Şimdi Ara

MGame K2 Network'e Dava Açtı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
36.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar Diablo yu çıkarıyorlar, KO yu ne yapsınlar. arada sırada giriyordum oyuna artık Diablo cıkınca yüzüne bile bakmam KO nun. Starcraft - Diablo akar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

quote:

Orijinalden alıntı: neoww1

Keşke Blizzard ile mgame 'in ortak olarak oyunu devr alsalar daha iyi olacağını düşünüyorum.Mgame knight ile ilgili altyapısı mevcut.Bunu üzerinede Blizzard oyuna grafik eklentileri yapsa... Yıl olmuş 2012 halen oyunda efekt yok..Umarım bir an önce sonuçlanır davada gb,premium vb. şeyler elimizde patlamasa...

MGame K2 Network'e Dava Açtı

Blizzard oyun almaz oyun yapar

Blizzard oyun yapımı ekibinden biri knight online oyununu farketse webbrowser oyunu sanıp webbrowser'a göre iyi bir oyun diyerek maytap konusu yapabilir

oyun da yapar, oyunların alt yapısınıda alarak geliştrir kardeşim... Ama şuda bir gerçekki blizzard web tabanlı tasarladığı oyunları hazırlayarak şimdiki hallerinede getirmiş bir şirkettir.

• Hayırlı Uğurlu Olsun MGame ile devam....
  • işte bu çok güzel bir haber...
  • oyun k2nin elinden alınsa bile +10 item satışları kolay kolay bitmez userlerin elinde olan +10 itemler ve sitelerde satılanlar örnek ko pazar satışlar uzun bi süre daha devam eder +10 item satışlarının biteceğini pek sanmam zamanında çok item satıldı zaten iş çığırından çıktı Ordeall full +10 ve +3 tü itemlerini ve çarını sattı ama areste ve bazı serverlerde bunu gibi çok adam var oyun öyle bi hale geldi ki parasız oynanmaz durumda sen gece gündüz uğraşıp zar zor yapıtığın +8 itemlerle cz ye çıkıyosun full +9 veya +10 bi adam gelip sana tek atıyo sonucunda oyundan soğuyosun zevk alamaz duruma geliyosun onca emeğinde boşa gidiyo yani kısacası bu oyun parasız oynanmaz şekle geldi userlerin elinde olan itemleri zaten silemezler adam bi dünya para vermiş item yapabilmek için
  • koç alsa çok iyi olurda blizzard alsada efektleri hayvan gibi yaparlar kimse oynıyamaz
  • Son durum ne oldu şimdi? Mgame ilemi devam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaypurTiryading

Son durum ne oldu şimdi? Mgame ilemi devam?

Aynen öyle hocam, MGame almış bulunuyor oyunu.
  • Knighta girebiliyormuyuz şu an? Uzun zamandır girmiyordum. 2-3 sene önce char dizip bırakmıştım. Gamersfirstten client indirdim ama 1862 patch atarken "The central directory was not found. If you're opening a multi disk archive, make sure you have inserted the last disk. Retry?" diye hata alıyorum. Hayatımda hiç böyle hata almadım.

S hemşehriyiz bu arada. :)

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaypurTiryading -- 2 Haziran 2012; 17:57:12 >
  • Hocamwww.knightonlineworld.com sitesinden indirmeniz gerekiyor , evet oyuna giriliyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

quote:

Knighta girebiliyormuyuz şu an? Uzun zamandır girmiyordum. 2-3 sene önce char dizip bırakmıştım. Gamersfirstten client indirdim ama 1862 patch atarken "The central directory was not found. If you're opening a multi disk archive, make sure you have inserted the last disk. Retry?" diye hata alıyorum. Hayatımda hiç böyle hata almadım.

Teşekkür ederim.

Senin indirdiğin client çok eski ondandır, buradan indir 2, 3 patch atar hemen girersin oyuna.

Gerekli açıklamayı arkadaşa yapmıştım , yinede teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: KheanJaii

quote:

Orijinalden alıntı: S

quote:

Knighta girebiliyormuyuz şu an? Uzun zamandır girmiyordum. 2-3 sene önce char dizip bırakmıştım. Gamersfirstten client indirdim ama 1862 patch atarken "The central directory was not found. If you're opening a multi disk archive, make sure you have inserted the last disk. Retry?" diye hata alıyorum. Hayatımda hiç böyle hata almadım.

Teşekkür ederim.

Senin indirdiğin client çok eski ondandır, buradan indir 2, 3 patch atar hemen girersin oyuna.

Gerekli açıklamayı arkadaşa yapmıştım , yinede teşekkürler

Tamam, sildim sorun değil.

• Üstad tekrar teşekkürler. Verdiğin sitede login olamiyorum, var mı problem? Forget Id'de de not registered diyor. :-)

Edit/ Hallettim. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaypurTiryading -- 3 Haziran 2012; 0:24:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Üstad tekrar teşekkürler. Verdiğin sitede login olamiyorum, var mı problem? Forget Id'de de not registered diyor. :-)

Edit/ Hallettim. ;)

merhaba. ben uzun zamandır girmiyordum ko ya giriş yaparken hata alıyorum. G1 de hesaba giriyor ama ko da giremiyorum yardım edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Hide

quote:

Üstad tekrar teşekkürler. Verdiğin sitede login olamiyorum, var mı problem? Forget Id'de de not registered diyor. :-)

Edit/ Hallettim. ;)

merhaba. ben uzun zamandır girmiyordum ko ya giriş yaparken hata alıyorum. G1 de hesaba giriyor ama ko da giremiyorum yardım edermisiniz?

+1
  • Şifreleriniz uyuşmazsa login olamıyorsunuz. K2'nin Db transferinden haberim olmadan şifre değiştirip Mgame'e login olmaya uğraşıyordum. Dolayısı ile Mgamede eski şifre olduğu için kabul etmiyordu. Hatırlayınca login oldum. Olmadı Google Chrome'la farklı dns, reset yemiş modem ve temiz tarayıcı önbelleği ile tekrar deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Şu oyun k2 nin elinden alınsa başka birşey istemem . Birde blizzard alıyormuş haklarını of olmaz ya işte bir umut

UP UP UP UP agzın bal yesin öyle bir şey olursa işte ozaman KO ya gerı donerım :)
  • +10 itemli koxplu adamlar teker teker yiyor biras düzeliyor gbi ama yorulmadan dewam ederlerse böyle oyun düzelir gbi hayırlısı..
  • Oyun suanda oynanmıcak halde bu devirde 2012'de knight oynayan adama üzülürüm ben abi...
  • eskilerden oyuna başlamış, eski 1299 ve drake zamanındaki pk zevkini yaşamış adamlardan çok umutlu mesajlar görüyorum.
    herkesin gönlü ister dediklerinizi ama realist olalım gerçekçi olalım hepsi imkansız.

bu adamlar ne +9 +10 itemleri siler, ne gb leri ne de başkası.. knight online biteli ortalama 4 yıl oldu. 4 yıldır sadece öylesine açık ölü bir oyun var oynanılan.
    önce fire drake,sonra bi tane daha geldi adını unuttum ice age miydi neydi, sonra chaos geldi. sonra bahamutlar kanatlar bilmem neler derken zaten palyaço yaptılar tüm karakterleri. içine ettiler oyunun.

ben başladığımda sene 2004 dü, 2009 da bıraktım uskoyu. 2 sene pw server takıldım adminlik falan yapıp kendi serverımı bile açtım ve emin olun çok daha zevkliydi..

yapılan her yenilik bi oyunu daha kötüye sürükler mi? ko da sürükledi arkadaş. hiçbir oyunda bunu göremezsiniz ama ko da sürükledi. her gelen yeni item, her gelen yeni patch çok daha iğrençleştirdi oyunu. ve tabiki hepsinin amacı belliydi. DAHA FAZLA PARA.

fire drake patch geldi. hiç unutmuyorum yaz günleri saat akşam 8-9 sıralarıydı. mis gibi cz de pk mızı atarken gitti oyun ve bambaşka bir oyun olarak geri geldi. ardream geldi ronark land geldi başka alanlar falan derken garipleştirdiler oyunu. rebirth sistem geldikten sonra millet +9 a item dayamaya başladı. yoksa nerde öyle sen gidecen de +8 shardını 9a deneyecen öyle mi? g.t ister o biraz. anca düperler o işi yapıyodu eski zamanlarda o da zaten server başında 1-2 tane düper vardı ya da yoktu.

ben yıllarca aresin diesin czsinde oynadım, 5-10 tane sayılı sağlam adam vardı gerisi yaş. +7 chitin set +7 shard +7 md ile 60k np kastım 61 lvl asas ile diesde. şimdi bu itemlerle oyuna bile almazlar.

siz şimdi gidip oyunun yayıncısı değişti diye +9 +10 lar düpe itemler işte gb ler falan silinecek sanıyorsunuz öyle mi? bildiğin kaos çıkar.

ha savaş bile çıksa kazanan kim olur? tabiki mgame olur çünkü dediğiniz gibi gerçek para ile oyun eşyası alıp satmak vesaire yasak. ama bu adamlar bunun da üzerinden para kazandıkları için asla böyle şeyler yapmazlar. kaç ay oldu zaten yapacak olan yapardı şimdi.

item eşya silimini geçtim, eskiden xtrap vardı hackshield vardı koxp engelleniyodu, şimdi iki kıçlarını kımıldatıp anti cheat bile yapmıyorlar oyuna neyin derdindesiniz..

bırakın oynamayın, girin pw serverlara atın pknızı arkadaşlarınızla yemin ederim daha eğlenceli. ne hack var ne emek hırsızlığı var ne çok emek vermek var. kapansa da koyim g.tüne ne de olsa başka server var diyosunuz..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.