Şimdi Ara

Mi 14 ultra direnç değişimi başlamıştır (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
8
Favori
20.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim.

• teknoCat kullanıcısına yanıt
    9 pro ya kadar atılıyor 9 pro ya çıktımı bilmiyorum
  • 12s Ultra Sevgigsm'de direnç işlemi yaptırmıştım. En ufak sorun yaşamadık. Hatta bizim verdiğimiz numarada sorun varmış kontrol edip kendileri 2 tane farklı numara atmışlar. Elimde 2 ya da 3 tane daha cihaz var yolum o tarafa düşerse götüreceğim tekrar.

@sevgigsm Mi13U ve K60U için donanımhaber indirimi yaparmısınız  

• şubart kedisi kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle, bizde fiyatlar sabittir hocam. Diyarbakır bismilden gelen kargoya da aynı ücrete cihaz yaparım, yalovadan gelen cihaza da. Buradan getirenede aynı ücreti söylerim. 😇
  • 12S Ultra hic bir darbe vs alamasına rağmen durduk yere ekran gitti, cihaz açık ama. Bir kaç yere sordum ekran yanmış dedi. Direnç yapılali 1 sene olmuştu. Sirkeci han icindeki Xiaomi tamircisinde yaptırmıştım.

Dirençli 14U aldim, umarım bu sefer sorun yaşamam.
    Yalnız elinize sağlık, olmaz denilen işlemi yaptınız. Bir kaç ay önce yapilamaz artık bitti direnc deniyordu.
  • sleepingawake kullanıcısına yanıt
    Antalyadan bir kargo geldi, elimde cihaz. Direnç yaptırmayı düşünüyordu fakat yaptırmadan tam olarak sizin başınıza gelen oldu. Cihazda görüntü yok, ekran araştırıyorum şayet bulursam takıp direnç işini halledeceğim. Hiç ellenmemiş darbe almamış kendi kendine gitmiş ekran. Bu cihazda 12s ultra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevgigsm -- 9 Temmuz 2024; 14:6:18 >
  • sevgigsm kullanıcısına yanıt

Belki de bendeki sorun da dirençten bağımsızdır. Uygun ekran bulursanız bana da haber verirseniz sevinirim. Çok sevdiğim bir cihazdı. Bozulmasa katiyen değiştirmezdim.

Hyperos'e geçince twrp kilit koymuştu benim cihaza, artık güncelleyemiyordum. TWRP'de karakterler ^,+&%&/(%''++%& gibiydi klasörde.

Yeni aldığım 14U'ya güncelleme geliyor gibi, aldığımda geldi OTA.

• sleepingawake kullanıcısına yanıt
    Yazılım tekrar yüklenebilir o sorun değil, bende ekranı bulmakta zorlandım. Şimdi cihazı söküp sürekli çalıştığım toptancıının eline tutuşturdum ve Tahtakale’ye yolladım, birebir orijinal ekran bulursa deneyerek alacaklar fiyatı hakkında henüz bir bilgim yok.
  • Keşke düz 14 modeline de kayıt olsa direkt alırdım. Tasarım ve boyut olarak sevdiğim bir cihaz ama kayıt çıkmayacak gibi duruyor

• 14 serisinde hâlâ sadece ultra mı direnç oluyor?
  • deepkurt kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef
  • direnç işlemi yapıldıktan sonra cihaz otomatik güncelleme alıyor mu, nfc çalışıyor mu? bl kilidiyle filan uğraşmaya gerek var mı?

• muratsen87 kullanıcısına yanıt
    Otomatik güncellemelerini alır, nfc çalışır, bl kilidi kapalıyken de müdahale edilir.
  • Hocam merhaba, en son 1 ay önce sorulmuş o sebeple sormak istedim. Düz Mi14 için kayıt çıkma ihtimali var mıdır sizce
  • sevgigsm kullanıcısına yanıt

Hocam merhabalar bir kaç gün içinde 14 Ultra direnç kayıtlı alacağım . Global rom olursa BL kilidi açıp Taiwan rom yüklemeyi düşünüyorum . Fakat merak ettiğim durum şu . BL kilidi açıp rom yüklediğimizde İMEİ uçar mı sorun yaşar mıyız ? Şimdiden teşekkürler

• sperci0 kullanıcısına yanıt
    Bl kilidi açılacağı gün cihaz fabrika ayarlarına döneceği için problem çıkarabilir. Yazılım atılınca bir şey olmaz fakat kilit açıldığı gün seri numaralarını silebilir içeriden fabrika ayarlarına çevirince nasıl gidiyorsa kilit açılacağı gün de o şekilde gidebilir. cihaz dirençli olduğu için tekrar işlem yapılması 5/10 dakika sürer.
  • HanDar05 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ihtimal var evet.
  • Merhaba mi 14 ultra global kullanıyorum eSim yok fakat biraz araştırdığımda bağzı rom larda eSim varmış bu özelliği nasıl ilave edebiliriz.bilginiz varmıdır.
  • Hocam Mi 13 almayı düşünüyorum. kayıt durumu direnç mi, anakartı sorunlu mu? bir de global değil çin falansa sıkıntı çıkarırmı? teşekkürler.

@sevgigsm

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.