< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mi 14 ultra direnç değişimi başlamıştır (10. sayfa)

-
-
Selamlar. 14t pro almayı düşünüyorum. 20 bin civarında var. Bu telefon özelinde hangi yöntemi önerirsiniz? Banka vs de sıkıntı çıksın istemiyorum. Fiyat vs bilgi alabilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi Redmi Note 14 Pro - 5G Bunda durum nedir
-
hocam direnç atmak istiyorum yalnız android 15 AQ3A sürümü var uygulama yapabiliyor musunuz dm atar mısınız detaylı bilgi için
-
hocam merhaba,server kayıt olunca sıfırlamada yada güncellemede ımeı gidiyor mu?
-
Server kaydı çıktı hocam donanımsal müdahale görmeden yapılabiliyor format güncelleme herşey yapılabiliyor yurtiçi cihaz gibi oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Server üzerinden oluyor şu an biraz pahalı o model.
Herşey serbest, yurtiçi cihaz gibi olur.
Marka model belirterek ve detaylı bilgi için dm atınız.
"yasal kullanım süresi 8+8 totalde 16 ay sonrasında 4 ay yedek cihazla idare ederim diyorsanız 16 ay daha döngü bu şekilde işler"
4 ay yedek cihaz kullandıktan sonra, 8+8 i tekrar kullanabiliyorsunuz ve bu tüm mi modellerinde geçerlimi. Örneğin redmi 12, note 12 pro, note 14 pro v.b
Mayıs ayında sim takılırsa 8+8 döngüden yararlanılır tüm marka model farketmez önemli kriter Mayıs başında sim takıp kullanmak 4+4 4+4 şeklinde işliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, mi 14 ultra sim1 Direnç kayıtlı, hyper os güncellemesi yapılmadı. Server kaydına geçiş yapılabilir mi. Fiyat ne olur. Sonrasında güncelleme formstlama VS yapılabilir mi
Mümkündür. Format güncelleme herşey serbest hale getirilir. Detay için DM atınız.
merhaba, yurtdışından 15 ultra getirme planım var, hangi işlemi önerirsiniz veya şu an neler mümkün bu modelde
-
Global olması elzem, gerisi halledilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X