Herkese merhaba mevcut aracımı satıp yeni bir araç almayı planlıyorum bütçem 150 bin TL.
2013-2014 kia sportage 2.0 dizel motor ve 2012-2014 model ssangyong rexton 2.0 dizel arasında kararsız kaldım. İkisininde fiyatı birbirine yakın olmakla beraber. Bu araçlarda pek bilgi sahibi değilim.
Sizlerden ricam bu araçları kullanan veya bilen arkadaşların. Süspansiyon, yakıt tüketimi veya kronik arızaları varsa yazmaları.
Herkese teşekkür ederim.
Ssangyong daha büyük bir araç ancak forumda bile çok kullanıcısı yok yedek parça sıkıntısı da çok olacaktır. Sportage daha mantıklı olacaktır ancak 184 bg lik dizel motoru tercih edin.
rexton üst segment altyapı da mercedes orası tamam da birazdan ikinci elde zararım olur mu falan yazacaasan bize ssangyong yorumlatma
Aracı satmak için almıycam dostum. Bu arada özellikle rexton larda da herkes fiyat yükseltme halinde.
Şanzıman, süspansiyon yakıt ve kronik durumu bilmem yeterli olacaktır benim için. Ana kıstaslarım bu. Hyundai santa fe var internette 2.2 motorlu araç dışardan çok güzel ancak herkes yedek parçasının çok pahalı olduğunu belirtiyor.
amaç araziyse rexton çok daha üstün
emir.ksk
kullanıcısına yanıt
%95 şehir içi olucak dostum.
Up
Forumun geneli piyasasını dikkate alarak araç alıyor. Rexton kullanıcısı bulamazsın kroniktir vs anca detaylı bilen uzun süre kullanmışsa anlatabilir. Dh markalarda bile yok gezenbilir forumunda bulursun ama illaki orda olur bu tip araçların müdavimleri...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme