Şimdi Ara

Mi5 3/32 1099 TL. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
12
Favori
25.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mi5 1000 un üzerine alınacaksa çok sıcak değil. Yılbaşı öncesi 1000 in altına alanda oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasada mi 5s yokki
    stokta hicbir satıcıda kalmamış
    çindeki tatilin bitmesini bekliyorlar. sonra sipariş verip gelmesini bekleyecekler.
    Şubat sonunu bulur gelmesi
  • fiyatlar palanmış
  • Mi 5 ile redmi note 4 arasinda kaldik 64gb . Ne tavsiye edersiniz

• digicemba D kullanıcısına yanıt
    inanın bende bu aralar hangisine karar verip alayım diye düşünmekten 3 haftadır hergün farklı bi cihaz kafamı sulandırıyor,

bakalım bu sorunuza gelecek cevabı bende bekliyorum
  • 2013 de 1500 tl ye iphone 4s almıştım.bir arkadaşım 900 civarı bir paraya casper aldı.3-4 ay sonra telefonda kilitlenmeler başladı,satmaya çalıştı satamadı hediye etti.gitti HTC aldı onuda yere düşürdü ekran gitti,dokunmatik değişince telefon düzen tutmadı onu da satamadı,sonra huawei aldı ondan da memnun kalmadı,telefon servise gitti geldi bir türlü düzen tutmadı.ben 3 sene kullandığım telefonu 500 tl ye kolayca sattım o arkadaş aynı süre içinde telefonlara 3000 tl üzerinde para verdi ve elde var koca bir sıfır.ram 3 gb miş hafıza 32 gb miş.telefonda yazılım yapmıyoruz ki .çok resim çekiyorsan 15 tl ye 16 gb hafıza kartı takarsın telefonun hafıza 32 gb olur.2 gb ram ile 3 gb ram arasında çok da buyuk bir fark olacağını düşünmüyorum.bence samsung gibi bilindik markalardan şaşmamak lazım.en azından telefondan sıkıldığınızda mantıklı bir fiyata satabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: chh73

2013 de 1500 tl ye iphone 4s almıştım.bir arkadaşım 900 civarı bir paraya casper aldı.3-4 ay sonra telefonda kilitlenmeler başladı,satmaya çalıştı satamadı hediye etti.gitti HTC aldı onuda yere düşürdü ekran gitti,dokunmatik değişince telefon düzen tutmadı onu da satamadı,sonra huawei aldı ondan da memnun kalmadı,telefon servise gitti geldi bir türlü düzen tutmadı.ben 3 sene kullandığım telefonu 500 tl ye kolayca sattım o arkadaş aynı süre içinde telefonlara 3000 tl üzerinde para verdi ve elde var koca bir sıfır.ram 3 gb miş hafıza 32 gb miş.telefonda yazılım yapmıyoruz ki .çok resim çekiyorsan 15 tl ye 16 gb hafıza kartı takarsın telefonun hafıza 32 gb olur.2 gb ram ile 3 gb ram arasında çok da buyuk bir fark olacağını düşünmüyorum.bence samsung gibi bilindik markalardan şaşmamak lazım.en azından telefondan sıkıldığınızda mantıklı bir fiyata satabilirsiniz

Zamanında Samsung S3 vardı telefonu root ladım belli bir süre sonra telefon komple çöktü.Servise verdim 1 haftada anakartını ve bir kaç parçası değişti sonrada telefonu sattım.
    Şuan Samsung Note 4 kullanıyorum 1.5 seneyi geçti ben aldığımda 5 6 aylıktı (2.el aldım) garanti bitimine yakın pil sorunu vardı bende nasıl olsa böyle idare ederim hemen servise vermedim.Garanti bitimine bir kaç ay kala servise verdim değişen parçalar:

1) Anakart (Kronik şebeke sorunu vardı )
    2) Batarya
    3) Sarj soketi

Samsung'u çok eleştiren var açıkça söyleyeyim ben iphone u sevmiyorum özgürlüğü çok kısıtladığı için , Ama şu bir gerçek servis konusunda 1. tartışmasız APPLE 2. tartışmasız SAMSUNG

• quote:

Orijinalden alıntı: User name fazıl

inanın bende bu aralar hangisine karar verip alayım diye düşünmekten 3 haftadır hergün farklı bi cihaz kafamı sulandırıyor,

bakalım bu sorunuza gelecek cevabı bende bekliyorum

Beklemedeyim bende. Arkadaslardan yardimci olan olursa ona gore hareket edecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: mersoyk

piyasada mi 5s yokki
    stokta hicbir satıcıda kalmamış
    çindeki tatilin bitmesini bekliyorlar. sonra sipariş verip gelmesini bekleyecekler.
    Şubat sonunu bulur gelmesi

çin de ne tatili varmış? gittigidiyordaki satıcılara mesaj attım şubat ortalarında gelir demişlerdi
  • digicemba D kullanıcısına yanıt
    Redmi Note 4 daha büyük erkana sahip, 5.5 inç. Ve bataryası 4000 mA. Ancak mi5 gerek kameraları, gerek işlemci gücü tarafından daha iyi bir telefon. Ülkemizdeki Redmi Note 4 Helio X20 işlemciye sahip. Mediatek daha çok enerji tüketen bir işlemci. Ve program uyuyumlulukları tarafında sıkıntı çıkarabiliyor. Snapdragon işlemcileri tercih etmenizi öneririm.

Mi5 doğru seçim olacaktır ancak kağıt üzerinde, yoksa tasarım, bireysel kullanım gibi faktörler devreye girince iş değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruvale -- 4 Şubat 2017; 18:56:19 >
  • Mi 5 fiyat seviyesinde kamerası mi 5 ten iyi olan telefon var mı ?
  • Mi5s'e alternatif olarak Lenovo Zuk Z2 Pro yu dusunebilirsiniz. Su an icin rom alternatifinin olmamasi ve Tr'de satan firma olmamasi disinda Mi5s'ten eksigi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andırgalsın -- 4 Şubat 2017; 1:17:37 >
  • Uzak durun almayın aldırmayın evobt garantili ürün almak pişmanlıktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizli

Mi5s'e alternatif olarak Lenovo Zuk Z2 Pro yu dusunebilirsiniz. Su an icin rom alternatifinin olmamasi ve Tr'de satan firma olmamasi disinda Mi5s'ten eksigi yok.

Zuk z2 pro tamamen Türkçe mi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: MüdavimBey

quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizli

Mi5s'e alternatif olarak Lenovo Zuk Z2 Pro yu dusunebilirsiniz. Su an icin rom alternatifinin olmamasi ve Tr'de satan firma olmamasi disinda Mi5s'ten eksigi yok.

Zuk z2 pro tamamen Türkçe mi hocam

Stock romda yok. Custom romlarda yyzde 80-90 civarinda Turkcelestirilmis. Yalniz gecenlerde bir arkadas duzgun Turkcesi olan bir romun linkini vermisti. Ne kadar dogru bilmem

• Telefonu kimden nasıl ne kadara alıyorsunuz? Önceden bir sürü satıcı vardı forumda bir şekilde getirip kar ile satan. Şimdi çok az

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCErgun

Telefonu kimden nasıl ne kadara alıyorsunuz? Önceden bir sürü satıcı vardı forumda bir şekilde getirip kar ile satan. Şimdi çok az

N11 turuncu dan 77 sevgililer günü puanı var bgn son ekleyin hesabınıza sonra paraf kartı olan birinden yardım isteyin 50 sevgililer günü puanıda ordan alın 1070 liraya hayırlı olsun

• beyaz için sıcak fırsat var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

quote:

Orijinalden alıntı: MCErgun

Telefonu kimden nasıl ne kadara alıyorsunuz? Önceden bir sürü satıcı vardı forumda bir şekilde getirip kar ile satan. Şimdi çok az

N11 turuncu dan 77 sevgililer günü puanı var bgn son ekleyin hesabınıza sonra paraf kartı olan birinden yardım isteyin 50 sevgililer günü puanıda ordan alın 1070 liraya hayırlı olsun

Paraftan 50 puan nasıl geliyor hocam
    bu kampanya 5x100 e 50 değilmi

Arkadaş bonus bulsun 75 n11 bonus kazansın kupona ek olarak
  • Mekanikizm kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim kadarıyla yok.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.