Şimdi Ara

Mi 9t,S8,A70

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Mi 9t,S8,A70

(En Son Oy Tarihi: 2.2.2020)
Giriş
  • Sizce hangisi Mi 9t mi yoksa S8 mi veya A70 mi?

• Mi 9t de alabilirsin ama a70 cok akici a50 kullaniyorum iyi ki gecmisim dedim ama mi 9t de iyi alabilirsin
  • S8 kullanıyorum. Çok memnunum. Ama 3000 mAh kapasiteli bir batarya yetersiz geliyor bana. Note 8 Pro almayı düşünüyorum bunu satıp.
  • Herkese iyi forumlar. Oyun performansı iyi midir acaba mi9tnin. Normalde ipad air 2 kullanıyorum oyun için telefondan oynama huyum yok ama malum onu da taşıyamıyorum her yere. Böyle donmadan kasmadan oynamak için telefon bakıyorum bununla oppo arasında kaldım biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  • kaygılısayko K kullanıcısına yanıt
    Mi 9t den iyi perform alirsin
  • Teşekkür ederim hocam geçen redmi 8 ile ilgili konuşmuştuk burdan bir arkadaşla vazgeçtim ondan çok kararsızım teknolojik alet alırken bir dakikam bir dakikamı tutmuyorda
    Ben a50 kullaniyorum bunu bule alabilirsin s10 gibi rd note 8 lcd ekra mi 9t nin ekrani cok guzel amoled oldugu icin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi Note 8 64GB &2000TL&
    3 ay önce açıldı
    Samsung S9 vs S9 FE+
    geçen hafta açıldı
    Redmi K30 / Poco X2 8/128GB
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Samsung istemiyorum çok uzun yıllar samsung kullandım artık başka bişiler kullanmak istiyorum
    O zaman mi 9 t senlik samsung arayuzu fln hos o yuzden soyledim artik xiaomi apple den esinlenmek yerine samsungtan esieniyor arayyz olarak annem kullaniyoda yeni guncelleme cok guzel
  • Vakit bulup bir yerde gidip incelemeye çalışıcam hocam teşekkürler değerli yorumlarınız için
  • Burada da belirttiğim gibi baya telefon arasında kaldım ama kararı xiaomi redmi note 8 pro 128 gb orman yeşilinde kıldım. dün sipariş verdim yarın gelir diyor. Heyecanla bekliyorum. Umarım hoşnut kalırım. Bu arada yanında mi band 4 ve xiaomi haylou gt1 Bluetooth kulaklık da aldım. Hayırlısı artık
  • s8 eskidi artık. üzerine 2 nesil telefon çıktı. 3000 batarya da günümüzde yetersiz.
    diğer ikisi arasından marka vs. olarak seçimini yap. ben olsma tasarımıyla önde olan mi9t seçerdim
    Hayirli olsun
  • Teşekkür ederim valla bayramlık alan çocuk gibi sevinçliyim yorumları gördükçe daha da mutlu oldum iyi diyorlar telefon için
    Wallaha ekrani amoled olsa a50 yerine kesin bunu alirdim
  • Çok büyük farklılık olur mu bu arada telefondan önce kılıfı geldi sabırsızlanıyorum
    Neyde farklilik
  • Amoled ekran ile note 8 pronun ekranı arasında
    Ipad air 2yle ayni diyebilirim benre ipad air kullaniyorum 1. Nesil cok fark yok siyahi gercek gosterir amoled ama lcd de pixeller yanar ve oyle gosterir ama oyle aman bir fark yok redmi note 8 pro cok iyi secim bence
  • Teşekkür ederim hocam içim rahat etti şu an ipad air 2 de bir problemim yok çünkü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.