Bmw ix1 vs Kia Ev6
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.
Mevcutta ki aracım 2020 model Bmw 520i aracımı satıp bmw ix1 ya da kia ev6 alma konusunda kararsız kaldım.
Bmw ix1 önümüzde ki ay ülkemize geliyor araca yazıldım. Aracın özellikleri 313 beygir 4 çeker 413 km kapasitesi var. Sıkıntılı taraf şu ki 5 kasadan 1 kasaya düşmenin premium ve iş hayatı olarak bir nebze düşme olarak algılanması. Ve aracın boyutsal olarak ciddi olarak küçülmesi ki. Aileme yeni bir üye daha katılıyor. 4 kişi oluyor. Diğer çocukta 5 yaşında
Kia ev6 ya gelince araç ile ilgili hiçbir yorum yok en azından gerçek kullancılar tarafından youtuber arkadaşlardan bahsetmiyorum onlar zaten her aracı beğeniyorlar. Baktığım modelinde kısaca özellikler 325 beygir 4 çeker ve 480-500 km kapasitesi var. Donanımsal olarak ise bmw den çok daha üstün benim için tek ve en büyük handikabı apple carplay kablolu ve kia nın premium marka algısı olmaması ve uzak doğu değil mi uzak durucaksın düşüncesine sahip çok fazla insan olması.
Mevcut aracını neden satıyorsun düşüncesine gelince aracı eşimde kullanıyor arada sırada nispeten yüksek bir araç olması hemde elektrikli araçların süratlenme seviyeleri. Ara hızlanmalar benim için önemli. Şarj problemi yaşayacağımı sanmıyorum. Yaşadığım apartmanda şarj istasyonları var. Kendi işyerime de kurdurabilirim. Hatta hızlı şarj bile kurdurabilirim.
Fikirleriniz önemli , şimdiden teşekkür ederim.
|
|
|
|
acil yardım z2
|
sorun olacaktı
|
bilen var mı?
|
PİNK FLOYD THE WALL |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 141
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.422 (Bu ay: 247)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 52 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası