Şimdi Ara

MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.062
Cevap
89
Favori
138.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu saatten sonra LUXURY alın hocam zaten aradaki fiyat farkı 60K.0 faiz kredisi var evde şarj 20 saatte schuko priz feyree ile verdikleri şarj aleti ile 30 saat şarj sorunu yok.Lixium indirin her yer şarj var ama Luxury alın.Sahsen ben aracı satabilsem Luxury alırdım :)
    Ben üzerine çok para koymam gerektiği için CF ile devam ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 12 Ağustos 2024; 20:58:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt

hocam sıfır değilde ikinci el almayı düsünüyorum, ikinci elde yaklasık 200-300 bin lira fark var ve bunu karsılayabilecek durumum yok simdilik, comfort alıp ilerde luxury e yükseltebilirim ama

• ztealth kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam CF'de üzmez.Uzun yolda sadece size tavsiyem 5-70 kullanın hızlı hızlı şarj olsun devam edin.Şöyle diyeyim bu aralıkta 150-200 km'de bir mola vermeniz lazım.Bu aralık yaklaşık 20 dk'da doluyor.Ben Antalyaya gidicem eylül sonu bodrum'ada böyle gitmiştim sorun olmamıştı.Normal şartlarda zaten 200 km'de 20dk mola birşey değil her türlü duruluyor zaten 2 saatten sonra araç kullanmak şahsen omuz falan ağrıtıyor.

Buda son menzilim 80 km si otoban kalan sehirici
    MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 12 Ağustos 2024; 23:45:0 >

• merhaba. 1 yıldır mg4 luxury kullanıcısıyım

1. aracı evde şarj edebilirsiniz. normal ev prizinden şarj ederseniz Mgnin verdiği kablo ile saatte 1,5 kW dolum yaparsınız. batarya kapasitesi 51kWh / 1,5kW = 34 saat sürer.

* Normalde ev prizleri 3 - 3,5kWh dolum yapabilir ama Mgnin kablosu buna izin vermiyor. Aliexpress gibi sitelerde 3-3,5kWh dolum yapabilen kablolardan almanızı öneririm. Ben khons marka kullanıyorum. aracım luxury, 64kWh / 3kW = 21,3 saat (araç bataryası sıfır olmadığı için ve batarya kapasitesi gerçekte daha düşük olduğu için bu sayı daha düşük esasında.Yani luxury bir aracı, bu kablo ile akşamdan sabaha 12 saat ev prizine takarsanız sabaha kadar en az 250km menziliniz olur)

* Ben evimde wallbox kullanıyorum. trifaze hat çektirdim. wallbox cihazımı bağlıyorum ve 5 saatte full dolduruyorum.

2. Bursa istanbul arası şarj istasyonu konusunda hiçbir sorun yaşamazsınız. Türkiye genelinde de sorun yaşamazsınız. Aşağıda resimde belirttim. Elektrikli araç kullanma disiplinini kazanmanız 1 hafta sürmez :)

3. MG4 alacaksanız kesinlikle luxury almanızı öneririm. çünkü aradaki fiyat farkının çok ötesinde farklar var.

AKlıma gelenleri yazmayı çalışacağım.Luxuryde olan extralar

*jantlar ölçüsü daha büyük ve farklı

*katlanır ayna

*motor 150 kW (comfort 125)

*batarya 64 kWh (comfort 51)

* ısı pompası

* koltuklar deri karışımı

* arka ışık çizgisi

*360 derece kamera

*navigasyon

*araç içi piano black detayların daha fazla olması (direksiyon..)

*ön sinyal lambalarının dikey olması

*karşıdan gelen araca göre uzun kısa far asistanı....vsvsvsvs sanırım daha da var...

TÜRKİYE ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI

• dün itibariyle mg ready programı ile luxury kiralama yaştım. ilk izlenimlerim olumlu. whatsapp grubu varsa linki alabilirim
    Teşekkürler

• Merhaba, ben de bugün mg ready kapsamında ödeme yaparak araç satın aldım. 7-10 gün arası teslim ederiz dediler. Bakalım nasıl bir araba umarım üzmez.

• Mg4 luxury ile bugün aranıza katıldım😊 evime wallbox taktırmak istiyorum sitede oturuyorum ve kapalı otoparkta tahsisli alanım var. Yönetime gittim takamazsınız voltaj yetmiyo vb şeyler söyledi anlamadım. Bu işleri bilen varsa beni aydınlatırsa sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dostum sitede/apartmanda oturuyorsan eski kanuna göre kat maliklerinin %80 i yenisine göre %51 inin onayı ile wallbox vb takabilirsin. sadece yönetici izni yeterli değil. senin charger için 5x6 mm2 kablo kesitine ihtiyaç var yada minimım 7kw. ama siteye apartmana gelen hat yeterli değilse sıkıntı verir tüm sisteme. ama bir elektrik mühendisi ile görüş eğer ana giriş kablo kesiti yeterliyse ve senin sayaca da min 4x6 kablo geliyorsa kurtarabilir. elektrik mühendisinin görüşünü yönetime sunar kabul alabilirsin

• 4b3n 4 kullanıcısına yanıt

Merhaba , bende alacaktım 2023 model olacağı için vazgeçtim. Bende MG HS var , üzerine biraz verip MG 4 e geçeyim dedim , ama 2023 model araba verip yine 2023 model araba almak mantıklı gelmedi. Sizde durumlar nasıl ?

• Polen filtreleri geldi

• Merhaba. 10 gün önce mg4 luxury aldım.

Araç çok seri ve sürüşü çok keyifli. dc şarj hızı da çok başarılı. Bana göre sorun olan şeyleri yazayım.

1. araç menüleri ingilizce. Alışmak zaman alıyor.
    2. sürüş modunu defalarca ayarlamama rağmen sürekli normal her açılışta normal moddan başlıyor. Eco mod ve tek pedal ayarını her seferinde yeniden ayarlardan açman gerekiyor.
    3. uzun far asistanı düzgün çalışmıyor. Zaman zaman kapatması gereken yerlerde kapatmıyor.
    4. şerit takip sistemi bazen agresif hamleler yapıyor. Güven vermiyor.
    5. Navigasyon çalışmıyor. Aktif etmek için youtube videoları gördüm. Açabilenler olmuş ancak aynı adımları izleyerek ben açamadım.
    6. mg ismart araç eşleşme ekranında kalıyor. Mg müşteri hizmetlerini aradım şuan aktif değil dediler. İsmart özelliği almadan önce beni cezbeden özelliklerden birisiydi. Umarım kısa zamanda çözülür.
    7. evden şarj için verdikleri şarj cihazı 1,5kw/sa hızını geçmiyor. Aracı boşken bununla tam şarj etmek 24 saati aşıyor. Böyle dandik bir aleti neden koymuşlar anlamadım.
    8. aracın garantisi cezbedici ama bunu kaybetmemek için yıllık bakım şartı koymuşlar. Elektrikli aracın yıllık bakım şartı çok mantıksız.
    9. 360 kamera çözünürlüğü çok kötü. Orta ekran da güneşli havalarda kamera görüntülerine bakarak bir şey anlamak zor.

mg4 ün telegram veya whatsapp kanalı varsa beni de davet ederseniz çok memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KADirvz kullanıcısına yanıt

Merhaba,

öncelikle aracınız hayırlı olsun. iyi günlerde kullanın

1.Türkçe güncelleme yakın zamanda yapılacak. biz de bekliyoruz :)

2.Sürüş modları güvenlik açısından bu şekilde ayarlanmış. yapılan son yazılım güncellemesi ile şerit takip on-off üst ekranı aşağı çekerek inaktif hale getirilebilir hale gelmiştir. bu gibi geliştirmelerin devam edeceği söyleniyor. Araç her açıldığında bunların aktif olması şahsımca çok sorun değil. yeter ki kolay kapatılabilir olsun..

3.uzun far asistanı çok fazla olmasa da birçok araçta olduğu gibi ara sıra bu hatayı yapıyor. genellikle köprü altı geçişlerinde gündüz yapıyor benim aracım.

4.şerit takip sistemi daha agresifti, son güncellemeden sonra bir tık rahatladı bence.

5.Navigasyon için ekranı sola kaydırarak SETTING > PRIVACY NOTICE "I agree....." ekranını yukarı çekip aşağıdaki 3 satırı aktif hale getirin (birisi MAP-harita) (bu işlemleri yaparken telefonunuzdan mg4e wifi bağlantı verin)

6.İ smart, biz de bekliyoruz :)

7.Mg4!ün kendi şarj aletini çoğu kişi kullanmıyor. Akımı ayarlanabilir Wallbox kullanıyorum ben. normal ev prizi için 16A ile 3,5kW ile dolum yapıyorum. 16-17 saatte full yapıyor. Ürün linki paylaşabilirim.

8.Mg'nin kararı. Sanırım 3200tl bakım ücreti var. Her çalışan mekanik sistem için bakım şarttır ama ücreti soru işareti??

9.Fiyat performans olarak ekranı başarılı buluyorum. ekran ışığını arttırarak sorunu çözüyorum.

Ben 1 yıldır Mg4 luxury kullanıyorum. Bu geçtiğimiz 1 yıl içerisinde aracım 2 defa şu sorunu yaşattı:

Araçla harekete başladığımda ekrandaki energy recovery ayar satırım inaktif oldu. hiçbir şekilde ayarı 3. kademeden 1. kademeye alamadım. satır değiştirmeme izin vermedi.

Şerit takip satırım inaktik oldu. ayarı kapatamadım.

Direksiyondan ses aç-kapat ve şarkı ileri-geri yapamadım. çalışmadı.

Aracı SAFETY bölümünden power off yapamadım. ekran inaktif oldu. komut almıyordu.

Sağa çektim aracı. araçtan indim.aracı kumandasından kapattım. 1 dk sonra açtım herşey normale döndü.

Dediğim gibi bunu 1 yıl içerisinde 2 defa yaşadım. Umarım sizler yaşamazsınız. çok sorun etmiyorum bu durumu, aracımdan çok memnunum ama bana kaotik bir an yaşatır mı , soru işareti..

• qurhanq kullanıcısına yanıt
    Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Aydınlatıcı oldu. Navi ayarlarına tekrar bakacağım. Dediğiniz şekilde yapmıştım ama bi kez daha deneyeyim. Tekrar teşekkürler.

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Montajı siz mi yapacaksınız? Güzel bir video içeriği olur :) Kolay gelsin

• Merhaba, neredeyse bir ay oldu mg4 comfort kullanıyorum. Aracın şerit takip ve adaptif hız sabitleyicisi bazen beklemediğiniz işler yapabiliyor, özellikle şerit takip tam olarak kapanmıyor. Müdahaleleri bazen endişe verici olabiliyor. Klima iyi çalışıyor. Aracımda ısı pompası yok sanırım kışın kullananların yorumları nelerdir. Evde şarj imkanım yok, sadece iş yerinde (araç şirketin) AC şarj ediyorum. Otomatik far gündüz de olsa aracı kullanırken açılıp kapanıyor, çok mu hassas? Lastik basınçları uygun olduğu halde düşük uyarısı veriyor. araç geçen hafta yıllık bakıma (20K) girdi. Lastik basınç uyarısı konusunda bir değişiklik yok. Sürüş deneyimlerimden bahsetmek isterim. Öncesinde dizel bir araç kullanıyordum. otoban hızlarında kullanıyordum. Elektrikliye geçince hızımı 100-110 bandına çekmeme rağmen genel sürede çok minimum bir değişiklik oldu. Hele akşamları dönüş trafiğinde süre olarak bir şey değişmiyor. Herkese güvenli sürüşler dilerim.

• Merhaba. Kullanıcılara bir sorum olacak. Wallbox olarak vestel almayı düşünüyorum. Sorun yaşayan oldu mu? Şikayetlere baktım da togglarda şarj etmiyormuş. Kronik arıza falan yazmışlar. Var mı sizde böyle bir sorun? Kullananlar ne kullanıyor?

Aşağıdaki ürünü 1 yıldır kullanıyorum. hiçbir sorun yaşamadım.Trifaze çıkışa bağlıyorum(32A ile 11kW). çok memnunum. Resmin sağ altındaki küçük resimdeki aparatı takınca ev tipi prize bağlayabiliyorum. 16A'e ayarlıyorum ve 3-3,5kw ile ev prizinden yükleme yapıyorum. Ayrıca zaman ayarı da var. yani araca akşam 8de takıp gece 12de şarj etmeye başla diyebiliyorsunuz (elektriğin daha ucuz saatlerde yükleme yapmak için)

MG4 Alıcıları ve Kullanıcılarıaliexpress.
    Khons 22kw elektrikli araç şarjı 3Phase elektrikli araç şarj cihazı Type2 32A IEC62196-2 şarj kablosu CEE tak elektrikli araç şarj istasyonu - AliExpress 34
    https://tr.aliexpress.com/item/1005005354062561.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.15.5f343d12L8eRV7&gatewayAdapt=glo2tur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qurhanq -- 23 Ağustos 2024; 15:6:54 >

• qurhanq kullanıcısına yanıt
    Bu cihazı duymuştum. Ama vestel mantıklı gelmişti. Her şehirde servisinin olmasından dolayı. Aliexpress fiyatı çok iyiymiş ama artık oralardan almak imkansız oldu. Türkiyede 26 bin fiyat belirlemişler. 11 bin fark oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KADirvz -- 23 Ağustos 2024; 15:6:37 >
    Merhaba,

Ben de yeni mg4 luxur aldım 1 hafta oldu. Aracımın içinden priz yada kablo çıkmadı, bu konuda genel müdürlüğe yazdım ve kayıt bıraktım araştırıyoruz dediler. Siz hangi şubeden aldınız aracınızı?

• Ledd kullanıcısına yanıt
    Denizli coşkunlardan aldım. Evden şarj cihazı verecekler ama vermeseler de olur. Çok başarısız bir cihaz.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.