Şimdi Ara

Mi Box S 4K 376TL Amazon-TR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
4
Favori
10.845
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MaterialScience

Bende bir mibox kullanicisiyim. Şimdi android TV box lardan ne farkı var bu cihazın

1 istediğiniz kadar güçlü Android TV box alın 4k Netflix izleme sansiniz yok çünkü Netflix 4k ve hdr lisansı yok o cihazlarda

2 ip TV için tvirl u kuruyorsunuz cihazda ki live tuşuna bastiginiz anda iptv niz açılıyor TV gibi kullanıyorsunuz.

Eksileri. Tarayıcı yok cihazda indirebilirsiniz ama sağlıklı izleme sağlar mı bilemem.

Netflix,USB ustunden film blu TV ip TV YouTube twtich gibi bütün programlari müthiş şekilde kullanırsınız geriye ne beklentisi var insanların inanın bilmiyorum ama.

Herkes kumandadan şikayet etmiş bence gayet kullanışlı mikrofonda var direk söyleyin yazsın uğraşmanın manası da yok.

Android 9 da geldi gayet stabil ben mutluyum kendisiyle beklentileriniz bunlarsa direk alın.
    Tarayıcı konusunda telefona web video caster uygulamasını indirdim. Oradan herhangi bir film sitesine girip videoyu mi box a cast ediyorum direk film tv de açılıyor. Telefona boşa çıkıyor. Tarayıcıya gerek yok bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Tarayıcı konusunda telefona web video caster uygulamasını indirdim. Oradan herhangi bir film sitesine girip videoyu mi box a cast ediyorum direk film tv de açılıyor. Telefona boşa çıkıyor. Tarayıcıya gerek yok bence

Alıntıları Göster
    Evet doğru cast olayı ile yapmak daha mantıklı. Aslında bu cihazı en güzel projeksiyon cihazı ile kullanmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otopark

Aptoid indirdim, amazon appde olmayan uygulamadi indirmek icin, ama gerek de olmadi, amazon appde nerdeyse googla da olan tum uygulamalar var, bu da bir secenek google play store yuklemekle ugrasmak istemeyenler icin.
    aptoideyi hafife almayın puffin browser smart youtube falan ayrıca film uygulamaları da hafife alınacak gibi değil
  • Smart tv si olanlar için gereksiz bişe
  • dsi4513 D kullanıcısına yanıt
    246 TL ci olmaz mı ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.