Şimdi Ara

MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
89
Favori
138.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam montajda birsey yok zaten on kaputu acin hemen sari mavi fosforlu kalemle cizik olan yer direkt aciliyor cok basit.Video cekerim guzel fikir.

Suanda arac 1 yillik 15.500 km'de 1 ay sonra Antalyaya gidip gelicem geldikten sonra degistirmeyi dusunuyorum.Uzerindeki polen filtresini elektrik supurgesi ile gecen temizledim cok birsey yoktu temizdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • murrz2643 kullanıcısına yanıt
    38 psi yapin lastikleri duzelir.Isi pompasi olmadigi icin tuketim isi pompali luxury'ye gore 1-1.5 kw falan daha fazla oluyor saat basi bu oran.Klima kisa mesafede ilk acilista zaten fazla yakiyor yoksa cok onemli birdey degil isi pompasi elektrikli koltuk olsaydi klima acmaya bile gerek kalmazdi kisa mesafede

• Ledd kullanıcısına yanıt
    çıkmasanıda gerek yok zaten kimse o çöp cihazı kullanmıyor.

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Neden o kadar kötü mü kablo? Genel Müdürlükten talep ettim başka kablomda yok. Eve 11kw lık wallbox taktırmayı düşünüyordum onuda kullanırım demiştim ama yeterli gelmez mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Wallbox kablosu farklı olur zaten.Normal prizden şarj etmek için kablo veriyorlar dışarıdaki trifaze için yapılan AC için kablo çıkmıyor.Yani öyle bir düşünceniz varsa o istediğiniz kablo o kablo değil.Ev tipi schuko prizli mobil şarj cihazı saatte 1.5KW ile şarj eder tam bir çöptür.Genelde Feyree var herkeste 3.5 KW ediyor.

Ac ve dc tipi kablo vermiyorlar hocam doğru mu anladım ? 20bin tl civarı sanki bu kabloların değerleri. Dc'lerde kablo var genelde ama ac'den şarj etmek için kablo mu temin etmemiz gerekiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Evet dogru

Feyree için 3.5kw lık kablo var baktım 8bin civarında, buda iş görür o zaman. Başka bir sorumda kapalı otopark alanım var wallbox 11kw lık olanlardan mı takmak mantıklı yoksa bu ev tipi olan feyree olan mı buradaki düşünceniz nedir?

Ben de kapalı garaja wallbox almayı düşünüyorum. Bence en makulu wallbox. Yüzde 20 yüzde 80 arası şarj etmeyi düşünüyorum. O da 38kw gibi bir şeye denk gelir. 3 saati biraz aşan bir sürede şarj olur. Ev tipinde bu süre 10 saati aşıyor. Bir zaman sonra bu süreler can sıkmaya başlar.

• Mg4 için koltuk kılıfı takan var mı? Bizim çocuklar çok küçük. Kusuyorlar sık sık. Arkaya kılıf almayı düşünüyorum. Bilen kullanan var mı?

Degmez hocam mobil sarj cihazi alin trifaze varsada mobilleri var her gittigibiz yere tasirsiniz.

https://app.hb.biz/cfUINe65evDJ

Bende Feyree var 3.5 KW yetiyor sahsen 10 saatte 33 KW civari dolum yapiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 25 Ağustos 2024; 19:28:35 >
  • KADirvz kullanıcısına yanıt
    Yüzde 20 ile 80 arası sarj konusunda dikkat etmek gerekir mi? Yani sorum şu aslında ilk defa elektrikli araç kullanıyorum. Aracı sürekli sarj tutmak mı gerekiyor yoksa biterken yüzde 20 ye gelince tak 80 yap çıkart bırak yine 20 ye kadar kullan böyle mi yapmak gerekir?

Aslında batarya sağlığı açısından bu değer abd de yüzde 10-90 arasıdır. Ama daha garanti olsun diye 20-80 arası nmc bataryalarda önemli bir konu. Luxury de nmc batarya olduğu için buna dikkat etmek batarya ömrünü katlayarak arttırır. Batarya tam doluyken ve boşken iç dirençten kapasite kaybediyor. Günlük sabit menzil tüketenler için örnek veriyorum 100 km civarı yol yapanlar için bu kadar menzillik yüzde 20 üzerine şarj doldurmak da sağlıklı diyenler var ama ben o konuyu net bilmiyorum. Araştırmak lazım.

Latsik yanakları dar olduğu için kaldırıma ufak lastik temaslarında jant ile yanak arasından basınç kaybı olur. Bu her dar yanak lastikli araçda yaşanır. Basıncı ayarladıktan sonra kaldırım temaslarına dikkat ederseniz sorun yaşamazsınız diye tahmin ediyorum. Çukurdan sert geçmek de yine basınç kaybına sebep olur.

Bu cihazdan memnun musunuz?

Bende Feyree var hocam ornek olarak attim arastirmaniz lazim :D

Fiyatı ucuz geldi de :)) ben çin ürünlerine güvenemiyorum. İleride araç bir güncelleme alır sonra alet şarj etmemeye başlarsa elimde patlar. Türkiyede servisi olan garantisi olan bir şey seçeyim diyordum. En ucuzu vestel o da 19,5k malesef.

• Merhaba bende bugün aranıza katıldım kampanya süperdi 100bin indirim 300bin sıfır faiz kredi.Birsey sormak istiyorum araçla birlikte neler veriliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • toper kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Ne kadara aldınız?

1.349.000 +300bin 12 ay sıfır faiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.