< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mi band 3 71+5.90 TL
-
-
güzel fiyat gibi duruyor. ne diyosunuz alinir mi? mi band 5 e 250 bayilmaya gerek var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _anthology_
güzel fiyat gibi duruyor. ne diyosunuz alinir mi? mi band 5 e 250 bayilmaya gerek var mı?alabiliyosan 5-6 dene al
-
99 du bir zamanlar almayanı dövüyorlardı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş amazfit alınca 2 yıllık mi band 3 ünü verdi ,bende eşime verdim çok sevdi.Karşılık olarak ise para istemem , parfüm al dedi 35 liralık parfüm aldım privacy.Sıfırını bu fiyata bulsam almazdım heralde.Ama şarj süresi ve işlevsellik olarak mi band 4 hepsinden iyi diyorlar.5 ve 6 şarj süreleri gerçekten azmış.
Alma hocam çok eski tavsiye etmem trendyol 50 TL Çek geliyor ayın 15 inde mi band 5 200 e gelir çekle
Hocam ekran çok küçük mi band 6 çok yakında 300 e düşer 5 de 170 leri görür
Samsung fit2 cok daha kullanışlı. Ozellik açısından daha zengin
ekran büyüdükçe şarj süresi azalıyor tabi hocam.Böyle şeyleri koldan çıkart şarja koy en büyük zorluk bu bence.
Hocam valla benim için hiç sıkıntı değil 1 hafta gitsin yeter bende honor band 6 aldım aliexpress den 280 e geldi vergi dahil bakalım bugün yarın gelecek
quote:
Orijinalden alıntı: İnterestHocam valla benim için hiç sıkıntı değil 1 hafta gitsin yeter bende honor band 6 aldım aliexpress den 280 e geldi vergi dahil bakalım bugün yarın gelecek
Dostum linkini paylaşabilir misin
Sarjı rahat iki hafta gidiyor, tek riski uzun süre stokta durduğu için pili yeni modellere göre erken eskiyebilir.
-
mi band 6 geldi yakın zamanda ama mi band 4'ün bile fiyatı 200'ü geçmiş eğer uygun fiyatlı bir şey alıcaksanız kaçırmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 10 Mayıs 2021; 0:15:27 > -
60 TL civarlarında olsaydı alırdım(Arkadaşın yazdığı gibi batarya sorunlu olabilir beklemeden kaynaklı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader12 -- 10 Mayıs 2021; 1:52:36 >
Geçen sene 100 liraya almıştım. Şuanki fiyatı çok iyimiş. Belli bir zamandan sonra sadece saat olarak kullanmaya başladım. Çok bir numarası yok açıkcası...
-
Sıkıntı varsa ya iade ya değişim olur sonuçta garantili faturalı
Şarkı değiştirme yok bunda dimi
3. Party uygulamalar ile yapılabiliyor. Bende band 2 var yıllardır müzik değiştirmeyi aktif olarak kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: barlas_dnz3. Party uygulamalar ile yapılabiliyor. Bende band 2 var yıllardır müzik değiştirmeyi aktif olarak kullanıyorum.
Uygulama saatemi yükleniyor kolay oluyormu ses açıp kapıyormu
Benzer içerikler
- vodafone 1 gb hediye nasıl alınır
- turkcell illere özel kampanya
- turkcell faturalıya geçiş
- reeder s19 max pro bir alana bir bedava
- türk telekom egm referans olma nasıl yapılır
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo güvenli ödeme
- sıcak fırsatlar amazon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X