|
Bildirim
|
Öncelikle geçmiş olsun. Siz de bir şey yoksa gerisi çok da önemli değil.
Pert konusunda karar experde. Exper ile görüşebilirsiniz. Perte çıkması için aracın masrafının size ödeyecekleri rakama yakın olması yeterli. Pert sonrası kasko diliminiz bir alt indirim dilimine düşüp artacaktır ancak korkmayın inanılmaz farklar oluşmuyor. Bu yıl 2000 lira ise 2500 lira olur tabii yıllık artış vs hariç. Kasko poliçenizi baştan sona okuyun. Özellikle 2019 başında değişen kanunlarla müşteri aleyhine bazı düzenlemeler oldu. Poliçeyi dikkatle okuyun ki haklarınızı bilin. Unutmayın siz de kasko şirketi de orada yazılanlardan fazlasını isteyemezsiniz. Araç perte çıkarsa ilgili istelerden sizin aracın model ve kilometresindeki tüm ilanları çıkarın. Hepsinin dökümünü alıp ortalama fiyat siz de çıkarın. Bunun çok altında bir teklif gelir ve yükseltmeye yanaşmazlarsa bu ilan dökümleri ile sigorta tahkim kuruluna başvurabilirsiniz. 6 ayda paranızı alırsınız ama hem hakkettiğiniz paranızı hem de konu sonuçlanana kadar geçen sürenin yasal faizini alırsınız. Ben sigortacı, avukat ya da tamirci değilim. Sadece daha önceden tahkim kurulu tecrübem oldu ve paramı aldım. |
Perte çıkarabilirler geçmiş olsun. Tam alsatçıların sevdiği pert olur ama. İki kapı boyalı harici hatasız
|
Pert olur diyenler ( birisi de benim) airbaglardan ötürü pert diyor. 10 a toplayan arkadaşlar da büyük ihtimal direnç-airbag-emniyet kemeri üçlüsünü seven arkadaşlar
|
Pert çıkmaz bu kadar hasardan, değer kaybı alırsın hata sende değilse. Hatta Bağcılar'da ki oto galeriler bunu alır dosta gider çiziksiz diye yaptırır satar, tarcanlar youtube da görürüz seneye bu arabayı.
|
Başkan perte çıkmaz bu araç sanmıyorum.
Geçmiş olsun |
Milli özelliğimiz okumamak :)
|
Son 5 yıl içinde herhangi bir tamirat yaptırmadınız sanırım. Sadece airbag olarak 20000 tutar. Bu aracın dışarıda hakkıyla (airbagler kapatılmadan gerçekten değiştirilerek.) tamir edilmesi en az 30000 tutar servisde de 50000 civarı bir masraf çıkarırlar muhtemelen.
Benim yaptığım kazada airbag açılmadı, sadece ön sol tarafta hasar vardı. Çamurluk değiştir, far değişti, rot kolu ve bilyalar değişti. Onun dışında herşey onarıldı( jant, sac vs.) 15000 lira dışarıda, 35000 lira serviste fiyat verdiler. Parça fiyatları inanılmaz yüksek. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 20 Haziran 2020; 12:31:21 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peugeot206WRC -- 20 Haziran 2020; 12:37:36 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|