Sarji cok iyi, tum ozelliklerini kullaniyorum yaklasik 2 hafta gidiyor. Ben apple watch'tan gectim cok memnunum. Yalniz sms, whatsapp gibi bildirimlere cevap veremiyorsunuz. Sadece gorebiliyorsunuz, bunun disinda spor ve uyku icin olusturdugu raporlar cok iyi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mi band 6 340₺ (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: KadimaYine gelmiş heves emici vampirler.
Sen ürünü kullanmıyorsun diye ürün niye kötü olsun?
Sesli ortamda çalışıyorum ve telefonun sesini duymak zor oluyor bazen. Ama bileklik olunca gelen çağrıyı ya da mesajları görebiliyorsun.
Yaklaşık olarak günlük ne kadar yürüdüğünü öğreniyorsun.
Yatakta iki kişi uyuyorsanız alarm sesini açmadan sadece titreşim ile partnerinizi uyandırmadan kalkabiliyorsunuz.
Ben bu üç özellik için kullanıyorum. Sadece şarj etme pratikliği için bile Band 5 alınır. Daha büyük ekran ve SPO2 ölçmek isteyen 6 alsın.
Fikri olmayan arkadaşlar boş yapmasın lütfen.
hocam alın alın ama mi band6 degil honor 6 alın.
diye tavsiye veriyorum.
ekran gercekten cok farkediyor.
adımları daha dogru ( vs mi band 5 ) 6 ile karsıalstırmadım.. ama ekrana bişiy yapomayıp yerinde sayınca xiaomi baya kzıdım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gimmeluckhocam alın alın ama mi band6 degil honor 6 alın.
diye tavsiye veriyorum.
ekran gercekten cok farkediyor.
adımları daha dogru ( vs mi band 5 ) 6 ile karsıalstırmadım.. ama ekrana bişiy yapomayıp yerinde sayınca xiaomi baya kzıdım.
Alıntıları GösterBen Mi Band 2'den Band 5'e geçtim. Uzun bir süre de değiştirmem. İncelemelere baktım ama Band 5'ten geçmeye değmez :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mi Bnad 3-4-5 kullandım. Henüz 6'ya geçemedim ama kendim tutuyorum
Bu alete alışınca koldan çıkaramıyorsunuz. Benim telefonum 7/24 her zaman sessizdedir. Evde, işte bildirim gelince, çağrı gelince bileğimden görüyorum. Lazımsa telefona elime alıp cevapliyorum, değilse o telefona el sürmeden işime devam ediyorum.
Çağrı ve whatsApp bildirimi
titreşimli alarm.
Bu özellikler için kullanıyorum, gerisi benim için önemli değil. Ama bu 3 özellik için bile çok seviyorum bu bileklikleri.. Sarjdayken kolumda bir eksiklik hissediyorum, duramıyorum. Bir an önce sarj olsun da tekrar takayım diye
-
çok gereksiz bir ürün gerçekten buna para verene kadar kendinize bir çift spor ayakkabı alın indirimden vs daha iyi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: m-99çok gereksiz bir ürün gerçekten buna para verene kadar kendinize bir çift spor ayakkabı alın indirimden vs daha iyi.
340 liraya çok uzun yürüyüşler için hangi çift spor ayakkabıyı tavsiye edersiniz?
-
pahalıyada gerek yok decathlonda kalenji markaydı galiba, en ucuz modelleri çok rahat.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
amazon tr de spor ayakkabılar yarı yarıya düşebiliiyor fiyatı iyii markaların takip ederseniz bulursunuz. 340 olmasın da 400 olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Akhenatonnn
pahalıyada gerek yok decathlonda kalenji markaydı galiba, en ucuz modelleri çok rahat.Ben onu 60 liraya almıştım.
Rahatlığına laf edemem ama çok uzun şehir yürüyüşlerinde tabanlarda ağrı yapıyor.
-
ben 30 liraya almıştım şimdi kaç olmuş bilmiyorum,adidas nike ayakkabılarımda var kalenji daha rahat gibi🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
350 liraya Nike Revolution 3 bulabilsem hemen alırdım.
-
Mi Band in devri kapanması lazım artık. Mi Band 2 den 5 e kadar tüm modellerini kullandım. Son olarak 4.serisinide alıp orda kapatmam gerekiyordu defteri ama dayanamayıp aldım 5.serisinide. 3 ayda bir kayış kopuyor orjinal bir kayış 50 60 lira. Ben bunu aldıktan sonra birde bunun düzenli masrafıylamı uğraşacağım ..? Şu an GT2 aldım memnunum ama Huawei'de çıldırdı GT3 Pro 5,700 TL kendini ne sanıyor acaba ? Gidişat kötü...
-
Honor Band 6 Akıllı Bileklik 424,00 TL yerine 389,00 TL www.n11.comHonor Band 6 Akıllı Bileklik Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/honor-band-6-akilli-bileklik-2025546?magaza=mobilepoint
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
normalde apple watch se kullanınca haftasonları deneyebildim.diyebilirim ki mi band 6 honor band 5'e göre daha güzel o yüzden honor band 6'nın 5'e göre baya baya güzel olması lazım.
-
Bu /... Miktarlar ne anlama geliyor kart kampanyası felan dediğiniz nasıl oluyor bende akıllı bileklik mi 6 almak istiyorum ama fiyat pahalı geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X