Şimdi Ara

Mi 10T 4999+ Hediye Mi Tws Kulaklık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
4.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hamza5806

yurt dışı cihazlar 3850 letgoda

yıl 2020 ois yok telefonda

s10 plus alın yada 1000 daha koyup iphone xr alın kafanız rahat olsun

1.000 daha koyalım...

hmm xr a 1.000 daha koysan iphone 11 alırsın...

1.000 daha koysan iphone 12 alırsın.

sanki 100-tl koy al der gibi ne kadar kolay söylüyorsunuz.

• Mİ NOTE 10T PRO 256 GB bekliyorum ben.eyy xiaomi turkiye. malum black friday var.yoksa yılbaşını mı bekleyeceğiz

• s10 plus iyi hoş cihaz ama pili sömürüyormuş. cihaz akşamı çıkarmıyor diyorlar

• acemix kullanıcısına yanıt

ben kullanıyorum 9-10 saat ekran süresi alıyorum

• 9t pro kullandım 1 yıl içinde kronik ghost touch oluştu ondan önce de miui 12 nin bataryayı sömürmeye devam etmesi vs illallah ettirmişti. Donanim cok güzel yazılım rezalet. Kabul edin. Ondan önce note 6 pro kullandım yağ gibi cihazdı güncellemeler ile daha da iyi oldu. Xiaomi de Apple in izinden cihaz eskitmeye gidiyor.

Suan m51 kullanıyorum donanim olarak daha zayıf ama kafam rahat. Takılma etme yok. Samsung da aynisini yapar mi bilemiyorum tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi bile 5 bin kayme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende mi9t pro kullanıyorum. Belki şansıma ama hiç i problemim yok 2 güne yakın şarj süresi de gidiyor. Son dönemlerde samsung kullanmadım ne değişti çokta bilmiyorum ama miui 12 den baya memnunum. Picture in picture yaklaşımı ile uygulama açma olayı falan çok kullandığım şeyler. Diğer cihazlara geçsem bu özelliği çok ararım gibime geliyor. Ha ben cihazı aldığımda 3bin di şimdi 10t lite a 5 bin verirmiydim meeeh pek sanmam. ama bin koyup samsungta almazdım herhalde

• Abi t serisinden neden amoledle popup kamerayı kaldırdılar ya? Diğer telefonlardan ne farkı var bunun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.