< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mi 14 ultra direnç değişimi başlamıştır (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkür ederim, fiyat bayağı yüksekmiş. Biraz daha düşmesini bekleyeceğim maalesef. Fiyat düşerse haber verirseniz sevinirim.
-
Bazı cihazlar çok daha yüksek malesef. Umarım düşer.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar hocam, Xiaomi mi 14 ultra fiyatı ne aralıktadır? Xiaomi mi14 ultra için server kayıt ücreti nedir? @sevgigsm
-
Hocam Software Cpid V1 ve V2 kayıt fiyatı düşmüş galiba, doğru mudur?
-
14t pro için fiyat alabilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sunucu kayıtlı halde 38.500₺ satıyoruz biz. Sunucu şu an bizde 80$, uzaktan bağlantı extra 10$.
80$ bizde şu an uzaktan bağlantı ekstra 10 $
Öyle bir söylenti var fakat bizim sunucuya yansımadı hala ne hikmetse bizde onun peşindeyizz
Mi 14 ultra
Mi 14
Mi 14T pro gibi bazı cihazların sunucu fiyatları güncellenmiştir.
Her geçen gün yetkili hesap fiyatlarına zam geliyor biz de aksine indirim yapmak için uğraşıyoruz. Gene de cihaz yaptırmak isteyen güncel fiyatı anlık alırsa daha iyi olacak sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevgigsm -- 24 Aralık 2024; 0:30:43 >
Hocam su xiaomi lerin kaydı da cpidserver.com üzeriden mi oluyor farklı site mi? Arada fiyatları takip ediyorum da.
-
Tanımıyorum ve bilmiyorum ustam. Bizde işlemler site üzerinden olmaz, kaynaklarımız genelde farklıdır.
Yazın cpid v3 kayıt ücretleri 40 dolara düşmüştü, hemen 2 telefonu kaydettirdim telefoncuya (s23U). Şu an 80 dolar.
Takibi güzel olurdu. Neyse yakında site falan çıkar ortaya umarım. Selamlar.
-
Hocam merhaba 14Tpro ya ne kadar sürede yazılım atabiliyorsunuz?
Merhaba, yazılım atmam 5 dakikamı alır. Cpid server uygulaması soruyorsanız toplamda 1 saat kadar sürer.
Server kaydı için fiyatların daha aşağıya indiği oluyor mu peki? Birde 14tpro temin ediyor musunuz? Dolap üzerinden global bir cihaz almayı düşünüyorum. Uzaktan bl kilidi açıldıktan sonra işlem yapabilir misiniz? Son olarak cihaz alırken neye dikkat etmeliyim? Çok soru sordum kusura bakmayın. 😅
Evet yer yer indirim gelebiliyor, cihaz bizde bizde temin ediyoruz evet. Sunucu kaydı dahil 25.000₺ 12/512. Cihaza işlem yapmak için bootloader kilidine ihtiyaç duymuyoruz ve başka seçenek yoksa uzaktan işlem yapabiliyoruz sorun yok. 14T prolar problemli modeller değil dikkat etmeniz gereken çok şey yok. Global olması yeterli.
Değerli desteğiniz için teşekkür ederim. Sizin dolap gibi platformda ilanınız var mı? Ziyaret etmek isterim. Bursa'da yaşıyorum birebir mağazanızı ziyarete gelemiyorum 🥲
Malesef o tür yerlerde bulunmuyorum. :))
Hocam hayırlı sabahlar sizden almak istesek elinizde hazır cihaz mevcut mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X