Şimdi Ara

Mi5 3/32 1099 TL. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
12
Favori
25.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çinin yılbaşısı vardı. 19 20 ocak gibi başladı şubat 5 e kadar mı ne sürdü. 10 15 gün kıllarını kıpırdatmıyor adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MedicuS_

quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

quote:

Orijinalden alıntı: MCErgun

Telefonu kimden nasıl ne kadara alıyorsunuz? Önceden bir sürü satıcı vardı forumda bir şekilde getirip kar ile satan. Şimdi çok az

N11 turuncu dan 77 sevgililer günü puanı var bgn son ekleyin hesabınıza sonra paraf kartı olan birinden yardım isteyin 50 sevgililer günü puanıda ordan alın 1070 liraya hayırlı olsun

Paraftan 50 puan nasıl geliyor hocam
    bu kampanya 5x100 e 50 değilmi

Arkadaş bonus bulsun 75 n11 bonus kazansın kupona ek olarak

Paraf elekteonik kampanysı var şuanda n11 dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yav mi5s bitmiş piyasada
    kendime almıştım , arkadaşa da alacaktım , bulamadık
  • Gittigdiyor tebden 30 lira iade + 50 lira bonus kampanyasıyla alabilirim. Var mı başka kampaya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

Gittigdiyor tebden 30 lira iade + 50 lira bonus kampanyasıyla alabilirim. Var mı başka kampaya?

gittigidiyor pahali degil mi?
    hepsiburada indirimsiz daha ucuza satiyor.
  • Hepsiburada'dan alacaklar arayıp sorsun, Evo garantiliyse kaçarak uzaklaşın.
  • Hepsiburda olanlar evo mu? Çin rom mu yüklü global mı

Piyasa göre iyi fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: DyZee

Hepsiburada'dan alacaklar arayıp sorsun, Evo garantiliyse kaçarak uzaklaşın.

Diğer bir ithalatçi garanti firması da Delta, onu hakkında da çok kötü yorumlar var. Sizce hangisi daha iyi, en azından kötünün iyisi?

• mi5 candır aldıktan sonra doyaayacaksınız... LG G5 çöp oldu bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruvale

quote:

Orijinalden alıntı: DyZee

Hepsiburada'dan alacaklar arayıp sorsun, Evo garantiliyse kaçarak uzaklaşın.

Diğer bir ithalatçi garanti firması da Delta, onu hakkında da çok kötü yorumlar var. Sizce hangisi daha iyi, en azından kötünün iyisi?

Delta hakkındaki yorumlar Evo'ya göre daha az olumsuzluk açısından.

Ama yine de şöyle bir şey var bu telefonu alırken garantisi yokmuş gibi alın derim. Dikkatli kullanmaya çalışın çünkü bahsettiğimiz garantörlerin hiçbiri adam akıllı ilgilenmiyor.

Bu fiyata bu telefon evet çok güzel ama kötü tarafı da bu maalesef.

• 2 gün önce hepsiburada dan mi5 aldım 1199tl ye. servisi "RİTZY" ilk defa duydum yeni anlaşmış olmalılar.
    umarım evo ve deltadan iyidir. bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MACHİNA

2 gün önce hepsiburada dan mi5 aldım 1199tl ye. servisi "RİTZY" ilk defa duydum yeni anlaşmış olmalılar.

Yıllardır var o firma
  • MACHİNA kullanıcısına yanıt
    Hocam global romlu mu? Çin romlu mu geldi?

• Şu an 1099 dlegil dimi hocalar ya almadik zamanında

• quote:

Orijinalden alıntı: MüdavimBey

quote:

Orijinalden alıntı: MACHİNA

2 gün önce hepsiburada dan mi5 aldım 1199tl ye. servisi "RİTZY" ilk defa duydum yeni anlaşmış olmalılar.

Yıllardır var o firma

xiaomi markasında ilk defa duydum. herkes evo ve deltadan söz ediyordu. benimki RİTZY olunca şaşırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rigobert_42

Hocam global romlu mu? Çin romlu mu geldi?

mıuı sürümü: mıuı 8 global 6.11.10 beta yazıyor.
  • MACHİNA kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de ablama almayı düşünüyorum hbden. Memnun musunuz sipariş sonrası problemle karşılaştınız mı ?

• aqhuan kullanıcısına yanıt
    aynı gün teslimat olarak aldım. ertesi gün 13:00 civarı getirdiler. herhangi bir sorun yaşamadım. telefonda herhangi bir sorunda görünmüyor.
    ama garantisi RİTZY inşaallah işimiz düşünce sorun çıkarmaz.
  • en berbat garanti evodan iyidir.Eşime bu telefondan alcam fakat evo hezimeti sonrası kesinlikle ithalat garantili ürün istemiyor.yinede uygun bir fırsat kolluyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.