Led değişimi sonrası bu problem normal midir ?
Merhaba arkadaşlar led değişimi sonrası tv de LED’ler çok hafif belli oluyor. Bu normal midir ? Tv izlerken çok belli olmuyor ancak arka plan beyaz gibi açık renkli tonlarda olduğunda belli oluyor.
İcra Davası
Babamı 2005 yılında bir trafik kazasında kaybettim. Çalıştğı şirkete açtığımız davada tazminat ödenmesine karar verildi ancak avukatımız şirket iflas gösterdi üzerlerinde gözükenler ise hep hacizli bu yüzden tahsil edemiyoruz dedi. Bu gibi durumlarda şirket sahiplerine herhangi bir yaptırım yok mudur ? Avukatımız şirket sahiplerine bireysel olarak bir yaptırım yapılamayacağını iletti.
Ortaklıktan Çıkarma Davası
Merhabalar,
Ordu/Kumru'da Memlekette Babam'dan kalan Fındık tarlalarımız mevcut ancak tapuları hisseli satmak istiyorum ancak bu yüzden satamıyorum.
Gidip ilgilenemediğim için de birçok zaman Amcam'a kalıyor ve bu yüzden de hisseli tapudan çıkarmak için imza vermeye yanaşmıyorlar.
Toplam 6 Histekar mevcut. Tarlaları satabilmem için aynı şekilde taksim ettirme şansım var mı ya da mecburen satış yoluyla mı ortaklıktan çıkarma davası açılabiliyor.
Bu davanın ortalama maliyeti ve sonuçlanma süresi nedir ?
İstanbul Anadolu Yakası Ev Tadilatı
Merhaba Arkadaşlar,
Banyo yenilenecek ve mutfağımızın yeri değişecek ek olarak parke asma tavan gibi ufak tefek işlerimizde var. Bunları aranızda yapan ya da belli bir yere yaptıran memnun olan arkadaşlar var mı ?
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 67
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 10.486 (Bu ay: 142)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası