Şimdi Ara

Mi 14 ultra direnç değişimi başlamıştır (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
10
Favori
26.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler, önceki mesajı görmemeişim, bir üstteki listede göremeyince sorayım dedim.@_SEHZADE63

Server kaydıyla ilgili bana da pm atabilir misiniz?

• sevgigsm kullanıcısına yanıt

Hocam server kayıt ile ilgili bilgi alabilir miyim bu listede yazılı cihazları uzaktan bağlantı ile mi atıyorsunuz.Fiyat bilgisi nedir?

• HELLOMAYFİREND kullanıcısına yanıt
    Uzaktan bağlantı yapma taraftarı pek değilim çok zorda kalmadıkça yapmıyorum çünkü 1 saatlik iş 2/3 saat sürebiliyor ama son çare uzaktan yapılabiliyor. Evet bu listede yazılı olan cihazlar tek sim olmak üzere sunucu üzerinden cihaz sökülmeden yapılabiliyor.

Forumda işinin ehli, ayrıca da hitabeti iyi olan esnaf görmek çok güzel, teşekkür ederim.

3 gün önce Mi 14 Ultra (Global) aldım.

Direnç attırmadım, 2025 Ağustos'a kadar direnç attırmadan kullanabiliyorum, o zamana kadar direçsiz (server vs.) kayıt çıkmasını ümit ediyorum ama olur da çıkmazsa cihazı gözüm kapalı direnç işlemi için size göndereceğim.

• mat2000 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar öncelikle teveccühünüz için teşekkür ederim. Müjdemi isterim sunucu kaydı mi 14 ultraya çıktı..

Hocam s.a, hyper os 2.0 imei atılabilir mi?

14 ultra sahipleri 2.0 yükleyince atılan imeiler gitmiş, nv hatasına düşmüş cihazlar. Şuan bana hyper os 2 güncellemesi geldi ama bekletiyorum.

• _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Cihazınız dirençli ise 14 ultrada bu güncelleme cihazı hataya düşürür doğrudur. Sunucu ile yapılanlarda sorun olmaz.

Nasıl güncelleyeceğiz hocam cihazı?

• _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Şu an güncellemeyeceksiniz hocam. Beklemekte fayda var.

Teşekkürler hocam bekleyelim bakalim. Umarım çözülür

• cihazı denemek istiyorum kapalı kutu global beyaz renk ve foto kiti sipariş verdim çarşamba elimde olacak server kaydı yaptıracağım pahalı da olsa yaptırmak şart yapacak başka birşey yok, genel olarak cihazdan memnunmusunuz

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Yeni gelen hypros 2 işletim sistemi ile telefon daha akıcı oldu.
  • Xiaomi cpid server için bekleyenler varsa fiyatlar ciddi indirme girdi bilgi alınız.
  • Xiaomi 14 Ultra Server kaydı için ulaşabilirseniz sevinirim fşyat bilgisi nedir uzak bağlantı ile yapabilir misiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
  • mi 13 almayı düşünüyorum da global mi çin cihazı mı olduğundan nasıl emin olabilirim? arka kapakta bir CE damgası mı olmalı yoksa etiketle CE basımı da yeterli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katz. -- 9 Aralık 2024; 16:24:27 >

Selamlar,

Elimde Mi 12s Pro var. Server kaydı yapılıyor mu? Yapılıyorsa fiyat alabilir miyim? Bir de yeriniz neredeydi acaba?

Teşekkürler,

• ferhatkamalak kullanıcısına yanıt
    Dm’den bilgi verildi.
  • Katz. K kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda model kodu var, onunda son harfi G olur globalde. Oradan da bakabilirsiniz.
  • cicex kullanıcısına yanıt
    Merhaba evet cpid server mümkündür. Yerimiz pendik merkezde.

Üstad benim cihazın modeli 2206122SC. Bunun için fiyat alabilir miyim? Bir de Pendik'te açık adresinizi öğrenebilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.