Şimdi Ara

MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.082
Cevap
89
Favori
141.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet bu risk her zaman var ama mg'yi doğan grubu getiriyor. Diğer no name firmalara göre bence en güveniliri onlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    Çin araçlarına gelen vergiye doğan grubu ne yapsın mecbur çekilecek vergiler arttığında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba, comfort modeline sahip olanlar kis lastigi olarak ne tercih etti?

Ebatlari 215 60 16 idi galiba.

• -rsyz- - kullanıcısına yanıt

Hangi il hocam ?

• farate kullanıcısına yanıt
    Ankara

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turuncusuna bayıldım. Satmayı düşünene olursa mesaj atsın. Anlamlı bir iskonto oranı olursa ikinci el almayı düşünüyorum. İlanlara baktım 1.200e firma satıyor ilanlar 1200 üstü😊

• cancan_burak kullanıcısına yanıt
    Zor bulunan elektrikli araçlarda hala o köpük var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün Edirne bayiine 1 TIR daha geldi . Satılmamış hiçbiri. Her renk ve model gördüm .

Ben HS luxury teslim aldım . Ama MG4 e talep çok gerçekten.

• https://x.com/tdndarr/status/1727349657884623128?s=46&t=gdOkQVmP-gjCuxXTMYiH2w

• https://www.tehad.org/2023/11/23/elektrikli-mg4un-kis-performansi-%EF%BF%BD25/

• Araç şarj istasyonu arayışında olan n11 kuponlarını incelesin, bu fiyata bedava diyebilir miyiz?

Kupon devir edilebiliyor mu bilmiyorum ama ihtiyacı olana yardımcı olabilirim, elektrikli araç sahibi değilim boşa gitmesin.

MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları

• Selamlar.

MG4 Comfort için MTV ne kadar şu anda acaba?

• ucarikarga U kullanıcısına yanıt
    MG4 Alıcıları ve Kullanıcılarıdolubatarya - en yeni elektrikli otomobiller, e-motorlar, araç karşılaştırmaları
    Elektrikli Araçlar için 2023 MTV Oranları - Dolubatarya
    https://www.dolubatarya.com/haber/elektrikli-araclar-icin-2023-mtv-oranlari
  • ucarikarga U kullanıcısına yanıt

6 aylık 2313 TL görüyorum ben.

• ZES' te sarj etmek istedigim zaman hep sarj baslatilamadi hatasi aliyorum. Tekrar denemeye calisinca hata veriyor ama sarj basliyor. 5-10 dakika bekleyince sarj bilgilerini gorebiliyorum. Arac Comfort. Boyle bir sorunla karsilasan oldu mu?

• goktug-g G kullanıcısına yanıt

Ben bugün ilk defa şarj ettim. Fakat dediğiniz gibi bir durum yaşamadım. Uygulamadan QR ile başlattım. Biraz bekleyip direk başladı. Araç içinden ve Şarj istasyonu üzerinden tüm gelişmeleri takip edebildim. Aynı zamanda mobil uygulamadan da. Sadece %34 civarı şarjdan başlattım. ZES sadece 37kw civarı güç verdi. Bu tip şeylerin bağladığınız istasyon bazlı olabileceğini düşünüyorum.

• Benim jantlar degisti bu arada en ufak titreme kalmadi.Zaten cok azdi suanda hic yok puruzsuz.Kara janti olanlar mutlaka degisim yoluna gitsin sikintili jantlar

Benim 4 bin KM oldu bu arada comfort modele spoiler takicam ne zaman takarim ama bilmiyorum elimde mevcut hava yagisli bu havadada acikcasi onunla ugrasmam bir ara taktigimda foto atarim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 9 Aralık 2023; 7:10:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Bu problemler vardı evet. İlk araçları alanlar mutlaka bayiye gidip bu alttaki değişiklikleri istesin. Fotoları bayinin merkezden aldığı bilgilendirme dosyasından çektim. Yoksa ikinci elde insanlar titreyen jantlar vs diye ilk satınalankileri almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxfield -- 9 Aralık 2023; 10:20:18 >

• maxfield kullanıcısına yanıt
    Bu değişiklikleri istemeyle yapacaklar mı sonuçta yeni versiyonlar bu şekilde gelmiyor mu?

• Merhaba,

Bugün Samsun, Asal’a giderek MG4 Comfort denedim ve aracı çok beğendim. 1.240 Bin TL fiyat verdiler, stoklarda tüm renkler bulunuyormuş. Aracımla takas etmek istiyordum ama çok düşük hatta komik bir fiyat teklifi iletmeleri nedeniyle aracı alamadım.

Diğer bölgelerdeki fiyatlar ve takasta görece yüksek fiyat belirleyen bayiler hakkı da bilgisi olan var mıdır?

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.