Şimdi Ara

MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.082
Cevap
89
Favori
141.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Luxury için yine kampanya yapıldı fiyatlar daha da aşağıya indi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wanker_san666 W kullanıcısına yanıt
    Kaç oldu, ben 25 Aralık haftası için ayırttım maslak mgye ama fiyat 1465

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cebich kullanıcısına yanıt
    Maslak 1400 liradan veriyor. Detay vermemek ile beraber ben başka yerden daha uyguna ayarladım tanıdık olduğu için.

• wanker_san666 W kullanıcısına yanıt
    Kredisiz nakit fiyat sanırım dediğiniz

• cebich kullanıcısına yanıt
    Evet kredisiz nakit fiyat.

• Merak ettiğim birşey var. Bu araçların ekran dili İngilizce. Bir yazılım geleceği söyleniyor ama ortada birşey yok sanırım.

Konu ile ilgili bilgisi plan bar mıdır.

• Bugün bayide MG4 x power gördüm . Yeşil renk. Güzel olmuş ama menzili kısa .0-100 ü 3,8 sn aracın. Biraz gaza bassan 200 km anca gider .

• firat_m_n F kullanıcısına yanıt
    Evet hocam baya guzel oldu.

MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 18 Aralık 2023; 19:9:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• firat_m_n F kullanıcısına yanıt
    orjinal hocam.Normal üstündekini çıkarıyorsunuz vidaları söküp bunu monte ediyorsunuz.Lokma takımı olsa yetiyor yapıştırma değil yani luxury'deki spoiler.Yan kanatcıklarda yine çekince çıkıyor luxury'deki yan kanatcıkları takıyorsunuz.
    Kesinlikle böyle daha güzel oluyor ve dikkat çekiyor sportif hava katıyor araca.Birde füme renk'e güzel duruyor ayrıca yeni takılan jantlarda bence güzel durdu yakıştı kapaksız ama :D
    Cam filmi yaptırmam lazım hala yaptıramadım bu hafta aslında yaptırsam olur bir bakayım o işede

Facebook'ta MG4 grubu var eser diye birisi satıyor onunla iletişime geçebilirsiniz.Elinde stok var mı ama bilmiyorum sormak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 19 Aralık 2023; 22:46:48 >
  • Yakın zamanda bayiler ile görüşen oldu mu?

Elektrikli otomobil ithalatı için yeni bir yönetmelik yayınlandı, ve yapılması gerekenler yazılıydı.

Çoğu markanın sağlamadığı kurallar var.

Örneğin 7 bölgede en az 20 adet TSE onaylı servis, ama bu servislerin ithalatçı tarafından açılmış olması şartı var. Yani kendi mülkiyetinde servis açacaklar. Yetkili bayilerin açtığı yetkili servisler sayılmıyor.

Bu konuda bayi ile konuşan var mı? Tebliğ yürürlüğe girdikten sonra, yanı yılbaşından sonra elektrikli araçları nasıl getirmeyi düşünüyorlar? Sadece içten yanmalı motorlu araç getirmeye mi devam edecekler?

Kendilerinin açacağı 20 tane servisin TSE onayı alması bile uzun bir süreç, aylar sürecektir. bu konuda ne yapacaklar?

Yılbaşından sonra, şubat gibi oğluma MG4 luxury almayı planlıyorum, bayiden bilgi alan oldu mu hiç?

Selamlar ve iyi forumlar

• bal974 B kullanıcısına yanıt

Bunu bende çok merak ediyorum, bayi ile konuştum yıl sonunu bekliyoruz mutlaka bir düzenleme gelecek diyorlar.. MG4 luxury düşünüyorum bende

ithalatçılar kendi aralarında da görüşüyorlarmış serbest ticarete aykırılık ve Dtö kurallarına aykırılık yüzünden büyük bir toplu dava açılması konuşuluyormuş. şu anki genelge elektrikli otomobil satamazsınız demek gibi açıkcası.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Aynen öyle, amaç Çin, Japonya vs. ülkelerden gelen elektrikli otomobilleri engellemek.

Nissan, Volvo, Toyota gibi markalar bile Çin ve Japonya'da ürettikleri elektrikli otomobilleri getiremeyecek durumda.

Amaç vatandaşı ileride mağdur etmemek olsa, yetkili bayiler tarafından açılan yetkili servisleri de kabul etmeleri gerekirdi.

Yetkilendirilmiş bayileri kabul etmeme değil hocam asıl sorun.. onu yapmak da imkansıza yakın da, asıl sorun personele Tse tarafından onaylanmış elektrikli araç bakım onarım vs yeterlilik belgesi verilmesinin şart koşulması.. ortada böyle bir uygulama yok ne Tse'nin ne de herhangi bir mesleki yeterlilik kurumunun.

şu an senin ithalat iznini kesiyoruz diyorlar yani.. ee sen Küba'ya çeviriyorsun şu an bir serbest pazarı? burada bir olmamışlık var ve bu mutlaka düzeltilecektir. ha devlet eliyle ha büyük toplu davalarla sonuç beklenerek.

İşin içinde büyük distribütörler var.

Ayrıca Çin’in de elinde önemli kozlar var.

o genelgeyi uygulatmazlar . Çağrı merkezi , 7 bölgede en az birer tane servis zorunlunluğu kalır diğerleri iptal.

• yeni yasa mantıklı 1000 tane firma gelip batıcaktı belki'de.MG en rahatı bence marka bilinirliği vs yükseliyor.Türkiyede globalde satışlar iyi..Nolucak bakalım :)

• MG Turkiye’den iSMART ile ilgili aşağıdaki bilgiyi aldım;

“Hakan Bey merhaba, müşterilerimizin taleplerini göz önünde bulundurarak, iSmart uygulaması ile ilgili çalışmalarımızı başlattık. 2024 yılının 2. yarısı bitmeden çalışmalarımızı sonuçlandırmayı hedefliyoruz. İlginiz için teşekkür ederiz.”

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

İşte maalesef Devlet bir kanun çıkarıyor önünü arkasını düşünmeden birilerine yazın deniliyor bir takım bürokratlar işin gerçekliğinden kopuk şekilde hazırlıyor bunları. Bu iş tam ADR li tanker işine döndü. Devlet tüm kimyasalların ADR li tanker ile taşınması zorunluluğu getirmişti ama ne ADR li tankeri bilen var dı neden üreten. Kanun bir gecede yürürlüğe girdi firmalar ne yapacağını şaşırdı hiç üretilmeyen ve nasıl üretileceği bilinmeyen bir malzeme ile taşıma talep ediliyordu. Yani hep işlerimiz kervan yolda dizilir sistemi ile işliyor.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.