Şimdi Ara

MGame K2 Network'e Dava Açtı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
36.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu oyunu ne Fire Drake bitirdi, ne de getirilen yenilikler, adam gibi getirselerdi hiç bir şey olmazdı, bir Fire Drake getirdiler, bug, dupe yapan yapana, bir map getirdiler gene aynı. Adam akıllı hepsini yoluna yordamına göre yapsalardı hiç bir şey olmazdı. Oyuncu sayısının düşmesinin aksine ciddi artışlar olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

eskilerden oyuna başlamış, eski 1299 ve drake zamanındaki pk zevkini yaşamış adamlardan çok umutlu mesajlar görüyorum.
    herkesin gönlü ister dediklerinizi ama realist olalım gerçekçi olalım hepsi imkansız.

bu adamlar ne +9 +10 itemleri siler, ne gb leri ne de başkası.. knight online biteli ortalama 4 yıl oldu. 4 yıldır sadece öylesine açık ölü bir oyun var oynanılan.
    önce fire drake,sonra bi tane daha geldi adını unuttum ice age miydi neydi, sonra chaos geldi. sonra bahamutlar kanatlar bilmem neler derken zaten palyaço yaptılar tüm karakterleri. içine ettiler oyunun.

ben başladığımda sene 2004 dü, 2009 da bıraktım uskoyu. 2 sene pw server takıldım adminlik falan yapıp kendi serverımı bile açtım ve emin olun çok daha zevkliydi..

yapılan her yenilik bi oyunu daha kötüye sürükler mi? ko da sürükledi arkadaş. hiçbir oyunda bunu göremezsiniz ama ko da sürükledi. her gelen yeni item, her gelen yeni patch çok daha iğrençleştirdi oyunu. ve tabiki hepsinin amacı belliydi. DAHA FAZLA PARA.

fire drake patch geldi. hiç unutmuyorum yaz günleri saat akşam 8-9 sıralarıydı. mis gibi cz de pk mızı atarken gitti oyun ve bambaşka bir oyun olarak geri geldi. ardream geldi ronark land geldi başka alanlar falan derken garipleştirdiler oyunu. rebirth sistem geldikten sonra millet +9 a item dayamaya başladı. yoksa nerde öyle sen gidecen de +8 shardını 9a deneyecen öyle mi? g.t ister o biraz. anca düperler o işi yapıyodu eski zamanlarda o da zaten server başında 1-2 tane düper vardı ya da yoktu.

ben yıllarca aresin diesin czsinde oynadım, 5-10 tane sayılı sağlam adam vardı gerisi yaş. +7 chitin set +7 shard +7 md ile 60k np kastım 61 lvl asas ile diesde. şimdi bu itemlerle oyuna bile almazlar.

siz şimdi gidip oyunun yayıncısı değişti diye +9 +10 lar düpe itemler işte gb ler falan silinecek sanıyorsunuz öyle mi? bildiğin kaos çıkar.

ha savaş bile çıksa kazanan kim olur? tabiki mgame olur çünkü dediğiniz gibi gerçek para ile oyun eşyası alıp satmak vesaire yasak. ama bu adamlar bunun da üzerinden para kazandıkları için asla böyle şeyler yapmazlar. kaç ay oldu zaten yapacak olan yapardı şimdi.

item eşya silimini geçtim, eskiden xtrap vardı hackshield vardı koxp engelleniyodu, şimdi iki kıçlarını kımıldatıp anti cheat bile yapmıyorlar oyuna neyin derdindesiniz..

bırakın oynamayın, girin pw serverlara atın pknızı arkadaşlarınızla yemin ederim daha eğlenceli. ne hack var ne emek hırsızlığı var ne çok emek vermek var. kapansa da koyim g.tüne ne de olsa başka server var diyosunuz..

çok güzel yazmışsın :))
    söylediğin gibi kendileri bitirdiler para zaten kazanıyorlardı ama kazandıkları paranın hakkını vermediler sürekliliği adilliği sağlayamadılar.
    kosp dupe hack lerine önüne geçmediler oyuncuların şikayetlerini sorunlarını hacklenmelerini engellemediler velhasıl bitirdiler.Zaten yabancı kalmamıştı son zamanlarda oyunda onların oynadığı zamanda atraksiyon çok yüksekti mücadele clan için birlik ruhu dostluk paylaşım vardı.Ama bitirdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: alkoc

quote:

eskilerden oyuna başlamış, eski 1299 ve drake zamanındaki pk zevkini yaşamış adamlardan çok umutlu mesajlar görüyorum.
    herkesin gönlü ister dediklerinizi ama realist olalım gerçekçi olalım hepsi imkansız.

bu adamlar ne +9 +10 itemleri siler, ne gb leri ne de başkası.. knight online biteli ortalama 4 yıl oldu. 4 yıldır sadece öylesine açık ölü bir oyun var oynanılan.
    önce fire drake,sonra bi tane daha geldi adını unuttum ice age miydi neydi, sonra chaos geldi. sonra bahamutlar kanatlar bilmem neler derken zaten palyaço yaptılar tüm karakterleri. içine ettiler oyunun.

ben başladığımda sene 2004 dü, 2009 da bıraktım uskoyu. 2 sene pw server takıldım adminlik falan yapıp kendi serverımı bile açtım ve emin olun çok daha zevkliydi..

yapılan her yenilik bi oyunu daha kötüye sürükler mi? ko da sürükledi arkadaş. hiçbir oyunda bunu göremezsiniz ama ko da sürükledi. her gelen yeni item, her gelen yeni patch çok daha iğrençleştirdi oyunu. ve tabiki hepsinin amacı belliydi. DAHA FAZLA PARA.

fire drake patch geldi. hiç unutmuyorum yaz günleri saat akşam 8-9 sıralarıydı. mis gibi cz de pk mızı atarken gitti oyun ve bambaşka bir oyun olarak geri geldi. ardream geldi ronark land geldi başka alanlar falan derken garipleştirdiler oyunu. rebirth sistem geldikten sonra millet +9 a item dayamaya başladı. yoksa nerde öyle sen gidecen de +8 shardını 9a deneyecen öyle mi? g.t ister o biraz. anca düperler o işi yapıyodu eski zamanlarda o da zaten server başında 1-2 tane düper vardı ya da yoktu.

ben yıllarca aresin diesin czsinde oynadım, 5-10 tane sayılı sağlam adam vardı gerisi yaş. +7 chitin set +7 shard +7 md ile 60k np kastım 61 lvl asas ile diesde. şimdi bu itemlerle oyuna bile almazlar.

siz şimdi gidip oyunun yayıncısı değişti diye +9 +10 lar düpe itemler işte gb ler falan silinecek sanıyorsunuz öyle mi? bildiğin kaos çıkar.

ha savaş bile çıksa kazanan kim olur? tabiki mgame olur çünkü dediğiniz gibi gerçek para ile oyun eşyası alıp satmak vesaire yasak. ama bu adamlar bunun da üzerinden para kazandıkları için asla böyle şeyler yapmazlar. kaç ay oldu zaten yapacak olan yapardı şimdi.

item eşya silimini geçtim, eskiden xtrap vardı hackshield vardı koxp engelleniyodu, şimdi iki kıçlarını kımıldatıp anti cheat bile yapmıyorlar oyuna neyin derdindesiniz..

bırakın oynamayın, girin pw serverlara atın pknızı arkadaşlarınızla yemin ederim daha eğlenceli. ne hack var ne emek hırsızlığı var ne çok emek vermek var. kapansa da koyim g.tüne ne de olsa başka server var diyosunuz..

söylediğin gibi kendileri bitirdiler para zaten kazanıyorlardı ama kazandıkları paranın hakkını vermediler sürekliliği adilliği sağlayamadılar.
    kosp dupe hack lerine önüne geçmediler oyuncuların şikayetlerini sorunlarını hacklenmelerini engellemediler velhasıl bitirdiler.Zaten yabancı kalmamıştı son zamanlarda oyunda onların oynadığı zamanda atraksiyon çok yüksekti mücadele clan için birlik ruhu dostluk paylaşım vardı.Ama bitirdiler.

dostum sen aresteki alkoc musun? eğer o isen dark vane i seninle tanımıştım he. hey gidi

dediğin gibi yabancı sayısı da önceden çok yüksekti bunun da oyuna etkisi büyüktü tabi. el attığımız yerin içine ettiğimiz için türkler olarak fazla şaşırmamak lazım bugünkü duruma.

• hayırlısı be gülüm :D:D:D
  • quote:

quote:

quote:

dostum sen aresteki alkoc musun? eğer o isen dark vane i seninle tanımıştım he. hey gidi

dediğin gibi yabancı sayısı da önceden çok yüksekti bunun da oyuna etkisi büyüktü tabi. el attığımız yerin içine ettiğimiz için türkler olarak fazla şaşırmamak lazım bugünkü duruma.

Dostum çok güzel yazmışsın. Kesinlikle oyunu palyaço ettiler. Bende 2005-2007 2 sene full oynadım. Ondan sonra oyun çekilmeze doğru gidiyordu bıraktım. 2 sene sonra kendi serverımı açtım onuda idare ettim bir iki ay.

O hackshield dolmazdı falan yarıda kalırdı, hey gidi günler. Bu arada beramustaydım.

• quote:

Orijinalden alıntı: -gg-

quote:

quote:

quote:

Dostum çok güzel yazmışsın. Kesinlikle oyunu palyaço ettiler. Bende 2005-2007 2 sene full oynadım. Ondan sonra oyun çekilmeze doğru gidiyordu bıraktım. 2 sene sonra kendi serverımı açtım onuda idare ettim bir iki ay.

O hackshield dolmazdı falan yarıda kalırdı, hey gidi günler. Bu arada beramustaydım.

Alıntıları Göster
    quote:

Yalan mı dostum 3 çeşit item vardı fp chitin ve shell kimin ne olduğu ortadaydı zaten o zamanlarda. eline de ya shard raptor glave falan alırdın ya da paran varsa giga hell breaker falan. anaa chaostan sonra bi baktım raumlar bilmem neler dünyalarca garip garip itemler takılar geldi şimdi oyuna girsem 1 tanesiden haberim yok vallahi.

valkrie ler geldi ilk başta onlara bile uzun süre ısınamadık derken pathos glove çıkardılar sonra hayvanlar falan. bahamut krowaz myhtrill ne bunlar bilmiyorum Allahtan oyunun bu dönemlerinde oynamadım cidden silk road gibi bişey oldu oyun.

biz oyunun oyun zamanında oynadık iyi biliyoruz gerçek knight online'ı. fire drakeden sonra başlayanlar bile benim gözümde o asıl playerlardan değildir yani.

benim de 3-4 ay gitti pw. cidden şaka maka güzel sağlam bir kadro ile profesyönel bir iş yaparsan pw işi son derece zevkli ve uğraşmaya değer. ama işin gücün olmayacak paran olacak falan çok zaman ve uğraş isteyen şeyler. okul var bilmem ne var gece bi internet gitse server kapansa sen uyanana kadar bütün millet isyana geçiyor. hey gidi pw de iyiydi ya :) aslında dh de çok bilgili sağlam adamlar var.

6-7 kişilik güzel bir kadro kuracaksın, toplanıp oyun stiline db ye vesaire karar vereceksin. 1 kişi db editor olacak o işlere bakacak, 1 kişi vps işlerine bakacak, 1 kişi reklamla vesaire ilgilenecek, 1 kişi premium cash sc satışlarına falan bakacak. 3-4 tane de gm bulacaksın sağlam güvenilir bak bakalım nasıl oluyor pw.

ki donanım haber gibi türkiyenin en büyük forumlarından birisi DH knight online diye bi server açtı mı yer yerinden oynar valla, günlük en aşağı 1.500-2.000 online görürsün.

şu an bile ko-cüce forumundan bir adamın yeni açtığı myko serverı 1200 online görüyor günlük. yourko diye. dh olarak işin içine girilse vay anam vay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 27 Temmuz 2012; 15:14:12 >

• oyun düzelecek arkadaşlar. fakat olmuyor deyip kenara çekilmeyin.
    koxp ve bot yakında tamamen bitecek.
    nasıl bittiğine siz de şaşıracaksınız.
    sonra sıra oyunu düzeltmeye gelecek....
    burda oyunculara görev düşüyor.
    MGame dağıtıcı olarak NTTGame ile anlaştı.
    bu iki firma aynı zaten. ceo ları bile aynı.
    bizler neler istediğimizi onlara bildireceğiz
    onlar da düşünecek taşınacak araştıracak ve uygun görürlerse yapacaklar...
    önce bu forumda veya facebook üzerinde Knight Online Türkiye Oyuncu Talepleri vs. gibi bir grup oluşturulmalı. sanal ortamda.
    oyuncular nelerin gitmesini, nelerin gelmesini, isteklerini, oyunun nasıl olması gerektiğini vs. belirtmeli.
    bir müddet sonra talepleri değerlendirip, olgunlaştırıp,
    NTTGame sunmalıyız. NTTGame'in başında bir Türk Hanım var ve merkezleri İstanbul-Şişli-Maslak'ta...
    çözüm bu, oyunu bırakıp gitmek değil.
    pek çok farklı oyun oynayıp (Cabal, Lineage2, Air Rivals, Karahan, Silkroad) yine Knighta döndüm...
    7/24 açık savaş haritası başka bir oyunda yok, o özgürlük yok hiç bir oyunda.
    Aion, GuildWars, AoC, WoW oynayıp geri dönenler var.
    çözüm üretelim, sorun değil.
    MGame Türkiyeye çok önem veriyor, oyuncu kitlesinin büyük çoğunluğu Türk oyuncular zaten.
    taleplerimizi karşılamak zorundalar, karşılamazlarsa kendileri zararlı çıkar.
    ama bu yolu denemeliyiz....
    -Kanatların kaldırılmasını isteyebiliriz.
    -Daha güzel savaş haritaları gelmesini isteyebiliriz.
    -koxp ve bot zaten yakında tamamen bitecek.
    -level atlamadaki zorluğun, Grind mecburiyetinin bitmesini isteyebiliriz.
    -partiler halinde girilebilen görevlerin/zindanların fazlalaştırılmasını isteyebilir.
    -CSW gibi klanların savaşabileceği daha güzel ve heyecanlı haritaların gelmesini isteyebiliriz.
    -unique item için boss kesmek, boss kesmek içinde en yüksek level ve sağlam itemler şart. oyunun bu halinin oyuncu lehine kolaylaştırılmasını, sıradan moblardan da unique item düşmesini talep edebiliriz. mesela kecoon'dan keküri ring düşüyor, trollerden iron belt, neck vs. düşebilir. ama düşük bir ihtimalle. keküri ring düşme ihtimali gibi...
    -eşyalara slot açılmasını ve bu slotlara oyuncunun istediği özelliği basabilmesi gelebilir. (cabal'daki gibi)
    - upgrade sınırı +10 'dan +15'e çıkartılması iyi olur... ve ihtimaller ona göre ayarlanır.
    - rebith'in oyuna hiçbir etkisi yok. tek özelliği eşyaların yanıp sönmezi. bence kesinlikle kaldırılmalı....
    ve daha pek çok fikir gelebilir, oyunculardan. bunları toplar, sınıflandırır, bir liste / klasör halinde nedenleri-sonuçları nı da belirterek NTTGame yetkilisine sunabiliriz.

• quote:

quote:

Yalan mı dostum 3 çeşit item vardı fp chitin ve shell kimin ne olduğu ortadaydı zaten o zamanlarda. eline de ya shard raptor glave falan alırdın ya da paran varsa giga hell breaker falan. anaa chaostan sonra bi baktım raumlar bilmem neler dünyalarca garip garip itemler takılar geldi şimdi oyuna girsem 1 tanesiden haberim yok vallahi.

valkrie ler geldi ilk başta onlara bile uzun süre ısınamadık derken pathos glove çıkardılar sonra hayvanlar falan. bahamut krowaz myhtrill ne bunlar bilmiyorum Allahtan oyunun bu dönemlerinde oynamadım cidden silk road gibi bişey oldu oyun.

biz oyunun oyun zamanında oynadık iyi biliyoruz gerçek knight online'ı. fire drakeden sonra başlayanlar bile benim gözümde o asıl playerlardan değildir yani.

benim de 3-4 ay gitti pw. cidden şaka maka güzel sağlam bir kadro ile profesyönel bir iş yaparsan pw işi son derece zevkli ve uğraşmaya değer. ama işin gücün olmayacak paran olacak falan çok zaman ve uğraş isteyen şeyler. okul var bilmem ne var gece bi internet gitse server kapansa sen uyanana kadar bütün millet isyana geçiyor. hey gidi pw de iyiydi ya :) aslında dh de çok bilgili sağlam adamlar var.

6-7 kişilik güzel bir kadro kuracaksın, toplanıp oyun stiline db ye vesaire karar vereceksin. 1 kişi db editor olacak o işlere bakacak, 1 kişi vps işlerine bakacak, 1 kişi reklamla vesaire ilgilenecek, 1 kişi premium cash sc satışlarına falan bakacak. 3-4 tane de gm bulacaksın sağlam güvenilir bak bakalım nasıl oluyor pw.

ki donanım haber gibi türkiyenin en büyük forumlarından birisi DH knight online diye bi server açtı mı yer yerinden oynar valla, günlük en aşağı 1.500-2.000 online görürsün.

şu an bile ko-cüce forumundan bir adamın yeni açtığı myko serverı 1200 online görüyor günlük. yourko diye. dh olarak işin içine girilse vay anam vay.

Aynen , fp +6 +7lerle pk atardık. Lvl 60mı oldu in cz ye. 62 kasardık en fazla , ondan sonra zaten kasması ölümdü o zamanlarda çok exp isterdi hemde çok az exp gelirdi 62 üstü adam sayısı azdı. Şimdi dediğin gibi zibilyon tane item var oyunu başlasak bile çözmemiz gerekecek Bu saatten sonra anca anılarımız aklımıza gelir, oynayacak vakitte yok artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: adolf1

oyun düzelecek arkadaşlar. fakat olmuyor deyip kenara çekilmeyin.
    koxp ve bot yakında tamamen bitecek.
    nasıl bittiğine siz de şaşıracaksınız.
    sonra sıra oyunu düzeltmeye gelecek....
    burda oyunculara görev düşüyor.
    MGame dağıtıcı olarak NTTGame ile anlaştı.
    bu iki firma aynı zaten. ceo ları bile aynı.
    bizler neler istediğimizi onlara bildireceğiz
    onlar da düşünecek taşınacak araştıracak ve uygun görürlerse yapacaklar...
    önce bu forumda veya facebook üzerinde Knight Online Türkiye Oyuncu Talepleri vs. gibi bir grup oluşturulmalı. sanal ortamda.
    oyuncular nelerin gitmesini, nelerin gelmesini, isteklerini, oyunun nasıl olması gerektiğini vs. belirtmeli.
    bir müddet sonra talepleri değerlendirip, olgunlaştırıp,
    NTTGame sunmalıyız. NTTGame'in başında bir Türk Hanım var ve merkezleri İstanbul-Şişli-Maslak'ta...
    çözüm bu, oyunu bırakıp gitmek değil.
    pek çok farklı oyun oynayıp (Cabal, Lineage2, Air Rivals, Karahan, Silkroad) yine Knighta döndüm...
    7/24 açık savaş haritası başka bir oyunda yok, o özgürlük yok hiç bir oyunda.
    Aion, GuildWars, AoC, WoW oynayıp geri dönenler var.
    çözüm üretelim, sorun değil.
    MGame Türkiyeye çok önem veriyor, oyuncu kitlesinin büyük çoğunluğu Türk oyuncular zaten.
    taleplerimizi karşılamak zorundalar, karşılamazlarsa kendileri zararlı çıkar.
    ama bu yolu denemeliyiz....
    -Kanatların kaldırılmasını isteyebiliriz.
    -Daha güzel savaş haritaları gelmesini isteyebiliriz.
    -koxp ve bot zaten yakında tamamen bitecek.
    -level atlamadaki zorluğun, Grind mecburiyetinin bitmesini isteyebiliriz.
    -partiler halinde girilebilen görevlerin/zindanların fazlalaştırılmasını isteyebilir.
    -CSW gibi klanların savaşabileceği daha güzel ve heyecanlı haritaların gelmesini isteyebiliriz.
    -unique item için boss kesmek, boss kesmek içinde en yüksek level ve sağlam itemler şart. oyunun bu halinin oyuncu lehine kolaylaştırılmasını, sıradan moblardan da unique item düşmesini talep edebiliriz. mesela kecoon'dan keküri ring düşüyor, trollerden iron belt, neck vs. düşebilir. ama düşük bir ihtimalle. keküri ring düşme ihtimali gibi...
    -eşyalara slot açılmasını ve bu slotlara oyuncunun istediği özelliği basabilmesi gelebilir. (cabal'daki gibi)
    - upgrade sınırı +10 'dan +15'e çıkartılması iyi olur... ve ihtimaller ona göre ayarlanır.
    - rebith'in oyuna hiçbir etkisi yok. tek özelliği eşyaların yanıp sönmezi. bence kesinlikle kaldırılmalı....
    ve daha pek çok fikir gelebilir, oyunculardan. bunları toplar, sınıflandırır, bir liste / klasör halinde nedenleri-sonuçları nı da belirterek NTTGame yetkilisine sunabiliriz.

ko oynamış bir adam ne oynarsa oynasın asla pk nın tadını başka oyundan alamaz zaten. ister wow oynar ister diablo ister cabal vesaire.

hepsinin grafikleri oynanabilirliği ko dan üstündür eminim, ama olmaz olmaz olmaz.. ko oynamış adamı hiçbir şey kesmez..

yalnız bu yazdıkların hayal dostum cidden hayal. adamlar isteklerine cevap vermiyor, dinlemiyor.
    dediğin topluluğu team i oluşturmak bile hayal yani illegaller legallerden fazla olduğu için oyunun büyük kısmı bu halinden memnun. bu adamların hiçbir şey bitireceği falan yok.
    ha koxp belki biter onu anlarım ama bu düpe itemler vesaire hiçbiri bitmez.

+ daha önceden gelmiş yenilikler kesinlikle kaldırılmaz. (rebirth, kanat vs) bu bugüne kadar hiç olmadı olmaz da yani.

sen çok iyimser yaklaşıyorsun olaya, pw server açmadan önce biz forumlara konu açar milletin yorumları dahilinde db yi editlerdik. bu o işe döndü yani koskoca ntt game gidip bize bir şey sormaz.. belki 1-2 tane anket koyar siteye basit o kadar..

ve emin olun, db editlediğim için biliyorum bunu, +9 ve +10 itemleri, +4 +5 unique takıları silmek yemin ediyorum ki sadece 1 dakika. sadece ve sadece 1 DAKİKA.

gerekli silme kodunu yazdıktan sonra item kodunu yazıyosunuz ve db den o item tamamen kalkıyor.. dupe wipe gibi bir şey yani cidden pw server açmış olan db editlemiş olan birisi bunların ne kadar kolay olduğunu bilir.

la bırakın ntt game miş editörmüş gm miş mühendismiş falan, bana verin db yi sadece 1 günlüğüne, 1 günde oyunu pimpak yaparım. ne +10 item bırakırım, ne buglu canavar ve harita, ne de başka bişey.. ha koxpu engelleyemem orası yazılım olayı tabi ama yukarda dediklerinin hepsini yapabilirim ben bile yani düşün forumlarda takıldığım öğrendiğim bilgiler ile. bu adamlar bunları bilmiyor mu hepsi yazılımcı mühendisler? her gün işlerine ofislerine gitmiyorlar mı? hepsi her şeyin farkında müdahele edecek olsalar zaten bi yerden başlarlardı.. beterr facebooktan hala item satıyor HALA SATIYOR. bu itemleri de mi silemiyolar?

• bu arada kardeşim upgrade sınırı +15 ne ya? biz +9 itemlerden bile yakınıyoruz piyasa +10 doluyken sen +15 diyosun. türk'e böyle bir fırsat verirsen oyun tamamen biter.

upgrade +9 dan sonra tamamen %0 olmalı hiçbir şekilde geçmemeli yani bunu yaparsan ancak adam ne kadar +9 düplerse düplesin +10a basamaz. eşitlik böyle sağlanır.
  • evet sayılı dv ler den belki de ilk lerden biri vardı bende +6 dv idi peru lu birinden gelmişti :)

http://imageshack.us/photo/my-images/4/a29ny.jpg/sr=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 28 Temmuz 2012; 15:46:37 >
  • quote:

evet sayılı dv ler den belki de ilk lerden biri vardı bende +6 dv idi peru lu birinden gelmişti :)

http://imageshack.us/photo/my-images/4/a29ny.jpg/sr=1

vay be bu fotoğraf ağlatır. sen 65 din 51 lvl mage ile cz ye çıktım nerden olduysa muhabbet geçti aramızda. sonra baya bi exp kasmıştın bana o gün bu gün unutmam seni. normalde o lvldaki insanların bi tarafları havada olduğu için pmlere yanıt bile vermezlerdi. hatta pmleri block gezerlerdi. :)

bugün diez 1 e girip maradonu bi gezdim. +8 shard ib raptor hepsi pazarda, 8 sheller 600m, üzeri ampul gibi parlayan oyuncuların sayısını anlatamam maradon yanıp sönüyor resmen. bi de göstermelik pazar kurma var sanırım itemi görüyosun ama alamıyosun, adamın biri +10 raptor +4roc koymuş pm attım bunlar ne böyle bug falan mı dedim yoo hepsi gerçek satılıyo ytl ile dedi. direk alt f4 çektim sildim oyunu pc den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 27 Temmuz 2012; 19:57:15 >

• 1 expin 40 yıl hatrı varmış derler doğru demişler desene :)))
    tabi cevap vermek iyi de aklıma ağa 10k pls ler gelince gülüyorum :) hatta bi resmim vardı bulabilirsem ekranı sadece pm lerden kapatmıştım :)
  • olur tabi ya koskoca alkoc yani o zamanlar sayılıydı senin gibi adamlar. şimdiki gibi de oyunu bilen yoktu tabi herkes agaydı yani :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.