Miami uçuşu öncesi soğuk algınlığı şikayeti nedeniyle Devlet Hastanesinde dahiliye hekimine gittim. Polikliniğin önü klasik hınca hınç idi. Sıra bana geldi, şikayetimi anlattım. Doktur hiç yüzüme bakmadı ve direkt röntgene sevk etti. Hiç sıra beklemeden aynı anda aynı cihazla ayaküstü hem göğüs hem de kafa filmi çekil. Hemen ardından yeniden sonuç gösterme sırasına girdim, bu defa 45 dakika bekledim. Doktur yine yüzüme bile bakmadan ekrandan sonuca baktı: "Enfeksiyon ciğere inmiş" deyip ilaç reçete etti. İlaçların faydasını göremeyince 3 gün sonra iş yeri hekimine gittim: "2 gün sonra Miami' ye uçuşum var tam 12 saat, doktur ilaç verdi ama iyileşemedim, rapor almam şart" dedim. Hemen 2 günlük rapor yazdı. Miami' ye yine de hasta halimle uçtum. Ne zaman Atlantik Okyanusu' nun ılık sularına kendimi bıraktım, orada iyileştim... |
MHRS'de onaylı randevu dönemi başlıyor (3. sayfa)
-
-
Ben vatani görevimi icra ederken, hem tohtur hem de yüzbası olan bir komutanımız vardı, hem muayene ederdi, hem de sohbet ederdi hal hatır sorardı.. Sonra bir hanım tohtur ve üsteğmen olan komutanımız geldi, o da sohbet ederdi. Sen devlet hastanesi diyorsun, orada rütbe de yok, Tohtur'un, hasta bakmaktan ahı gitmis, vahı kalmıs. Senin yüzüne baksa, 2 saniyesini, senin yüzüne bakmakla harcar, o 2 saniyeyi, sonraki hastaya saklıyor..
-
Hiçbir işe yarmayacak hikaye bence görücez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cumartesi gecesi bi acil servise uğrayın, ben mecburen bulundum, kaç sene geçti halâ etkisi geçmedi, o hastaların çığlıkları, ölümleri unutulacak gibi değil.
Bir genç doktor, 1 genç hemşire en az 30 hasta ve yaşlıyla uğraşıyordu. Cennet varsa ilk önce onlar girer herhalde.
Siyasilerin bu işler umurunda değil, kendilerinde kürk, çocuklarında kürk, özel doktorlar, hastaneler ayaklarında, halk ta sürünsün, kurtarılacakken, can versin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabii ki tohturlar gitsin oraya. Biz mi gidelim? Cıglıklar, feryat figan.. Adamların yemin ediyorum, hasta bakmaktan, ahı gitmis vahı kalmıs.. Bir de hayatları kurtulan hastalar el öpmeye falan calısıyorlar, tohtur öptürmedi diye, tohtur bizi hakir gördü sanıyorlar tohtur'u dövüyorlar.. Bunlar bilincsiz, o tohtur o hastaya, el öptürse, o el öpülene kadar, 5 dakika gececeki 5 dakika diyorum bak ne hayatlar kurtulur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Mayıs 2024; 17:45:31 > -
Ya İngilterede para cezası kesildiğine dair kanıtın varmı? İlk defa senden duydum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X