< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mi box tivimate premium (49. sayfa)
-
-
Merhaba tivimate hesabımı nasıl sifirlayabilriim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tivimate player tablette çalışıyor mu acaba ?
Mubi tv isteyen pm den yazabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba ben kendim için almıştım ömürlük lisans ancak artık ihtiyacım kalmadı. Tek tek ya da 5 kullanıcı için toplu devredebilirim.
Siz bu sorunu çözdünüz mü acaba
Tablette kullanabiliyor musunuz tivimate i
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alınık 1 kişilik hak :) 1 yıllık veya ömürlük farketmez. Uygulamayı deneyimlemek istiyorum.
-
Ben de bir kişi olarak katılabilirim.
1 kişilik yeri olan varsa katılabilirim,özelden ulaşabilirsiniz.
Merhaba, tivimate premium için buradan arkadaşlarla ortak aldık ve 4.7.0 kurduk gayet güzel çalışıyordu. Ben mi stick de kullanıyordum sonra güncelleme geldi ve tivimate çöp oldu. Önce canlı-filmler-diziler olarak var olan paketlerden dizileri kaldırıp bunları da filmler paketinin içine attı, herhangi bir dizi kategorisini açınca ayrı paketler halinde olan her bir dizi tek bir liste halinde görünmeye başladı. Afişler kayboldu, info alanı birinde var birinde yok, alakasız bir dizide başka birinin afişi çıkıyor vs vs. Bazı cihazlara 5.0.2 versiyonu gelmiş daha bizim mi stick e gelen birşey yok ama o versiyonu indirenlerde pek çok şeyden şikayet ediyor. Bu konua el atan, bilgisi olan birileri vardır ümidiyle buraya yazayım dedim.
GÜNCELLEME
5.0.4 versiyona güncellendikten sonra m3u yu kaldırıp xstream code la kurunca tüm paketler olması gereken yere gitti ancak 4.7.0 a göre daha yavaşlamış görünüyor o da benim stick ısındığı için olabilir diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkaylan -- 6 Haziran 2024; 13:59:59 >
-
1 kişilik yeri olan varsa katılabilirim.
:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odessa.13 -- 26 Nisan 2024; 22:19:57 >
Ömür boyu lisansta 1 kişilik yer paylaşmak isteyen varsa ben de alabilirim, özelden yazabiilirsiniz.
-
arkadaşlar bende satın almak istiyorum mailim ahmetalgaan@gmail.com
Tableti standıyla birlikte masaüstüne koyuyoruz ve gözümüzle arasındaki mesafe 40 - 50 cm civarıdır. Tablete daha uzaktan bakamıyoruz. Çünkü göz yorulmasına neden olur.
Yani tablet kol uzanma mesafesinde durmaktadır.
Kol uzanma mesafesinde duran tablette, TiviMate uygulamasını kullanacağım diye, bir de üzerine uzaktan kumanda mı satın alacağım.
TiviMate yerine OttPlayer kullanırım daha iyi. Zaten öyle yapıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X