< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mi 14 ultra direnç değişimi başlamıştır (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hocam kolay gelsin mi 14 çin cihazı kayıt mevcut mu ? mevcut ise fiyat bilgisi alabilir miyim ?
-
Çin cihazlarına cpid server uygulaması yapılsa da sadece çin romu veya türkçe dil için convert rom atılır. Convert romların bazılarında kameralar çalışmayabiliyor. Tabi bunların tümü bootloader kapalı ise geçerlidir. Şayet açıksa EU rom atılabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
anladım hocam istanbula gelınce ugrayacam ıns yanınıza note 12 5 g çin cihazı bunada imeil atıldı hat çekmiyor onuda yapma imkanınız var mı?
-
Bi göz gezdiririz hocam.
Hocam Direnç kayıtlı Mi 14 ultra kullanıyorum, telefonu sıfırlayıp imei silindikten sonra server kaydı oluyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce tek sim işlem yapıldıysa olur çift sim yapıldıysa olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevgigsm -- 9 Ocak 2025; 21:15:33 >
Sim 1 e direnç atılmış hocam, fiyatlar ne kadar bilgi alabilir miyim acaba?
Dm attım
Merhabalar, konuyu baştan sona okudum, emeğinize sağlık.
Redmi Note 13 Pro Plus için server kaydı var mı acaba ? Varsa fiyat bilgisi alabilir miyim.
-
Server kayıt denilen birşey var cihazı artırmadan rootlamadan işlem yapılabiliyor biraz daha pahalı dirençten ama bence değer çünkü direnci değiştirecek ustanın işçiliği çok önemli fazla ısıda yada gözden kaçan bir şeyde kısa devre işlemciye zarar verme söz konusu herşey düzgün olsa bile o cihazın artık su geçirmez özelliği yok tamamen su geçirir özelliği aktif oluyor 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, o modelde sunucuya gerek yok. Yetkili hesap ile yazılımla içini sökmeden müdahale edebiliyoruz fakat android 15 güncellemesi almaması gerekiyor.
Bu cihazları tereyağından kıl çeker gibi söküyoruz fakat bu sunucu işlemi üç yıldır beklediğimiz bir işlem. Bizler de cihaz sökmeye meraklı değiliz çünkü suya dayanıklılığı azalıyor. Şu anda büyük nimet vesselam..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevgigsm -- 17 Ocak 2025; 1:13:29 >
Aynen gerçekten büyük nimet. Her iki taraf için ve ayrıca teşekkür etmek istedim size çünkü çoğu esnaf gibi para için yalan yanlış şeyler söylememissiniz tüketiciyi de düşünmüssunuz yazınızdan bunu anladım emeklerinize sağlık kişiliğinize teşekkürler
Ben teşekkür ederim, eksik olmayın.
Daha önce direnç işlemi görmüş mi 14 ultralarınızı server kaydına döndürüyoruz. Bilginiz olsun abiler..
Merhaba
Benim telelefon anladığım kadarıyla çok bilgi sahibi değilim sadece netten öğrendiğim kadarıyla çin sürümü ama şu an global sürüm var üstünde tek sim kayıt edilmiş direnç yöntemi ile ve bootloader da kapalı anladığım kadarıyla. Böyle bir cihazı Server kayıt yapabiliyormuyuz. Cihazı size yollamak şart mı? Bir de üçreti ne kadar.. Teşekkürker şimdiden
Abi çözülür çözülmesine ama cihazın China olması çok büyük problem şu an. Çünkü auth sistemleri yani yetkili hesap Sistemleri çin olanlar bayadır kapalı. Açık olanda inanılmaz para. Şu durumda sizin cihazınıza sunucu yapmak için en az iki kez yazılım atmamız gerekiyor. Oda convert rom ile çalışıyor finalde bir süre böyle kullanın china serverlar düzene girdiği zaman gene yaparız şu an yaparsak ciddi maliyet demek.
Tamam abi teşekkür ediyorum. Tabi bana satan arkadaş global diye satmıştım.. Ben sadece kendim netten yaptığım kontrolle çin ama global rom yüklü bilgisine vardım ama kesin çin değil mi bir kontrol yolu var mı onu da bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakyurek -- 24 Ocak 2025; 13:48:12 >
Buradan global olup olmadığını seri numarası girerek kontrol edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gundar -- 28 Ocak 2025; 21:58:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X