|
Bildirim
Apple'ın yaptığı 'Süreyya Hanım'ın Büyük Değişimi' hamlesi devam ediyor. Her seferinde aynı b.kun lacivertini, titanyumunu evirip çevirip sunuyorlar. Eğer yıllardır var olan bir Android özelliği sunulursa da 'Süreyya Hanımın Çok Büyük Değişimi' diye lanse ediyorlar. Madem öyle yıllardır niye sunmuyordunuz o özelliği! Neyse ki Type C'ye geçtiler seve seve. Android cihazlarda kolaylıkla yapılabilen bir çok şey iPhone'da eziyet. Geçiniz.Bir kere ağır ve estetik yoksunu cihazlar.
|
Android sevdalilari yine doluşmuş apple haberlerinin altina. Kullanani yoruyor
Us da büyükmüş de. Sana ne birader, buyukse git küçük bi android al kendine, ciğerci kedisi gibi buralarda boş kovalama :D |
Baya bi değişiklik var her zaman ki gibi :)
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bi zahmet değişiklik şart sensör olayina el atmalari gerekirdi,bataryada 100mah artiş bekliyorum gerisini işlemci halediyormuşşş:))) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 16 Mayıs 2024; 20:58:9 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam telefonun tamamı sanki boyut artmış. Kamera modulü de dediğiniz doğruysa extra artması ondan olabilir. Lakin İPhone kullanıcıların ın çoğu, fazla kalın telefon kılıfı kullanıyor. Bir de telefon bu kadar kalın olunca. Bu kötü olacaktır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Uzun sevenler için tasarlanmış Yakında kameralardan eksiltmeye giderler, dönem çok kamera dönemi değil, büyük kamera dönemi. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bunlar neden s24 ultra'da olduğu gibi yansıma önleyici ekran teknolojisine geçmiyorlar? |
|
Ben de bunu bekliyorum. Belki de S24 Ultra’nın beğendiğim tek özelliği ekranı. Çok parlak ve neredeyse yansımıyor. Apple’ın bunu acilen yapması lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |