Şimdi Ara

Mi 9t gelen guncellemeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle iyi günler şu anda 2500 3000 arası telefon alacağım mi 9t almak istiyordum ama forumlarda okuduğum kadarıyla android 10 sonrası batarya oldu dediler kullanan varsa aydınlatabilir mi batarya o kadar kötü mü hala alınır mi

• Kesinlikle al, pişman olmazsın..Bende okuyorum ama anlam veremiyorum. İki kardesimde de 9t var, hiçbir sorun yok..

Tahminimce android 9 dan 10 a yükseltirken format atmayanlar onlar, ya da şebeke çekim gücü filan..

Kısacası asla pişman olmazsın.
  • MrOpen kullanıcısına yanıt
    Android 10 a direkt güncellerimden sonra hardreset mi atmak gerekiyor ve kardeşleriniz ortalama kaç saat ekran suresi aliyor
  • Sadettin32 S kullanıcısına yanıt
    Valla oyun yok onlarda, sosyal medya WhatsApp YouTube en az 10 saat.

Tabi ki,Windows 8 den Windows 10 a yükseltme gibi düşün. Ama güvenlik guncellemesinde gerek yok..insanlar guncelleyip sürüm yükseltip bırakıyorlar..

Yazılım kısmı çok önemli. O yüzden bazı custom romlar 12 saate kadar çıkar süre olarak
  • MrOpen kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkür edrim yani güncelleyip reset atmak zorunlu gibi bir şey tavsiyeniz için çok sağolun
  • Zorunlu değil de, temiz kurulum diyelim..

Agirlasma olur, batarya sorunu çıkar vs..

Sadece 9 dan 10 a, filan reset iyi olur, sürüm yukseltmezsen guncellemerde reset atmamak sikinti olmaz
  • Yok hocam öyle birşey. Belki 1 saat 2 saat ekran süresi düşer o da android 10 çıktı çıkmasına ama hata düzeltme güncellemesi gelmiyor bir süredir virüs işi yavaşlattı. Yoksa iyi cihaz.
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadettin32

Peki teşekkür ederim
    bende note8pro ile mi 9t arasındayım hocam hepsiburada da 2500tl civarında 2 cihazda
  • Mi 9t de bir güncelleme sıkıntısı var diyorlar bazıları doğruladı bazıları yalan diyor bence riske atmaya gerek yok mi 9t almayacaksan note 8 pro mantıklı realme xt de alabilirsin amulet ekran ve hızlı dolum farkı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadettin32

Mi 9t de bir güncelleme sıkıntısı var diyorlar bazıları doğruladı bazıları yalan diyor bence riske atmaya gerek yok mi 9t almayacaksan note 8 pro mantıklı realme xt de alabilirsin amulet ekran ve hızlı dolum farkı var
    anladım hocam sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.