Reeder kampanyalarına bir yenisini daha eklemiş.Reeder S19 Max Pro S alana bir ikinci bedava.Eğer tekinin fiyatı 2500-3000 TL geliyorsa değerlendirilebilir. ReeDükkan’larda S19 Max Pro S ister BİR ALANA BİR BEDAVA, ister sadece 5.500₺! (reeder.com.tr) Telefonun teknik özellikleri çok kötü değil.Aşağıdan bakabilirsiniz.Kısaca özetlersem 6.7 inc ekran, 8 gb ram, 64 mp kamera, android 13. İşlemcisi çin üretimi Unisoc T606 model.Günlük kullanım için yeterli.GPU Mali G52 2Core oyun oynatır. |
Reeder S19 Max Pro S Bir Alana Bir Bedava

-
-
Kamera sayısı kaç?
-
kamerası 3 oda 1 salonmuş
-
Bir tanesi süs kameraymış.Gerçek olan 2 tane.
64 MP ve 8 MP
-
"ReeDükkan’larda S19 Max Pro S ister BİR ALANA BİR BEDAVA, ister sadece 5.500₺!
1 Kasım ve 4 Kasım tarihlerinde ReeDükkan’lardan S19 Max Pro S alana anında ikincisi HEDİYE ya da S19 Max Pro S 9.250₺ yerine sadece 5.500₺!"
Yani tanesi minimumda 4625 TL'ye denk geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu firma dolandırıcı, 3 kameralı sattığı telefonları çakma, 3 kamera yok içinde. İnsanları kandırmaya çalışan böyle firmalardan ürün almayın, her yerde ifşa edip söylüyorum tanıdıklarıma sağa sola bilsin herkes
Niye 2 günde bir bu çöpçülerin konusu açılıyor. Abi çöp işte çöp yani almayın insanların almasını da sağlamayın.
Üç beş telefon fazla satayım diye insanları kandırıp kendini bu kadar rezil etmeye değdi mi acaba reeder? Tek kamera koysaydın da bu kadar madara olmasaydın keşke.
Açan aynı kişi zaten
-
Reeder hissesi almışımdır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnsanların alıp almaması bizi ilgilendirmez.Ben fırsat gördüm mü paylaşıyorum.
-
Siz aldırmayın lütfen,
Paylaşıma devam...
-
Aslinda annane falan kullanması için iyi telefon
Arkadaşlar çok yorum yapmayın çünkü firma konuşanları dava falan ediyor
-
muadil olarak bu fiyatlara başka telefon öneriniz var mı?
-
Bu telefonu bedava verip üstüne bir tane daha bedava verseler yine alınmaz o kadar çöp bir cihaz alıpta 1 kişi memnun kalmamış şuana kadar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
paylaşım yapan arkadaşa teşekkürler
ama alacak arkadaşlar aman dikkat etsin malum tek kameralı telefonu satan firma..
-
Böyle vatandaşı dolandıran muadil başka firma yok, bunlar tek
Edit : Bu arada firmanın sahtekarlığını ortaya çıkaran kişiyi de dava açmakla tehdit etmişler.CepPRO kanalı Youtubeda ifşa etmiş bunların 3 kamera diye tek kameralı telefon sattığını.Reeder firmasıda adama sahtekarlığımızı ortaya çıkardın diye resmen dava açmış. Bu kadar yüzsüzlük olur mu ya. Ağır konuşucam ama ceza vs uğraşmak istemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH-HANDERE -- 2 Kasım 2023; 15:14:57 >
Şu markanın konularını açanları blokluyorum. Muhtemelen işbirliği içindeler markayla.
-
aldırmıyoz işte. almasın kimse.
bak aklıma geldi dayanamadım bi cimer daha patlattım, bakalım reklam kurulundaki, Reeder 'ı re eder diye okuyan dayı ne cevap verecek bu şikayetime.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
bu firma dolandırıcı, 3 kameralı sattığı telefonları çakma, 3 kamera yok içinde. İnsanları kandırmaya çalışan böyle firmalardan ürün almayın, her yerde ifşa edip söylüyorum tanıdıklarıma sağa sola bilsin herkes
|
kamerası 3 oda 1 salonmuş |
Kamera sayısı kaç? |
Niye 2 günde bir bu çöpçülerin konusu açılıyor. Abi çöp işte çöp yani almayın insanların almasını da sağlamayın.
|
Reeder hissesi almışımdır
|
Benzer içerikler
- vodafone 60 gb
- bimcell hediye internet kazanma
- türk telekom yıldızlı günler 40 gb
- vodafone 10 gb hediye tobi
- tobi 3gb
- indirimler ne zaman başlıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X