    İstanbuldan aldırdım fiyatı, yarın bayi ve temsilci adını paylaşırım, şimdilik ben de bilmiyorum. Ankarada 1310dan aşağı inmediler. 1290 civarına da cam tavansızı veya deri koltuksuzu var.

Çok teşekkür ederim. Gerçekten sevinirim .
    İyi akşamlar

Cetaş bayrampaşa olabilirmiş, yarın arayacağım. Siz de arayın orayı, haberleşelim.

+mg4 doğuştan elektrikli model. Benzinli veya dizelden devşirme değil.

İlk başta sende e c4x düşünüyordum. Araç gruplarına da girdim. Ama dc şarj sonrası yazılımdan kaynaklı araçların çekiciyle servislere çekilmesi ve bataryaların değişecek olmasından dolayı vazgeçtim.

Uzun yola giderken elektrikli aracını babasına, biraderine bırekıp onların fosil yakıtlı aracıyla uzun yola gidenleri gördüm.

Düşünün kendi aracınızla uzun yola gitmeye korkuyorsunuz yolda kalacam diyene aracınızı biradere bırakıp onun aracıyla gidiorzunuz. Böyle saçma bi durum olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tamam arayınca bilgi veririm

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Mg4 comfort alsam da yine aracımı biradere bırakıp onun kini alırm . Bu olay c4 le alası yok. Menzille alakası var tamamen . Şehir içi diye almak istiyorum ben mesela. Şehir dışı düşünmüyorum

Bayrampaşa ec4x e 1310 dedi gri
    ec4 e 1300 mavi fiyat verdiler
    Kobi indirimi yapmışlar . Teşekkür ederim tekrar

110kW mı 115kW mı acaba? Büyük ihtimal 110luk bunlar. Ben görüşemedim henüz.

110 kw

Kredi kampanyası var mı hocam citroen de?

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları

Teşekkürler hocam. Dolubatarya'da kıyaslama yaptım da 120k fazla para vermenin pek bir artısı yok gibi citroen için. Hatta motoru daha güçsüz olmasına rağmen aynı menzili veriyor. MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    Evet performans olarak kıyaslanamayacak araçlar, orası kesin. Hatta 0-100 süresi 8 küsür sn olan e-corsa da kullandım 2 kez, ama o bile mg4'ün verdiği ivme hissiyatına ve sürüş keyfine yaklaşamadı. Benim aklımı kurcalayan, comfortta eksik olan donanımlar. Luxury paket ile c4 aynı fiyatlar olsaydı, o zaman da luxury seçerdim mesela ama 1075e corsa içime sinmeyip 1184e mg4'e çıktıktan sonra aklımda keşke kalmaması için biraz daha zorlayarak 1285e çıkabilirim belki ama 1400ün üzeri artık mümkün olmaz. Şimdilik beklemeye geçtim, mg4 siparişimi iptal ettim dün. Belki aralık ayında farklı fırsatlar çıkar, belki de yine mg4'e dönerim ama şimdilik acele etmemeye karar verdim. Hayırlısı bakalım.

Mg4 formunda da c4 tartıştık biraz ama forumdaşlar kusura bakmasın artık :)

Ben daha düşeceğini sanmıyorum. Hatta ocaktan itibaren fiyatlar daha da artacaktır. Hele seçim sonrası döviz kurlarıyla birlikte herşey uçacaktır.

Şu an 1.183.000 c sınıfı hatchback bir ev için müthiş bir fiyat. Üstelik sırf togg'u kollamak için bu arabalara %40 ek gümrük vergisi getirdiler. Sanki bizim ülkemizde 8-10 tane yerli seçeneği var da togg satsın diye haksız rekabete neden oluyorlar. Bugün togg almak istesem ne zaman alabilirim meçhul. Üstelik belki benim istediğim sınıfta değil, belki daha compact bir araç istiyorum.

Saçma sapan vergiler olmasa mg4 comfort çok rahat 850-900 bine satılırdı. Üstelik avrupada Amerika da 7.500 dolar ve euroya kadar elektrikli otomobil alırsan devlet teşvik veriyor. Köstek olmuyor.

Menzille alâkası var derken siz hiç uzun yolda dc şarjdan sonra aracı çalıştıramayıp servise çekici ile giden ve 3 aydır yatan elektrikli c4 e denk gelmediniz sanırım. Eğer gelseydiniz bunu menzile bağlama saçmalığını uydurmazdınız

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Ben sizin söylediğiniz saçmalığı şehir dışı olarak kullanmak istemediğim için sorun etmiyorum

Sıkıntı yok reis. Yorumlar-karşılaştırmalar mantık çerçevesinde olduğu sürece her yorum faydalıdır. Karşılaştırma için tabiki başka markalar da konuşulacak

• kutii361 K kullanıcısına yanıt

Mg'nin geri alım garantisi var hocam.

MG4 Alıcıları ve Kullanıcılarıwww.mg-turkey.com
    MG ValueGuard - MG Türkiye
    https://www.mg-turkey.com/tr/mg-valueguard.html

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.