Beyler öncelikle iyi günler şu anda 2500 3000 arası telefon alacağım mi 9t almak istiyordum ama forumlarda okuduğum kadarıyla android 10 sonrası batarya oldu dediler kullanan varsa aydınlatabilir mi batarya o kadar kötü mü hala alınır mi
Kesinlikle al, pişman olmazsın..Bende okuyorum ama anlam veremiyorum. İki kardesimde de 9t var, hiçbir sorun yok..
Tahminimce android 9 dan 10 a yükseltirken format atmayanlar onlar, ya da şebeke çekim gücü filan..
Kısacası asla pişman olmazsın.
MrOpen
kullanıcısına yanıt
Android 10 a direkt güncellerimden sonra hardreset mi atmak gerekiyor ve kardeşleriniz ortalama kaç saat ekran suresi aliyor
Sadettin32S
kullanıcısına yanıt
Valla oyun yok onlarda, sosyal medya WhatsApp YouTube en az 10 saat.
Tabi ki,Windows 8 den Windows 10 a yükseltme gibi düşün. Ama güvenlik guncellemesinde gerek yok..insanlar guncelleyip sürüm yükseltip bırakıyorlar..
Yazılım kısmı çok önemli. O yüzden bazı custom romlar 12 saate kadar çıkar süre olarak
MrOpen
kullanıcısına yanıt
Peki teşekkür edrim yani güncelleyip reset atmak zorunlu gibi bir şey tavsiyeniz için çok sağolun
Zorunlu değil de, temiz kurulum diyelim..
Agirlasma olur, batarya sorunu çıkar vs..
Sadece 9 dan 10 a, filan reset iyi olur, sürüm yukseltmezsen guncellemerde reset atmamak sikinti olmaz
Yok hocam öyle birşey. Belki 1 saat 2 saat ekran süresi düşer o da android 10 çıktı çıkmasına ama hata düzeltme güncellemesi gelmiyor bir süredir virüs işi yavaşlattı. Yoksa iyi cihaz.
dr20mouse
kullanıcısına yanıt
Peki teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Sadettin32
Peki teşekkür ederim
bende note8pro ile mi 9t arasındayım hocam hepsiburada da 2500tl civarında 2 cihazda
Mi 9t de bir güncelleme sıkıntısı var diyorlar bazıları doğruladı bazıları yalan diyor bence riske atmaya gerek yok mi 9t almayacaksan note 8 pro mantıklı realme xt de alabilirsin amulet ekran ve hızlı dolum farkı var
quote:
Orijinalden alıntı: Sadettin32
Mi 9t de bir güncelleme sıkıntısı var diyorlar bazıları doğruladı bazıları yalan diyor bence riske atmaya gerek yok mi 9t almayacaksan note 8 pro mantıklı realme xt de alabilirsin amulet ekran ve hızlı dolum farkı var
anladım hocam sağolun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme