Şimdi Ara

Mi Box S 4K 376TL Amazon-TR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
4
Favori
10.845
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdass07

300 liraya geçen yıl ocakta aldım ürünü ne bi sıkıntı ne sorun yaşattı. Gayet kaliteli ve kullanışlı sürekli iptv ve 4k izliyorum.

Donmalar kişilerin monitör ve televizyonundan kaynaklanıyordur
    Selam ip tv yüklemeyi pm olarak anlatır mısın veya link falan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıp da pişman olup satmak isteyen varsa pm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/android-tv-box-icin-tavsiye--108948920#108948920

Burada detaylı tartışmalar oluyor. Son sayfaları takip ederseniz bir fikir edinirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf iyi bir Youtube ve Netflix deneyimi için alınır mı bilemedim. IPTV kullanmıyorum, kodi diye bahsedilen uygulama nedir fikrim yok.
  • Mi box s de IP TV ile alman kanalları izleyeniniz varmı? RTL ZDF ProSiebin vs.
  • joyce84 J kullanıcısına yanıt
    var ben:)
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Sırf ikisi için alımmaz.Tv nizde varsa netflix youtube bulaşmayın.Kodi dediğin şey görüntü kalitesinden ses kalitesinden anlamayan adamların işi beş para etmez.
  • Benim gibi akılsız tv sini (odamda 32" fhd vestel tv) ye taktım tek kumanda ile herşeyi çözüyorum. Netflix youtube blu tv twitch kodi aracılığı ile iptv ( kodi harici önerisi olan varsa açığım). Aynı zamanda cast cihazi olarak çalışıyor. Akılsız tv niz varsa gayet başarılı stabil ve hızlı.
  • Şu forumda herkesin kolunda Mi bas ile evinde mi box s dolu.

Bu iki çöpede para vercek göz yok bende

• quote:

Orijinalden alıntı: MaterialScience

Benim gibi akılsız tv sini (odamda 32" fhd vestel tv) ye taktım tek kumanda ile herşeyi çözüyorum. Netflix youtube blu tv twitch kodi aracılığı ile iptv ( kodi harici önerisi olan varsa açığım). Aynı zamanda cast cihazi olarak çalışıyor. Akılsız tv niz varsa gayet başarılı stabil ve hızlı.
    Aradığım yorum evimde Samsung D8000 var. Smart sistemi saçma sapan çöp bu işime gelecektir diye düşünüyorum. Evde tv vs izlenmiyor zaten. Netflix youtube güzel olsun yeterli.
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Arkadaşta var dün evinde youtube video izliyoruz sürekli takılıyor donuyor bu ne ya dedim kaldır at çöpe kanser olursun.

Evinde pc yoksa sürekli netflix izleyen biriysen alınır o da bu devirde lüksten ibaret.

Zaten düzgün bişey olsa dünden beri sömürülür 1 tane stok kalmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 11 Ocak 2020; 14:4:47 >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ya xiaomi bu xiaomi yılların kalite algısı var boru mu yani.
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Hocam tv nin YouTube uygulamasında reklamsız izleme imkanımız yokki. Ama box ta modlu YouTube yüklersen reklamdan kurtulursun. Reklam çıkınca atla der geçerim diyenler için sorun yok. İptv satin alacaklar için smart iptv uygulaması var o zaten tv de var. Mac adresi verince satıcı yüklüyor zaten. Eski akıllı olmayan tv ler için iyi. Zaten fikirli olan tv ler için keyfe keder alınabilir de alinmayabilirde.

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Kodi de eklentiler var onları yuklereyek ücretsiz spor yayınları, dizi , film izleyebilirsiniz. Telefona da kurabilirsiniz hatta bende var. Görüntü örneği attım.
    Mi Box S 4K 376TL Amazon-TR
    Mi Box S 4K 376TL Amazon-TR

• Neden raspberrry pi ile kendi ssteminizi kurmuyorsunuz ki on kat daha iyi olur. Vnc viewer gibi uygulamalardanda bağlantı kurarak rahatlıkla kullanılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Arkadaşta var dün evinde youtube video izliyoruz sürekli takılıyor donuyor bu ne ya dedim kaldır at çöpe kanser olursun.

Evinde pc yoksa sürekli netflix izleyen biriysen alınır o da bu devirde lüksten ibaret.

Zaten düzgün bişey olsa dünden beri sömürülür 1 tane stok kalmazdı.
    Aynı alet bende de var. YouTube da 4k izliyorum donmuyor. İnternet hızınıza ve modemin 5 ghz desteklemesine bağlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

Hocam tv nin YouTube uygulamasında reklamsız izleme imkanımız yokki. Ama box ta modlu YouTube yüklersen reklamdan kurtulursun. Reklam çıkınca atla der geçerim diyenler için sorun yok. İptv satin alacaklar için smart iptv uygulaması var o zaten tv de var. Mac adresi verince satıcı yüklüyor zaten. Eski akıllı olmayan tv ler için iyi. Zaten fikirli olan tv ler için keyfe keder alınabilir de alinmayabilirde.
    Telefonda youtube vanced tarzı modlu bir youtube veya resmi youtube premium varsa videoyu yansıttığınız tv de de reklam çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Sırf iyi bir Youtube ve Netflix deneyimi için alınır mı bilemedim. IPTV kullanmıyorum, kodi diye bahsedilen uygulama nedir fikrim yok.
    Cümle içinde netflix geçiyorsa mecbur ya bunu ya da firestick alacaksınız mecbur. Youtube kodi vs oynatmayan box yok zaten. Gidip de kol bağlayıp oyun oynarım diyorsanız almayın boşuna. Beklentiniz yüksek değilse ideal. Cuma kampanyasında 100 lira indirimli 290 a almıştım çok memnunum

• Mitrovic kullanıcısına yanıt
    Ben de olumsuz bi durum yaşamadım bu konuda. Atv launcher kurdum çok daha güzel oldu üstüne

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.